Въвеждат експериментално нова автобусна линия № 314 в София

Колите ще тръгват от ж.к. „Младост”-1 пред бл. 70
23 авг 2012 18:05, Елка Василева
14
Въвеждат експериментално нова автобусна линия № 314 в София
В София пускат нова автобусна линия № 314. Снимка: архив, Булфото

От 1 септември експериментално за срок от 6 месеца Център за градска мобилност ЕООД разкрива нова автобусна линия № 314, съобщиха от Столична община.

Колите, обслужващи новата автобусна линия, ще тръгват от ж.к. „Младост”-1 пред бл. 70 и ще се движат по следния маршрут: по бул. „Андрей Сахаров”, бул. „Александър Малинов”, ул. „Свето Преображение”, ул. „Д-р Атанас Москов”, ул. „Самара”, връзка 1 на пътен възел ж.к. „Младост”, Околовръстен път, ул. „Бистришко шосе”, ул. Рачо Петров Казанджията”, локал 5 на Околовръстен път и по пътен възел ж.к. „Младост” до ж.к. „Младост” 1.

Автобусите ще спират на всички съществуващи спирки по маршрута. Ще се разкрият и нови еднопосочни спирки по изменения маршрут съответно спирка „Ул. 4-та”, намираща се се на ул. „Рачо Петров Казанджията”, спирка „ Ж.к София парк” на ул. Рачо Петров Казанджията в близост до жилищния комплекс, спирка ул. „Рачо Петров Казанджията” на ул. „Рачо Петров Казанджията” в близост до административната сграда в посока ж.к „Младост”-1 , спирка „Местност Камбаните” на локал юг.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
0
 
! Отговори
Ивайло преди 11 години
не искам да си представя какво време ще трябва да задели един пътник за да стигне от Младост 4/частта около Хит-магазин/ до "Хладилника".Това е поредното безумно решение.точно се сдобихме с удобен транспорт и хоп,вече го няма.защо трябва да ни е лесно и удобна,като маже да ни е трудно и неудобно!Така е по-интересно може би!Безумие
14
1
 
0
 
! Отговори
Диана Лазарова преди 11 години
Категорично не подкрепям този експеримент с промяната на маршрута на автобусна линия 413,който не дай боже да се превъне в постоянно решение.До този момент същия покриваше маршрут в Младост 4,който не се покриваше с други линии и правеше директна връзка с други автобуси/88,280 например и др./Това беше най-удобната и директна връзка дори с "Раковата болница", освен,че и двете ми деца учат в кв. Дървеница и беше най удобния рейс.
13
1
 
0
 
! Отговори
пътник преди 11 години
Защо пускат такива къси маршрути?? За да можем да пътуваме с поне 3-4 прехвърляния, за да стигнем до където сме тръгнали и да можем да дупчим, дупчим, дупчим билетчета или карти...и да губим време с висене по спирките...направо се оляха с това метро..че то не ходи нито до жилището ми, нито до работата ми...и въобще не ми върши работа...Само тук има практика да се затруднява максимално пътника ..никой не му пука колко време и нерви се губят по спирките...
12
2
 
1
 
! Отговори
omfwz преди 11 години
Та какво казвате за Рачо Петров Казанджията????Нещо ракията ли не е станала? че не разбрах идеята!
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 7 Анонимен там улиците са еднопосочни
10
1
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 11 години
Ххахахаха - на 30 год били. Оптимист...
9
1
 
0
 
! Отговори
Ужас... преди 11 години
И без това на 413 му викам понякога 314. Сега като пуснаха 314 с подобен маршрут съвсем ще ги бъркам....
8
2
 
3
 
! Отговори
до 6 преди 11 години
От къде намери статистика колко са инцидентите със стари и нови автобуси !? Има статистика за произшестивя с коли на градски транспорт, но там няма данни на колко години са...Пък и Икарусите са ходова част и нещо като карусерия - какво да му се счупи, със сигурност климатика не може да му протече... :D
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Моля някой да поясни следния цитат от статията: "Ще се разкрият и нови еднопосочни спирки по изменения маршрут съответно спирка Ул. 4-та, намираща се се на ул. Рачо Петров Казанджията, спирка Ж.к София парк на ул. Рачо Петров Казанджията в близост до жилищния комплекс, спирка ул. Рачо Петров Казанджията на ул. Рачо Петров Казанджията в близост до административната сграда в посока ж.к Младост-1 , спирка Местност Камбаните на локал юг."
6
4
 
9
 
! Отговори
putnik преди 11 години
Икаросите може да са стари но са много по здрави тази година инцидентите са станали само с ниви автобуси
5
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Както и мириз от цигари от постоянно пафкащият шофъор-селянин. Особено през жегата в Август е много приятно както и през зимата на -25 когато *** си е отворил прозореца за да пафка цигари Мелник.
4
2
 
47
 
! Отговори
стар дападжия преди 11 години
Само в Български автобус може да видиш между седалките инструменти за ремонт, части за ремонт и омазан с масло ***. А под тях вътрешна резервна гума. Светеща крушка висяща на кабел над вратата - класика. Плакат за концерт на сръбско величие с дата отпреди 10 години, залепен зад шофьора - също класика. Също така черен облак дим и 100 децибела шум при потегляне и много много други.....
3
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
много ги подмлади тия Икаруси
2
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Malchi we
1
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нека рейсовете да са Икаруси от на по 30 г.Вътре снабдени с всички екстри.Който иска да се повози на такъв, да се качи на 120.