Мъж загина при злополука в МОЛ "София"

Инцидентът е станал при извършване на ремонтни дейности
Обновена: 28 яну 2013 22:10 | 28 яну 2013 21:49,
88
Мъж загина при злополука в МОЛ "София"
Снимка: архив, Булфото

Мъж загина при трудова злополука в МОЛ „София" при извършване на ремонтни дейности. Това съобщиха от пресцентъра на СДВР.

Инцидентът се е случил в ранния следобед днес.

Човекът е паднал по въздуховодната шахта от покрива на МОЛ-а почти до ниво минус две. 66-годишният мъж е бил предварително информиран и инструктиран, че мястото е опасно.

Той е бил с множество наранявания, откаран е в болница „Пирогов” и половин час по-късно е починал.

По случая е назначена проверка, в процес на установяване са обстоятелствата около инцидента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никой не изразява съжаление, че един човек е загинал. Всички политиканствате. Виновен бил човека, че работил на 66 години вместо да е пенсионер. Но, може да не е имал трудов стаж, или да не му стига пенсията. Защо ли? За малките пенсии трябва да "благодарим" на БКП и Людмила Живкова защото открадна пенсионния фонд, а за липсата на трудов стаж трябва да "благодарим" на синовете, снахите и внуците на лидерите от БКП и агентите от ДС, които станаха олигарси и "бизнесмени".
69
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Темерут Човекът не е отишъл там за кеф или защото обича да "язди покриви". Нуждата го е принудила на 66г. да работи такава опасна работа.
68
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добрите икономисти са емигранти. Другите работяят на хранилка при Сорос - ЦРУВ свестните държави знаят за България, че икономиката е управлявана от мафията.
67
0
 
15
 
! Отговори
Сашо преди 11 години
Ох.. дано само да не е като моят случай. Фирмата да му е дала оптиматум: Ако не-се качиш,няма заплата за месеца.Бог да го прости човечеца.А мен ,от охранителната фирма БГ СОД ме накараха да чистя сняг от покрива на един склад висок 12 метра. Този месец пак забавиха заплатите.................дано не ме накарат да се качвам на комина на топлофикация.Такова унизение и през турско не е било. Българино отваряй си очите.
66
1
 
6
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Не, че нещо, ама според мен трябва да има възрастов таван за хората имащи право да се яздят по покриви... 66 годишен на покрив... Голяма грешка...
65
0
 
0
 
! Отговори
sevtus преди 11 години
Не, просто съвсем скромно четем "видни в световен мащаб икономисти".
64
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички видни в световен мащаб икономисти се подвизават в този форум! И после да се чудиш как точно ни удари кризата при наличие на такива капацитети?!?
63
1
 
0
 
! Отговори
sevtus преди 11 години
И тогава държавата се налага с непазарни средства да възстановява "свободният пазар". Абсолутен оксиморон. Свободен пазар, който почива на изкуствено дишане и съществува благодарение на администгративната защита от държавата.
62
1
 
0
 
! Отговори
sevtus преди 11 години
В реалният свят "има пазар"...Голяма усмивка следва тук при такова клише. Дори най-ултралибералните концепции отдавна се отказаха да възвеличават значението на пазара като някакъв инструмент насочващ стихията на икономическата деятелност.Свободният пазар завършва винаги с монопол. Защо ли?Ами защото винаги някой някого "прилапва" и постепенно завладява нишата. Просто защото някой е по-хитър от другия, по-комбинативен или по-агресивен.
61
1
 
