Пустош пред парламента. Няма хора, има заграждения!

Два месеца протестиращи пиха кафе, сега само полицаи стоят
18 сеп 2013 09:05,
68
Пустош пред парламента. Няма хора, има заграждения!
Заключени заграждения и липса на хора. Снимка: Булфото

За първи ден от повече от два месеца насам протестиращи срещу кабинета "Орешарски" не се събраха на протест пред парламента.

Миналата седмица броят им беше драстично намалял, като се събираха едва десетина души. Днес вече няма никой.

Металните заграждения обаче седят на местата си. Полицията е в доста намален състав, липсват и колите на жандармерията.

Мерките за допускане в зоната за сигурност около парламента обаче остават сериозни.

Сутрешните протести започнаха под мотото: "На кафе".

В началото на септември след парламентарната отпуска кафето изчезна, почти липсваха и плакатите, остана само острият шум от свирки и тъпани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
Дааам преди 10 години
Прибраха безплатното кафе, прибраха се и протестиращите излезли сутрин да пият кафе на аванта! Айде и вечер да ви няма, че хорта вече работят!
53
5
 
13
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
БРАВО...- НАЙ-ПОСЛЕ ГИ ПРИБРАХА НА 4-ТИ КИЛОМЕТЪР....
52
3
 
12
 
! Отговори
дедо преди 10 години
Кво сте заревали бе,да ви не е домъчнело за тъпанджиите?
51
11
 
9
 
! Отговори
info преди 10 години
Орешарски беше наясно, че ако удържи няколко месеца народа ще се умори. Жалко че Бойко им освободи толкова бързо мястото на тия престъпници. Но той е знаел че финансовите възможности на Доган са безкрайни и може да плаща протести поне за 2 г=години напред. Все пак събира парички от десет двайсе години
50
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма протестиращи? Що така? Ще ми липсват-свир свир и дум дум, оставка. Дали пък този дето си харчеше досега парите за протестите стана видна скръндза? Май е разбрал, че само си харчи парите.Жалко, таман бях им свикнал. Определено ще ми липсват.
49
17
 
23
 
! Отговори
не ви искаме тикви преди 10 години
Къде са *** .Тиквата сиги прибра.Имаше вот на 12 май и той реши това .Хубаво лошо вие и аз гласувахме.Не искаме вече тиквите те и без това станаха за смях.
48
16
 
5
 
! Отговори
DO 48 i podobni преди 10 години
VSICHKI PODKREPESHTI SEGASHNOTO PRAVITELSTVO SA PREDATELI (ILI S UMSTVENNI NEDOSTATACI). NALI ZNAETE KVO SE PRAVI S IZMENNICI NA RODINATA, ZA TEZ S UMSTVENNITE NEDOSTATACI E PROSTENO...
47
23
 
19
 
! Отговори
ТОЙ преди 10 години
До 47Абе, онзи, кой си ти, че да наричаш протестиращите "овце"?!? Ако ти си съгласен със всичко, което се случва в държавата след назначаването на новото правителство, то аз съм от тези, които са непримирими с помията! Няма да сведа глава пред некомпетентно правителство, било това или някое друго. ДА на протестите във всеки техен вариант!!!П.П. И онзи, не прави коментари за другите, както и те не правят коментари за теб. Жалко е :)
46
7
 
19
 
! Отговори
банкеръ преди 10 години
Без пари няма игра.Платените полицаи от едната страна и платените протестиращи от другата страна.Ситуацията е толкова абсурдна,че тези дето са в охраняваната зона уж са избрани от народа,а плащат и на двете страни.Още по изумително е празна глава да плаща от заграбеното и да иска пак да се върне да граби ,но без да плаща.Де е Пиночет ваща вера.
45
21
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Напротестирахте ли се ? Хайде обратно в кошарата сега и се подгответе за стригане. И друг път да не правите такива циркове - само губите ценно време. Държавата ще ми променят, гражданско общество ще ми правят - видяхте ли се че сте овци ? Ся ще ви го изкараме не през носа ами през Г...
44
17
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Със мирни протести никой нищо няма да постигне.
43
11
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами скъпичко е да се ръсиш всеки ден с много пари, а полза да няма... Хората протестират срещу щуравите назначения на Догановите хора, които доказано работят само за собствените си интереси, а не за да върнат ГЕРБ на власт или да вкарат в парламента нови некадърници с мераци. В момента в който Бойко официално застана зад протестите, хората съвсем се отказаха. Този анцунг ни разката държавата по най *** начин!!!!
42
9
 
39
 
! Отговори
Тони преди 10 години
Е,вече никой не иска да дава пари дори за кафе.
41
13
 
35
 
! Отговори
Росица преди 10 години
До Spiro Ами да ти кажем,щом настояваш. Протестите започнаха на третия ден от избора на правителството.Въпреки поредните фалшификации на вота,ГЕРБ не спечели,защото водеше антинародна политика ,а сега ще внася вот за това. сегащното управление допусна кадрова грешка само защото е принудено да приеме подкрепата на ДПС. Но вие забравихте Желева,Лъчо,плеяда здравни министри, транспортен министър,Цачева,фидосова, Двамата неадекватни Младеновци,алкохолика турчин и хилядите калинки.
40
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Сега са ангажирани, с изготвянето на весели костюми за Гей-парада:)) Няма начин, заповед от Сорос-щаба...
39
24
 
15
 
! Отговори
teo преди 10 години
ЙовчевЕФЕНДИ, МНОГО СТЕ НАГЛИ ОТ БСП-ДПС-АТАКА ДА ХАРЧИТЕ НАРОДНИ ПАРИ ЗА ОХРАНА НА ПАРЛАМЕНТА, КАТО ГО ПРЕВЪРНАХТЕ В НАЙ-СКЪПИЯ ЗАТВОР ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, ЗА ДА РАБОТЯТ И ПЛЮСКАТ КЮФТЕТА СПОКОЙНО, ВЪОРЪЖЕНИ С ПИСТОЛЕТИ В ПАРЛАМЕНТА БЪЛГАРСКИ!!! БЪЛГАРИ ЗАЩО СЕ ОТКАЗАХТЕ ОТ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ТЕЗИ ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ЗАЩО???
38
6
 
26
 
! Отговори
до 8 преди 10 години
На мен другарю, причината да стоя вкъщи е, че съм безработен. Живея в малък град, тук турци почти няма, ДПС го виждаме само в руските филми, като надпис на патрулките. Назначенията ги има откакто има "демокрация", доста сте закъснели да искате промяна.
37
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Явно,няма кой да плаща!"Гладна МЕЧКА хоро не играе"!
36
1
 
24
 
! Отговори
digidigi преди 10 години
Искахте демокрация, раздържавяване и чужди инвеститори.Получихте: свободия, ЕРП-та и олигарси.Плащайте си тока сега!
35
2
 
19
 
! Отговори
digidigi преди 10 години
Искахте демокрация, раздържавяване и чужди инвеститори.Получихте: свободия, ЕРП-та и олигарси.Плащайте си тока сега!