Провокатори срещу окупаторите, опитали да влязат в СУ

Протестът продължава и шесте входа на ВУЗ-а са с вериги
Обновена: 27 окт 2013 10:03 | 27 окт 2013 10:00, Александър Попов
162
Провокатори срещу окупаторите, опитали да влязат в СУ
Всички входове на университета са залостени и от вътре. Снимка: Булфото

Протестът на студентите продължава и днес. И шесте входа на Ректората на Софийския университет са заключени с вериги.

През нощта обаче е имало провокатори. Студенти разказаха пред Нова тв, че агитка се е появила и е започнала да обикаля сградата и да обижда студентите, заключени вътре.

Даже е имало хора, които са се опитали да разбият веригите и да влязат в Ректората.

Според младежите, окупирали сградата, става въпрос за провокатори, които искат да компрометират протеста им.

Както Dnes.bg вече съобщи десетки студенти скочиха срещу продължаващата окупация на Софийския университет, като призоваха блокадата да падне, за да продължат учебните занятия.

Понеделник засега е неучебен ден във всички сгради на ВУЗ-а.

Утре в 14 ч. ще бъде свикан Академически съвет, на който ще бъде решено какви действия да бъдат предприети като изход от окупацията на Ректората.

Снощи много преподаватели от СУ дойдоха, за да подкрепят студентите. В тяхна подкрепа се обяви и #ДАНСwithme 135.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
5
 
14
 
! Отговори
гешев преди 10 години
брей, атака се размърда! сега остана да донесат пластмасовите маси и да опикаят около ректората! то за друго и не стават!
108
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чета писанията ви и разбирам че те са написани от двама-трима души. Категорично смятам,че протестите на студентите са организирани от хора на ГЕРБ, които плащат хиляди лева за това.Но трябва да знаете че вашите протести няма да доведат до нищо добро за България, а напротив, ще предизвикат гнева на народа, който в края на крайщата ще ви изрита от политическата сцена.ДОЛУ ГЕРБ, КОИТО ПОСЕГНАХА И НА СТУДЕНТИТЕ ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ТЯХНАТА ПРОТИВОНАРОДНА ПОЛИТИКА.
107
6
 
11
 
! Отговори
айде,къш преди 10 години
Ако направим равносметка от"промените"в България,големия губещ е нормалният български гражданин,народът като цяло.Ако може някой да обясни на студентите,че окупацията им е резил,че въобще не знаят за какво протестират,освен да разлаят журналята за пореден път срещу правителството,което работи на ползу роду,а не за личните котараци,мутри и подобните им и в никакъв случай за хората.И ако наистина тия студенти са цветът на българския народ-мерси.Да си вземат парите от Боко и Пашата и дим да ги няма
106
8
 
7
 
! Отговори
anonim1000 преди 10 години
За комунуидите всички, които не са болни от болшевизъм са "***", "келемета" и пр. типичните комунистически лъжи. Истината е, че всеки който е комунуид е *** и ***.
105
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе докога 60 или 100 човека ще разиграват държавата? БОЙ по тиквите, съгласно всички действащи закони: за нахлуване в чужда собственост, обсебване на чуждо имущество, и то в условията на продължаващ рецидив и на престъпен сговор - поне 10 члена на НК са погазени от въпросната престъпна група.
104
16
 
15
 
! Отговори
СЛАВА НА СТУДЕНЦИЯТА преди 10 години
ТЕ ЩЕ СПАСЯТ БЪЛГАРИЯ!В МЛАДИТЕ Е ИСТИНАТА!ТЕ СА НОСИТЕЛИТЕ НА ПРОГРЕСА И БЪДЕЩЕТО!СМЪРТ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ***!!!!!
103
8
 
10
 
! Отговори
anonim1000 преди 10 години
От някои от коментарите по-долу разбрах, че СУ е лична собственост на комунуидите. Разбрах с учудване, че те са го построили, те го поддържали и той им принадлежал. С парите само от техните данъци студентите учели. Браво на "умните" комунуиди.
102
5
 
5
 
! Отговори
кака преди 10 години
очаквайте скоро и във вашия град)))))))
101
13
 
9
 
! Отговори
qwer преди 10 години
ВОЙНА и избиване на всички червени сурикати в България, смърт на БСП/ДПС и техните фенове. Браво на протестиращите студентите, те са ни надеждата за бъдещето и поклон пред делата им. Да започва войната и да ги избиеме до крак майка им *** червена вмирисана, само смърт им пожелавам.
100
4
 