4
 
! Отговори
sevtus преди 11 години
До човечеца, който погреба политикономията.Това е дисциплина създадена в Англия много преди Маркс.И е създадена от адептите на капитализма-първите либерални икономисти и философи.Второ,"фантазьорът" Маркс е широко ползван и адаптиран дори и от най-големите му противници.Кейнсианството в Щатите,скандинавският модел,социалният френско-германски капитализъм заемат толкова много от марксизма,колкото хора като теб не могат да си представят.Разбира се,това е отлагане на предвидени от Маркс събития
60
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 58,Лошото е, че не подценяват, а спестяват. Без да се замислят!
59
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОЗИ 66 ГОДИШЕН НЕ ТРЯБВАШЕ ЛИ ДА СЕ Е ПЕНСИОНИРАЛ И ДА СИ ГЛЕДА СТАРИНИТЕ АМИ Е ТРЪГНАЛ ДА СЕ КАТЕРИ ПО ПОКРИВИТЕ НА МОЛОВЕТЕ? САМОЧЕ В НАШАТА ТИКВО-МУТРЕСТАНИЯ СЕ РАБОТИ ДОКАТО УМРЕШ. ЗАЩОТО АКО ОСТАНЕШ ДА ЖИВЕЕШ НА ЕДНА ПЕНСИЯ ЩЕ УМРЕШ ОТ ГЛАД. ЗАТОВА ЧОВЕЧЕЦА СЕ Е ПРИНУДИЛ ДА СЕ КАТЕРИ ПО ПОКРИВИТЕ ЗА ДА НЕ УМРЕ ОТ ГЛАД. А В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ 66 ГОДИШНИТЕ ОБИКАЛЯТ ТУРИСТИЧЕСКИТЕ ДЕСТИНАЦИЙ И СИ ЖИВУРКАТ ЖИВОТЕЦА. БОГ ДА ГО ПРОСТИ ЧОВЕЧЕЦА.
58
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
referatiТОЧКАорг/nauchnite-prinosi-na-karl-marks-v-obshtoteoretichnata-ikonomicheska-nauka/21201/ref По-добре късно, отколкото никога. Тази поговорка се отнася с пълна сила и за закъснялотопризнание на творческитепостижения на К. Маркс от видните представители на съвременнатабуржоазнаполитическаикономия. Те обръщат все повече поглед към методологията и икономическотоучение на К.Маркс, които са отправна точка и ключ за изследването и правилното разбиране на сложната икономическареалност. Далновиднитебуржоазниикономисти като Д. К. Голбрайт виждат, че буржоазнатаикономиче
57
5
 
3
 
! Отговори
123 преди 11 години
Капитализмът убива
56
1
 
31
 
! Отговори
ГЛАС НАРОДЕН преди 11 години
ВЪПРОС ???А ЗАЩО ТОЗИ МЪЖ НА 66 ГОДИНИ РАБОТИ??? ОТГОВОР: ЗАЩОТО МИЗЕРНАТА ПЕНСИЙКА НЕ МУ СТИГА ДА ЖИВЕЕ СПОКОЙНО СТАРИНИТЕ СИ...
55
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
придадена стойност е тази стойност която се произвежда от работниците и фирмата, като се извадят всички разходи - материали, наем сгради, лизинг машини, разходи по работната ръка, и останалото е придадена стойност.
54
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Принадената стойност е тази която се превръща в капитал и е отнета от потреблението. Точно тази стойност се дава на работниците като кредити за да възстановят потреблението.. С кредити само се забавя предсказаното от Маркс. Макар че предсказаното от Маркс се случва през 1907ма в САЩ и налага да има общ златен резерв като забавят нещата до 1929та.. След това САЩ намалят капитализма - принадената стойност. После и златният стандарт махат защото Маркс е прав.
53
4
 
0
 
! Отговори
митко преди 11 години
"принадена стойност"-човек,трябва да прочетеш К.Маркс и други велики икономисти-след това пиши.Просто изглеждаш смешен манипулатор..
52
0
 
9
 
! Отговори
тцЪ преди 11 години
Мир на праха му! Ама то не става само с инструктаж - трябва да се осигурят и средства за безопасност! След като е на покрива и извършва ремонтни дейности по въздуховодите що е немал осигурително въже, бе тикви? Или сте го взели за Спайдърмен?
51
0
 
0
 
! Отговори
Гаргамел преди 11 години
Липсата на свобода на словото все пак е облекчено от свободата на мълчаливото мислене.