"Топлофикация-София" дава 3% отстъпка за ноември

80% от семействата с вода със сметки за до 50 лева за октомври
15 ное 2013 21:14,
9
"Топлофикация-София" дава 3% отстъпка за ноември
Снимка: архив Булфото

Три процента отстъпка от ноемврийските сметки за парно отопление и топла вода ще получат клиентите на "Топлофикация София", съобщават от дружеството.

Да се отложи пускането на парното отопление с няколко дни са поискали от 97 сгради заради неприключили вътрешни ремонти. "Топлофикация София" завърши общото включване на отоплението в столицата, с което е сложено и официално началото на отоплителния сезон 2013-2014 година.

С началото на новия отоплителен сезон влиза в сила и бонусната програма "Търговска отстъпка" за лоялните клиенти на "Топлофикация София". Програмата предвижда 3 процента отстъпка от месечната сметка за всички потребители, платили в предвидения срок до 30 число на месеца. Така бонусът ще се начислява автоматично в ноемврийските сметки за отопление и топла вода, които клиентите на компанията ще получат в средата на декември.

Близо 80 на сто от домакинствата в столицата ще получат сметки за топла вода през октомври до 50 лева. При около 2 на сто от клиентите на компанията се наблюдава увеличение на сметката за топла вода през октомври с над 50 процента в сравнение с предходния месец. Това е в резултат на реалните месечни отчети на потреблението, както и на въведени промени в прогнозните количества топла вода. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
клиент на Топлото преди 10 години
Платих си сметката за ноември, отстъпка от 3% нямаше. Долни мръсни лъжци!Мисля да им спретна една черна ПиАр кампания във фейсбук.
7
0
 
8
 
! Отговори
1 преди 10 години
бърз фалит за тези крадци
6
0
 
6
 
! Отговори
Димитър преди 10 години
Като отворих вентилите да се "обезвъздушава", за няколко дни топломера навъртя 6 kw/h. Как става тоз номер при абсолютно студени радиатори? Топлото дойде чак днес. Вярно са 50-60 стотинки, ама по толкова от всички абонати инпей сърце.
5
0
 
7
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
До Анонимен 4"80% от семействата с вода със сметки за до 50 лева за октомври"----------------------------------След като го прочетох 5 пъти, трябва да звучи така:" 80% от семействата, са със сметки за вода до 50 лева за м. октомври"Тая Мария Папазова, с панделката горе, е най-неграмотната списвачка на страници.
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Моята сметка за топла вода за октомври е 86 лв. или с близо 50% повече спрямо предходните месеци.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
на това подзаглавие някой нещо разбра ли му???
2
0
 
3
 
! Отговори
Даола преди 10 години
How generous !
1
0
 
5
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Хайде честито. Както пее Ози Озбърн: Give me central heatingHope that I can pay the billMaking me forget my fear of hell