8
 
! Отговори
Киро преди 10 години
До АнонименТОВА СА ОБИКНОВЕНИ ПРОВОКАТОРИ И МЕКЕРЕТА КОИТО ИМАТ ЗА ЗАДАЧА ДА СЪБОРЯТ СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ, ОПИТИТЕ НА ЕГИПТОЛОГА ПРОДЪЛЖАВАТ
99
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Червената гнусна комунистическа *** винаги действа подмолно и подло!Хората излязоха на протест против червената номенклатура-намериха веднага черевни *** на "контрапротест"-там една бясна постоянно едно и също плямпа-как била обидена на презедента,как се срамувала и т.н.Тая бясната няма ли мъж,къща,семейство-да готви,да пере,деца да храни?Сега"контрапротест на студенти"-тоест ипратени мутри.И наглата контролирана преса-веднага пише глупости,а платенте драскачи-подкрепят във "форумите".
98
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ВИНАГИ НАЙ-УМНИТЕ СА И НАЙ-СМЕЛИТЕ И ДВИГАТЕЛЯТ НА ЖИВОТА. НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА КАЖЕТЕ ,ЧЕ САМО БЪЛГАРСКИТЕ СТУДЕНТИ СА ИЗКЛЮЧЕНИЕ, ЗАЩОТО НЕ Е ТАКА НАПРОТИВ . В НАШАТА МАФИОТСКА ДЪРЖАВА ТЕЗИ СТУДЕНТИ ЗАСЛУЖАВАТ ПЕТ ПЪТ ПО-ГОЛЯМО УВАЖЕНИЕ ОТ ВСИЧКИ ДРУГИ ДЪРЖАВИ. НИКАК НЕ Е ЛЕСНО СРЕЩУ ЕДНА СМАЗАНА КОМУНИСТИЧЕСКА МАНИПУЛАТИВНА МАШИНА ДА СЕ ОПЪЛЧИШ. ЕВАЛА НА БЪЛГАРСКИТЕ СТУДЕНТИ!
97
4
 
14
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Както вие потдържате турското правителство в България, така са останали и малко патриоти в тази смешна страна. Да му пикая на Доган! Оставка!
96
8
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Мисля , че най нормалното нещо е Борисов да поиска дебат в НС и докаже , че ТЕ ГЕРБЕРИСТИТЕ , нямат нияо общо с окупацията.Защо не допускате , че това са хора на БСП,които правят провокация?Не харесвам Борисов и като комунист и човек , но не харесвам и комунистите.Време е да се разбере , кой стои зад всичко, случващо се.Така не може да се живее.Кой пръв ще поиска анкета на случващото се?
95
10
 
13
 
! Отговори
Коста Илиев преди 10 години
Навремето Костов и Надка изиграха играта със студентите и се оядоха здраво! Повечето от онези студенти днес ги няма в БГ, щото Костов ги "уреди" само с "хубаво". Така ще е стане и с днешните протестиращи - ще ги използват докрай и накрая ще си използват за тоалетна хартия. Така че, мили "протестиращи", питайте патилите от играта си с Алма Матер! Да не плачете после, че са ви употребили де, пък вие не сте се усетили. Разликата сега е, че протестърите подценяват студентите, които могат да мислят
94
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия номера с окупацията ни ги показаха по времето на СДС отровните СДС-ари преподаватели в тови Университет... Чудно защо до сега ги държат на работа?!? Нали университета е деполитизиран и политическите дейности там са забранени? Не случайно "реформаторите" с техните агенти в университета ни демонстрират избрани подпури от онова време, когато правеха същото. Но има ли *** да им се вържат, както някога?!? Така или иначе, по-големи провокатори от тези, които се заключват вътре едва ли има.
93
6
 
8
 
! Отговори
ПРОРОК преди 10 години
Яви ми се видение Утре щяло да има студентски контрапротест
92
18
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Наистина ме подразни , че винаги някой някога говори от името на НАРОДЪТ.Ако 100 гервберчета са народа, останалите студенти-овцете ли са?
91
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** НАРОД- СЛАБА ДЪРЖАВА! СТУДЕНТИТЕ И ТЕ СА ЧАСТ ОТ НАРОДА,НАЛИ?
90
7
 
4
 
! Отговори
кос преди 10 години
До бехай Старите муцуни винаги се връщат да си напълнят търбусите .Ако ги изгониш през вратата ,влизат през прозореца.Явно трябва да се запали цялата къща.