Провокатори срещу окупаторите, опитали да влязат в СУ

Протестът продължава и шесте входа на ВУЗ-а са с вериги
Обновена: 27 окт 2013 10:03 | 27 окт 2013 10:00, Александър Попов
162
Провокатори срещу окупаторите, опитали да влязат в СУ
Всички входове на университета са залостени и от вътре. Снимка: Булфото

Протестът на студентите продължава и днес. И шесте входа на Ректората на Софийския университет са заключени с вериги.

През нощта обаче е имало провокатори. Студенти разказаха пред Нова тв, че агитка се е появила и е започнала да обикаля сградата и да обижда студентите, заключени вътре.

Даже е имало хора, които са се опитали да разбият веригите и да влязат в Ректората.

Според младежите, окупирали сградата, става въпрос за провокатори, които искат да компрометират протеста им.

Както Dnes.bg вече съобщи десетки студенти скочиха срещу продължаващата окупация на Софийския университет, като призоваха блокадата да падне, за да продължат учебните занятия.

Понеделник засега е неучебен ден във всички сгради на ВУЗ-а.

Утре в 14 ч. ще бъде свикан Академически съвет, на който ще бъде решено какви действия да бъдат предприети като изход от окупацията на Ректората.

Снощи много преподаватели от СУ дойдоха, за да подкрепят студентите. В тяхна подкрепа се обяви и #ДАНСwithme 135.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
0
 
1
 
! Отговори
Изследовател преди 10 години
До Кайзер СозеА ти си многократно употребяван памперс за червени бабички !
128
0
 
1
 
! Отговори
Дрън-дрън преди 10 години
До 140 АнонименЩе ми припомниш ли коя точно е партията на Сорос. Искам да се запиша щом плаща добре.
127
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нещастните студенти в България.Студентите винаги са били най лесната плячка на тъмни политически сили с които да се манипулира общественото мнение и да се постигат интересите на големият бизнес, на религиозни движения и секти. На времето студентите са били на чело на комунистическите акции по света. Студентите са били начело на погромите над евреите в Нацистка германия. Студентите се вдигат на подкрепа на мюсюлманските екстремисти и са готови да се само взривят. Студентите са тези които вдигат най расистките и националистически ционистки лозунги в Израел. Студентите винаги са били заблуж
126
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Trabva DA imate iasna vizia za Budesteto.. Ostana 1 Edinstven Variant koito ne e Proigran-Pechelivshia Variant...ZARSTVO BALGARIA i TARNOVSKATA KONSTITUZZIA.
125
0
 
3
 
! Отговори
hdUSHdwg5235erd преди 10 години
124, Студентите са част от народа, а ти си платен драскач.
124
1
 
2
 
! Отговори
гай баньо преди 10 години
Бойко излязъл в пенсия и братята американци на които той тъй вярно служил години наред го възнаградили с пътуване до Марс.Когато космическия кораб кацнал на Марс Бойко стъпил на червената планета и що да види?!Марсианци!!!Опитал се да ги заговори:"мара ба марсианци аз съм Бойко Борисов министър-председател на България строя магистрали метро зали..."Марсианците го погледнали и казали:"бе маани ние не ядем асфалт ама кАжи кой назначи Пеевски?"
123
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Снощи много преподаватели от СУ дойдоха, за да подкрепят студентите" - тези "много" преподаватели са били назначени по партийна линия от Джордж Сорос
122
0
 
9
 
! Отговори
Свободен преди 10 години
До румен221Останалите 10 % богаташи задръстват улиците на София с колите си, пълнят хипермаркети и молове, прескачат до Турция и Гърция в безкрайните празнични дни. Забрави ли Виденов ? И защо мислиш, че хуманизъмът и справедливостта са свързани единствено с парите . Студентите не искат да са богати - те искат да са свободни. Да са свободни от мутри, от купено правосъдие, от купено правителство от от купен парламент, от купени медии. Ако са кадърни и работливи, те няма да са бедни.
121
0
 
