Спират травмаите в някои части на София

Ремонтът ще е на част от пътя по бул. "Хр. Ботев" и пл. "Възраждане"
Обновена: 24 авг 2013 11:18 | 24 авг 2013 11:06, Петя Славова
5
Спират травмаите в някои части на София
Снимка: Булфото

От днес до 1 септември ще бъде спряно движението на трамваи в част от централните булеварди. Причината е ремонт на кръстовката на бул. "Христо Ботев" и ул. "Пиротска" и на трамвайна стрелка от съоръженията на пл. "Възраждане", съобщават от Столичната община.

Последният ремонт на тези съоръжения е правен преди повече от десет години и те се нуждаят от рехабилитация. Ремонтът ще засегне маршрутите на линии с номера 1, 3, 4, 6, 7, 20 и 22.Трамваите по линия "1" ще се движат от ж.к. "Иван Вазов" до пл. "Македония" и оттам по ул. "Алабин" до Съдебната палата - двупосочно.

Трамваите по линия "3" ще се движат от кв. "Орландовци" до бул. "Кн. Мария Луиза" и оттам до надлез "Надежда", ул. "Скопие", бул. "К. Величков" и от ул. "Цар Симеон" до "Захарна фабрика" - двупосочно.

Трамваите по линия "6" от ж.к. "Лозенец" ще се движат по маршрута си до пл. "Възраждане", а оттам - по бул. "Ал. Стамболийски", бул. "К. Величков", ул. "Скопие" и по маршрута си - двупосочно.

Трамваите по линия "7" ще се движат от ж.к. "Борово" по маршрута си до пл. "Възраждане", бул. "Ал. Стамболийски", бул. "К. Величков", ул. "Скопие" и по маршрута си - двупосочно.

Маршрутите на трамваите "20" и "22" се скъсяват до Младежкия театър, а за времето от 24 август до 1 септември се закрива маршрутът на линия номер 4. С увеличен брой на обслужващите мотриси ще са линиите с номера 5 и 18.

По време на ремонтните дейности без транспортно обслужване ще останат участъците от бул. "Христо Ботев" - от пл. "Възраждане" до бул. "Сливница" и ул. "Пиротска".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
жши преди 10 години
Не,не си разбрал-значи,ремонта се отнася за *травмаите*,а на трамваите нищо няма да им се прави...
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дано поне да пуснат временни линии, които да покрият липсата на транспорт през време на ремонта/рехабилитацията. Все пак хората трябва да има с какво да отидат на работа.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Спират травмаите в някои части на София..............................................................Weekend ...
2
0
 
4
 
! Отговори
ceckoc преди 10 години
Хаха пише се Трамвай
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
травмаите ABE TO MAI SE PISHESHE TRAMVAI