Хамстера в полицията след снощния бой в София

Сред другите задържани са хора с регистрации за рекет и грабежи
50
Хамстера в полицията след снощния бой в София
Снимка: Булфото, архив

Подсъдимият по делото „Октопод“ Антон Петров-Хамстера е единият от задържаните за сбиването пред известно заведение на улица "Оборище" в София снощи, съобщи БНР.

Източници от разследването уточниха, че вероятно Петров ще бъде освободен, тъй като няма доказано участие в сбиването.

Още по темата
Сред останалите задържани има хора с регистрации за рекет, грабежи и хулиганства. Все още се изяснява причината за сбиването. Един от участниците е пострадал леко.

Както Dnes. Bg писа при масовото сбиване през изминалата нощ компания от шестима мъже нападнала 28-годишен младеж. В опит да се защити той е извадил пистолет.

Източници от полицията обясниха, че до стрелба все пак не се е стигнало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
2
 
! Отговори
Сексолина преди 10 години
Абе не знам,кой,как му вика и дали му е приятно пък изобщо не ми дреме....но виждам,че е грозен,като БРакун тоя *** и овчар..;))
39
1
 
6
 
! Отговори
Въпрос преди 10 години
Този престъпник защо се е именувал така? Хамстера не е ли лидера на т.н. социалисти/*** който е от същия контингент.
38
2
 
21
 
! Отговори
край преди 10 години
Въоръженият човек е свободен. В Вашингтон и Филаделфия гледам 80 г. човек караше тир - под седалката пушка помпа. Този старец не се боеше от нищо - само да не умре докато шофира че ще изтрепе сума народ. Въоръженият е личност безусловно и е уважаван безусловно. Е стават и бели но хората ходят изправени - никой не навлиза в чуждо пространство като тук никой не смее да мигне на магистралата на другия да се дръпне щото му е по-голям джипа.
37
1
 
6
 
! Отговори
ivan00000 преди 10 години
До eve1По добре от това никой не би могъл да обясни предишните години, браво, браво, браво.
36
2
 
17
 
! Отговори
ivan00000 преди 10 години
Що не сложи някой един чорап на главата и да го пречака някъде тая *** и да го гръмне в кухата глава за да му изтече мозъка?! Бас държа, че и тогава няма да има доказателства за да арестуват някой.
35
3
 
49
 
! Отговори
eve1 преди 10 години
Наред с всичките си недостатъци тоталитарният комунизъм си имаше и добри страни, например хора,като Хамстера и подобни *** не рекетираха народа а отиваха за храна на прасетата в трудовите лагери.
34
2
 
45
 
! Отговори
Anon преди 10 години
А ако този младеж нямаше оръжие дали резултата щеше да е "един леко пострадал" или щеше да е "един в кома със счупен череп и опасност за живота"? Въоръженото общество е учитиво и възпитано общество. Ще го разбере *** ама кога ли... Да раздават разрешителни на нормалните хора и всичко ще си дойде на мястото. Така и политиците ще имат повече страх от гнева народен...
33
2
 
10
 
! Отговори
ivo преди 10 години
AKO IMASHE DARZHAVA TOZI OTDAVNA TRIABVASHE DA BADE ZAD RESHETKITE NO V BUKGARISTAN E TAKA POSLE ZAHTO HORATA BIAGALI V CHUZBINA
32
1
 
45
 
! Отговори
Ръпоня от Бокошево преди 10 години
Бях сигурен ,че Хамстера е невинен, той не веднъж го е доказвал ....просто все покрай него се бият.
31
1
 
15
 
! Отговори
бай Петко преди 10 години
След 24 часа пак навън...
30
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ХАМСТЕРА ПРЕМИЕР!
29
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой уважаващ себе си,интелигентен мъж,ще носи прякор 'Хамстера'!??!!!!!
28
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Почнах да се питам,мъжете в България,знаят ли какво е да имат-Вяра,Морал,Родолюбие,Отговорност!?Идеалите,за които умряха истинските мъже на България!Забранете чалгата,върнете смъртното наказание и задължителна лустрация на комунизма,иначе,умираме с всеки изминал ден!
27
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Подобни столични заведения са свърталищата,които разкриват видимата страна на скритата непочтеност,долнопробност и безумната агресия на ония ,които ни управляват и превръщат утайката на обществото в негов елит.Вместо отврата от подобни явления,простолюдието масово ги възвеличава,властта защитава и един малък и кротък народ започва да психясва.
26
2
 
21
 
! Отговори
NikolayTsonev преди 10 години
До asdНе знам за теб, но ако някога се върна в БГ, ще си купя и аз една 'ютия'...
25
2
 
54
 
! Отговори
ф-1 преди 10 години
Най-големият проблем за хората е КОРУМПИРАНАТА ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНА СИСТЕМА!Защитава престъпниците и унищожава обикновеният човек и психически и физически!Докато тази мафия, наречена ПРАВОСЪДИЕ не бъде сменена с почтени хора, все така ще бъде.
24
1
 
14
 
! Отговори
вятко преди 10 години
До Анонимен 12викаш хамстера е много добро момче.
23
1
 
12
 
! Отговори
будясъл преди 10 години
До asd+1 тотално съгласен с теб..
22
2
 
84
 
! Отговори
asd преди 10 години
Ето тези *** изгониха младите хора от държавата. Те и техните кукловоди от ДС, това са най-големите предатели в цялата история на България. Имам много приятели в чужбина, които ми казват, че не парите са причината да не искат да се върнат. Те и тук ще изкарват добри пари, но престъпността, страхът, безнаказаността на *** като този, това е най-големия проблем. Да знаеш, че всеки момент някой може безнаказано да те застреля, ограби, изнасили жена ти или отвлече децата ти, а ти си безсилен.
21
5
 
43
 
! Отговори
Ф-1 преди 10 години
ДО 24Нали точно "татоти" и БКП създадоха тези "***".Всички те са продукт на спортните училища,доносниците на МВР, целият криминален контингент.ТОВА Е ГЕНЕЗИСЪТ НА БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ-бившите структури на МВР и БКП.