7
 
! Отговори
akal преди 10 години
Не се ли разбра веднъж и завинаги. В държавата има проблем, огромен. Липса на държавност, липса на всичко от кадърни хора, до кадърни политици. Младите им омръзна да ги пързалят с уверения, обещания, да им вземат парите срещу нищо, и ай си решил да кажеш нещо навъпреки и ще те изкарат какъв ли не. Сценария с провокациите вече не върви. Боко , Чоко, Серго, Роко, Воко - спрете се бря. Подайте си ръцете, па работете кой как може за да сме добре. Това искаме - мир, спокойствие, нормална демокрация.
120
1
 
8
 
! Отговори
Сър Гей преди 10 години
Искам Пеевски за ректор на СУ.И да стане Доктор Хонорис Кауза!Щото е умен, пробивен и демократ!Освен това много добре свири на *** кларинет!
119
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има ли комунисти,има и провокатори заедно с червен хмер дупетат !!!
118
2
 
15
 
! Отговори
anonim1000 преди 10 години
До румен221Румене преди Герб нима българите са живеели добре?А и не бъди убеден, че Герб са глупави. Може би просто играят комбина с тройката. В България всички са комбина. 70 г. комунизъм.
117
4
 
12
 
! Отговори
румен221 преди 10 години
До anonim1000Да се върнем на казуса Пеевски Д.Пеевски е получил достъп до най-високо ниво на секретност, даден му от комисия изцяло контролирана от ГЕРБ хора назначавани лично от Боко и Цоко Е, как стана тая работа? Нали ГЕРБ са против Д.Пеевски?- Да се върнем на самото гласуване 20 депутата от Атака бяха командировка, липсваха 3-*** от БСП и един от ДПС Тоест, ако ГЕРБ не влязат кворум няма, и избор няма - Да, но ГЕРБ влязоха, гласуваха против, НО осигуриха избора на Пеевски!Поредна глупост гарантирана от ГЕРБ!.
116
4
 
9
 
! Отговори
румен221 преди 10 години
Ало-о-ооо, студентите, Защо не искате двете неща което ни различават от Европейците...:1. Хуманизъм... - по нашенски "човещина..."2. Чувство за минимална справедливост... - по нашенски "хорски срам"...За да разбереш разликата, прочети за:Човещина... - Що е то "Жизнен минимум" (351лв.) ..., Хорски срам... - Що е то "Социален минимум" (681лв.)..., А у нас 90% от хората живеят с по-малко пари
115
3
 
6
 
! Отговори
anonim1000 преди 10 години
Сега се очаква да има реконтра протест на недоволни от контра протеста. Те смятат, че университета не е на контра протеста.
114
3
 
4
 
! Отговори
anonim1000 преди 10 години
До русеНе са му рода на Пеевски. Той им плаща. Работници са му.
113
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Студентите са бъдещето на социалистическата ни родина.Като такива те имат всички условия за труд и учение и не могат да стачкуват.
112
3
 
15
 
! Отговори
Гост преди 10 години
Група гамени и мутри, които нямат нищо общо със СУ нито като поведение, нито като език, провокират конфликти. Видя се и коя политическа сила им е организатор. Някой да е изненадан кои са организаторите им?
111
2
 
5
 
! Отговори
do 126 преди 10 години
mnogo si prav! porednite upotrebeni studenti....za sajalenie
110
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СТУДЕНЦИЯТА, ОКУПИРАЛА ЧУЖДА СГРАДА ВСЪЩНОСТ Е СЛУГЕНЦИЯ НА ПРОКОПИЕВ И БОЙКО ! ПОРЕДНИТЕ УПОТРЕБЕНИ ***, ГОТОВИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ДА ЗАЧЕРКНАТ ИСТИНСКИЯ СТУДЕНСТКИ ДУХ- ЩОМ ИМАТ ПОЛИТИЧЕСКИ ИСКАНИЯ- НА ПЛОЩАДА, НЕ В УЧЕБНОТО ЗАВЕДЕНИЕ- ТАМ НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ПРОПАГАНДИРА, ОЩЕ ПО-МАЛКО ДА ПРОВЕЖДА ПОЛИТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ ! СТУДЕНТСКИ СЛУГИНАЖ !!!!!!!!!!!!!!!