С цвете в ръка пред Паметника на Съветската армия

Група пенсионери почете 9 септември
35

Снимка: Булфото

Група от десетина привърженици на Комунистическата партия отбелязаха сакралната за тях дата 9-и септември.

Те се събраха пред паметника на Съветската армия и поднесоха цветя. Паметникът е заграден в момента заради опасност от падащи плочи, които в момента се подменят и залепват отново.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: софия9 септември
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
5
 
8
 
! Отговори
BIG AL преди 10 години
Най- долните сатрапи и типове родени в България , бяха монтирани от ЧУЖДА армия - да я управляват !! Агентите на сталин ! До 1944 година, в българския парламент ИМАШЕ и опозиция /, и земеделци , и социалдемократи, и демократи , и безпартийни //., макар и в ЛИЧНО качество ..След това - САМО сатрапи и слуги на сталин - избиха дори и своите си , и съюзниците си ...какти ленин изби анархистите дори ..Слугите на масква - проклятието на България ..НИКОГА не избирани от българските граждани !!!*** , продажна каста- съветска !! И днес синовете на тези *** пак са на власт ..Те са и олигарсит
26
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хахахахахахахаха
25
10
 
7
 
! Отговори
666 преди 10 години
На Живков не паметник, а мавзолей трябва да има щото измъкна родителите ви от калта и *ата по улиците вкара ги в училищата и университетите, отвори им очите за света и станаха хора !Аз съм живял по ' златното царско време 'когато ме ядоха въшките и гладувахме от непрекъснатите реквизиции с които царя снабдяваше германците, а народът му гладуваше и умираше от малария холера и туберкулоза !Да живее девети септември!
24
3
 
11
 
! Отговори
Шака Зулу преди 10 години
Тези които искат комунистите да отидат в Сибир, имат диктаторско мислене. С вашия акъл, в каквато и демокрация да живеете, ще си останете мизерници. Комплексите от комунизъм, са кофти явление.
23
17
 
13
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
Невиждана сцена на тези снимки! Група агнета ходят при паметника на вълчата глутница, за да й благодарят, че същата глутница е разкъсала и изяла навремето родовото овче стадо. Моисей разкарваше 40 години евреите сред пустинята и не им показваше обетованата земя, докато не умря и последният евреин, видял египетско робство. България няма да се оправи, докато не си отиде и последният промит мозък, видял тоталитарен комунизъм.Предлагам да направим паметник и на Сюлейман паша да го почитаме редовно.
22
9
 
21
 
! Отговори
не се кахарете преди 10 години
след 25 г демонокрация, българия е с 3000 000 млади българи по малко, изповядваме чалга, и откровен тиквоизъм, маршовете са написани /изгрял гербер/ от селендурските простаци недокопали се до високите нива на влас по времето на соца, демократите са предимно с черен цвят на кожата с лелки ком секретарки, няма спасение, по малките градчета масова *** българското население започва да се брои на пръсти, хамерикан главатари ни искат редуцирани/оцелели/ около три милиона, слугите им казват ДА.
21
7
 
6
 
! Отговори
Ко преди 10 години
Абе, тия двамата полицая и кофата с двата флакона да не са останали от Босия? Той беше решил днеска да боядисва тая купчина камънаци.
20
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Брех да му се не види. Да се чуди човек как при толкова много антикомунисти и борци за демокрация 45 години социализъм строихме а накрая демокрацията големия брат пак насила ни я набута. Обикновенния човек страдаше тогава страда и сега. Но не се отрича от историята си. Няма и защо. А тези които сега плюят исползват същия стил с който навремето се заклеймяваше класовия враг и възхваляваше интернационализма. Да това са същите хора. По стила на писане ще ги познаете. За тях историята ни е неудобна.
19
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
България е била разтяща икономика,единствено и само,преди Втората Световна,след това става клоаката,в която се намираме.
18
16
 
23
 
! Отговори
една дата преди 10 години
съдбовна дата за която може да се спори, спорна дата след която около 10г мизерия а после най големият възход на българия, силна икономика , силна армия, държавност, уникални спортни постижения..след избухването на демонокрацията , мор, геноцид и това което е..
17
25
 
20
 
! Отговори
Българин преди 10 години
ДрОгарки и дрОгари, шумкари, мандраджии, неграмотници с 4 клас, ятаци, активни борци срещу капитализЪма, фашизЪма, онанизЪма, империализЪма и всичко завършващо на "зЪма".Искам да ви честитя празника с пожелания от все сърце догодина , вие вече да бъдете у дома в Сибир и в МАсквУ както и да го няма този паметник. Пращам най-искрени поздрави на всички ваши роднини от женски пол, а на вас напомням да не забравите вазелина за Сибир!
16
19
 
25
 
! Отговори
Che преди 10 години
Говори много за манталитета на българина, че паметинкът на една брутална, окупационна сила е 10 пъти по-мащабен от паметника на Апостола.Вечни роби.
15
24
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички комунисти на въжето.
14
20
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Честит празник на всички! Да живее БКП!
13
21
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Честит празник!
12
12
 
25
 
! Отговори
заблуди и илюзии преди 10 години
До ПАТРИОТпо-големи капиталисти, от твойте любими комунисти-в България днес няма!Крадат си на воля, така както още от 1944 са го правили! Само че днес са правнуците им - с капиталистически гадни коли, тънещи в гаден буржоазен лукс... Имат имоти и живеят в омразните капиталистически страни, а тук си идват само по избори - да веят червените байрачета и да се лендзят пред такива като теб!А ти, завалийка, ДРУГАРУВАЙ с олигарха Георги Гергов и се радвай на комунизЪмаЧестит ти скъп ток от 1 авг.
11
23
 
25
 
! Отговори
2 преди 10 години
изродиииииии ....помислете за децата и внуците си....комунистите в Сибир....
10
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ei patriot pro4eti malko istoria i 6te razbere6, 4e komunistite ni dovedaha do tozi hal.
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do 10 tabletkiteeeeeeeeeeeeeeee.
8
15
 
20
 
! Отговори
ДЯДО ЙОЦО преди 10 години
колелото на историята се върти - събитията много често се повтарят. народите по света ще извършат новата революция, която ще сложи ред в този грабителски и несправедлив свят, управлявам от алчни капиталисти. напред към победата на справедливостта.