Шофьор с "Ауди" връхлетя в турското посолство

35-годишният български гражданин е задържан
Обновена: 12 сеп 2013 17:45 | 12 сеп 2013 14:32,
68

Снимка: БТА

35-годишен български шофьор връхлетя с Ауди А4 в турското посолство в столицата.

От МВР съобщиха за Dnes.bg, че в момента полицията изяснява причините за инцидента – дали мъжът е катастрофирал, дали му е прилошало, или е имал друг мотив, за да предприеме този акт.

Колата с варненска регистрация е нахлула от страната, от която излизат автомобилите на посолството.

Знае се само, че водачът се е качил с автомобила си на тротоара и е пробил загражденията пред мисията на Анкара, допълниха от полицията. Шофьорът е задържан, предстои да бъде разпитан. Той е регистриран в полицията за нанасяне на телесна повреда.

Служители на ДОТИ са извършили проверка на автомобила за взривни вещества, каквито не са били открити.

По първоначална информация няма пострадали. По случая е образувано досъдебно производство.

Тротоарът около посолството продължава да е ограден с полицейска лента, а на мястото все още стои автомобил на жандармерията.

Софийска градска прокуратура е започнала разследване срещу мъжа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
3
 
10
 
! Отговори
M.. преди 10 години
До dobromirkА относно присаждането на всински органи на човек..съвсем скоро четох, че щом е в името на човешкия живот..исляма не налага подобни забрани. Това съм чел..това казвам. Теченията са различни. Например има мюсулмани, които не се обрязват. Има и такива, които палят свещи. Човек не бива да се вманиачава в религията. Важно е да се научим да ценим човека, да си помагаме и да сме единни. Да се образоваме, да развиваме науката и света като цяло. Това се толерира и от исляма.
37
4
 
10
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Номерът на колата започва с "В", като Волен.
36
2
 
10
 
! Отговори
M.. преди 10 години
До dobromirk Нямам претенции да съм по-голям християнин от папата..както се казва. Не знам кое е животното, за което питаш. Признавам. Моля, кажи ми. Стана ми интересно. Ще проверя. Аз не целя да изпадам в спорове. Споделям само това, което знам и съм чел. Просто се опитвам да кажа, че исляма не винаги е вийнствена , агресивна и изостанала религия . Казвам, че не трябва да се делим, а да гледаме човешките ценности и качества. Всички сме хора- РАВНИ! Поне за мен е така.
35
5
 
22
 
! Отговори
7 преди 10 години
Забравил ,завалийката,да сложи 10-те кила взрив в багажника!Нищо...другият път!!!
34
1
 
2
 
! Отговори
dobromirk преди 10 години
До M..Ми тука не съм съгласен много с теб!Като си такъв мисюлманин я ми кажи кое е единственото животно,което може да се допусне в джамията! Когато ми кажеш ,ще ти обясня защо не съм съгласен за свинята и че мястото няма нищо общо със забраната на ядена на свинско!
33
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Извинявам се за грешката , имах предвид , че съм съгласен с М.
32
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Напълно съгласен съм с батко . Аз също съм българин , но мюсюлманин . Истинския ислям не насажда омраза , простотия и тем подобни глупости . Напротив , Корана проповядва толерантност , развитие , образование . Всеки , който не вярва , да отвори Корана на български и да чете , а не да слуша небивалиците на пияни турци и т.н. . Дори и на религиозните водачи в днешно време е трудно да се повярва ...
31
2
 
7
 
! Отговори
M.. преди 10 години
До баткоЩо се отнася до книгите..хубаво е да четеш всякакви. Аз съм чел и Коран..и Библия. Лошото е, че в днешно време могат лесно да с еманипулират тези книги. Историята помни редакции на Библията....за Корана не знам но кой може да каже..
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ПОЛИЦАЙ... koq na zadniqti dvor li be sersemin
29
2
 
9
 
! Отговори
транспортер преди 10 години
Четвърто правило: При доставяне на пратка за турци си връзвай гащите че те очаква сюнет и ибан.
28
2
 
13
 
! Отговори
M.. преди 10 години
До батко А знаете ли, че някои човешки органи за заменими със свински такива? Ако живота на човек може да бъде спасен с такива органи то няма проблем за исляма! Испяма поощрява ученето и образованието. Поне мен така са ме учили. Пак казвам- има различни течения. Има и християни в латинска америка, които постоянно палят свещи и се молят. И тях ли трябва да обвиним със фанатизъм? Важно е да бъдем добри хора. Истинския ислям подкрепя образованието и развитието! Другот за мен е пропаганда.
27
3
 
15
 
! Отговори
M.. преди 10 години
До баткоНапример ако единм мщсулманин се занимава с наука то той не е длъжен да се моли 5 пъти. Ако е лекар и има операция..разбира се по-важно е операцията. Човешкия живот е висша ценност в исляма. И нещо друго- знаете, че на мюсулманите им е забранено да ядът свинско. На евреите също! Причина може да се търси в горещия климат, където са възникнали религиите.
26
3
 
13
 
! Отговори
M.. преди 10 години
До баткоПак казвам, че исляма има различни течения. Пропагандата е, че изляма е задръстена, примитивна и агресивна религия. Това не е така. Който желае нека прочете за мюсулманите софисти. Аз лично не се моля 5 пъти на ден. Не че го смятам за грешно. Всеки човек, без значение от религията си, има право да се моли. При молитва човек е смирен. Има вяра и в това не виждам нищо лошо. Аз обаче съм млад и трябва да работя, да се развивам. До колкото на мен са ми казвали исляма подкрепя това....
25
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
турци ще има аркадан нали сте гъотверени
24
2
 
9
 
! Отговори
батко преди 10 години
Винаги ми е правило впечатление нещо - защо всички мюсулмани четат Корана, а многог малка част от християните четат Библия? Защо? Нямам против мюсулманите нищо, но не мога да приема техните права в техния мюсулмански свят - да имаш 5 жени, да си трепеш жената, на 6 часа да си опъвам килимчето на магистралата и да се моля, и незнам си още кви такива *** работи . Е само това не мога да разбера. При християните нема такива неща, всеки си прави каквото му харесва. Номер 17 , защо така?
23
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пак полит коментариии ... пак теологически спорове за и против християнството и исляма и това под статия за съвсем тривиално самостоятелно птп. Птууу някои хора седят, седят, па подвикнат чуш на магарето!
22
15
 
6
 
! Отговори
ха бакълъм преди 10 години
Кьор олсун табела, геврек шашкън.
21
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Светкавична реакция щом се касае до нещо турско. МВР ашколсун машаллах! ЕФенди Сидероглу, Цеко Имотоглу и Фандака Феса. Браво.
20
2
 
15
 
! Отговори
до 13 преди 10 години
И той толкова е чел Корана, особено пък ако сте били на градус, тогава "разбирачите" са още повече!
19
3
 
21
 
! Отговори
ПОЛИЦАЙ... преди 10 години
пробата е успешна...