Кола удари човек, шофьорът предизвика верижна катастрофа

Водачът е избягал, а раненият е в "Пирогов"
Обновена: 10 яну 2014 10:58 | 10 яну 2014 10:58, Камелия Цветанова
24
Кола удари човек, шофьорът предизвика верижна катастрофа
Снимка: Булфото, архив

Верижна катастрофа е станала на бул. „Акад. Ив. Евст. Гешов” и ул. „Възкресение” рано тази сутрин. Сигналът за инцидента е бил подаден в 8.15 часа, съобщиха от МВР.

Лек автомобил е ударил пешеходец. Вследствие на удара пешеходецът е ранен и настанен в „Пирогов” с травма на крака.

Шофьорът е избягал и в момента се издирва.

За да не блъснат пешеходеца, три леки автомобила са се ударили.

Движението по бул. „Акад. Ив. Евст. Гешов” и бул. „Възкресение” вече е нормализирано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
8
 
! Отговори
Спомени хахаха преди 10 години
Там преди 3г един даде на заден, че се беше спрял малко напред и навлязъл в кръстовището и ме удари. Добре, че КАТаджиите излязоха точни. Беше зима, онзи включил парното, радиото и не чува клаксона ми, а аз не мога за включа задна, че има и други коли зад мен... *** колкото искаш. А беше 50-годишен водач, със стаж.
20
1
 
27
 
! Отговори
Мони преди 10 години
Бързало е за бачкане ....то. Рано сутрин в м'глата, недопил кафето, набацал чалгата, уплашен, озлобен, нетолерантен... Той просто е едно булгаристанско ЕГН в градския смог. Има ги в изобилие. Лошо за пешеходеца обаче.
19
0
 
0
 
! Отговори
leidi преди 10 години
До ПетяМногоооооооооооооооооооо *** селянин.
18
0
 
16
 
! Отговори
Веско преди 10 години
До optimistТи хубу разсъждаваш, но ако се прилага за всички. Практиката показва, че има група хора за които нито физични нито пътни закони важат.
17
5
 
22
 
! Отговори
optimist преди 10 години
до 16 - Като знаеш, че ще те глобят с 500 лв. вместо с 50 за превишена скорост например, ще видим дали ще смееш да вдигнеш повече от 90...Представи си:Глоба за без колан, неправилно паркиране, невкючени фарове - 100 лв.Глоба за неправилно изпреварване - 500 лв.Глоба за шофиране пиян - 2000 лв. и отнемане на книжката за 2 г.Ще видим дали ще смееш да направиш нарушение. В Гърция защо всички българи карат като по учебник? Защото ще ти отидат джобните за почивката, ако те хванат.
16
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПОРЕДНИЯТ СЕЛСКИ ТАРИКАТ КОЙТО УДРЯ ЧОВЕК КАТО ЧЕ ЛИ УДРЯ КУЧЕ И ВМЕСТО ДА ПОМОГНЕ НА ЧОВЕКА ТОЙ НАТИСКА ГАЗТА И БЯГА КАТО СИ МИСЛИ ЧЕ ЩЕ СЕ СКИРИЕ. НЯМА ДА СЕ СКРИЕ ТОВА ДА НЕ МУ Е НА СЕЛО УЛИЧКАТА КЪДЕТО НЯМА ЖИВ ЧОВЕК ДА ГО ВИДИ. ИМА ГО ЗАПИСАН НА КАМЕРА И СЕ ЗНАЕ КОЙ Е ПО НОМЕРА НА КОЛАТА.
15
5
 
12
 
! Отговори
Неразбирко преди 10 години
Съвсем очевАдно е, че искането за все по-високи и по-високи глоби е проява на див мазохизъм. Правилата трябва да се спазват, но вдигането на и без това прекомерно високите глоби, няма да доведат до спазването им. По света си има други начини за налагане на спазването на правилата, но на някои им дай глоби, още глоби, още глоби, още, още, ... ах какъв кеф ми е.
14
1
 
33
 
! Отговори
ne_mi_vikai преди 10 години
До АнонименМоже българина да няма шофьорска култура, но ОПРЕДЕЛЕНО няма и пешеходна такава...
13
1
 
32
 
! Отговори
Blake преди 10 години
Без да оправдавам шофьорите, които карат бясно, много голяма част от пресичащите пътното платно са като некви зомбита - карат по диагонал, бавно, където им скимне и без да се огледат изобщо. И за такива трябва да има строги наказания!
12
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До номер 1Нали знаеш къде да те пресекат и тебе ... или ако не знаеш да ти кажа ?Всички *** и *** *** ми карате със 100 км/ч в града, и после ама той пешеходеца изскочи точно пред мен. Ми ти карай с 300, па искай пешеходеца да те мисли с колко караш... мама ви и състезатели... той и Пол Уокър беше състезател, ама сега се състезава някъе другаде.
11
3
 
31
 
! Отговори
optimist преди 10 години
някои неща, които масово не се спазват:- съобразяване с пътните ленти и завиване от съответната- подаване на светлинни сигнали преди маневра- навлизане в кръстовище при задръстване- паркиране в градски условия- цялостна техническа изправност на автомобила- летни/зимни гуми с грайфер минимум 1.6мм/4мм- правила за използване на дълги светлини- при шофиране извън града: съображение с факторите видимост, пътна настилка, скорост, други участници в движението, рискове и др.
10
5
 
17
 
! Отговори
optimist преди 10 години
Незабавно трябва да се вземат мерки за подобни престъпления. Високи глоби и отнемане на книжки! И преди всичко да започне да се спазва и контролира ЗДП точка по точка. Автомобилът не е играчка!
9
1
 
12
 
! Отговори
do 7 преди 10 години
Сутринта там имаше патрулка, линейка и пожарникарска кола. Движението отцепено, но чак сега се разбира какво е станало. Всеки ден минавам оттам с кола и на спускането на няколко пъти да ми паркират в багажника разни индивиди с изтъркани гуми.
8
1
 
22
 
! Отговори
Петя преди 10 години
Какъв изруд трябва да си да блъснеш човек и да го подминеш ?! :Х :Х
7
2
 
37
 
! Отговори
a преди 10 години
За да няма *** с коли трябва мерки. Да вземем Решението от Полша. Пиян водач при първо нарушение 1000 евро глоба 3 год без книжки при второ нарушение 2000 евро и 5 години без книжка. За тежки провинения задължителен затвор. Тука в бг се толерират *** шофьори.
6
0
 
2
 
! Отговори
ne_mi_vikai преди 10 години
До gerismileКога пък го разбрахте това?
5
2
 
31
 
! Отговори
gerismile преди 10 години
АБЕ ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ- В ТРИТЕ КОЛИ Е ИМАЛО ДЕЦА И СА ГИ ВАДИЛИ ПОЖАРНИКАРИТЕ. ТОЗИ ДЕТО Е ИЗБЯГАЛ ТРЯБВА ДА СЕ ЛИНЧУВА
4
3
 
37
 
! Отговори
Живущ в района преди 10 години
Имайки в предвид, че кръстовището се намира в близост до 3... ромски катуна съм ставал свидетел на т.нар. "селскостопанско пресичане" на пътното платно. Т. е. пешеходец на тротоара (бордюра) вижда от 300 метра приближаващият се автомобил и чака мирно и кротко. В момента в който автмобила се приближава на 20 метра - пешеходеца се сеща, че ще пресича. Особено при това време на вън (поздрав от Колумбиеца и М'глата) е още по-зрелищно!
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До азне, но това е друг проблем/въпрос. Също така не става ясно шофьорът или пешеходецът е предизвикал верижната катастрофа.
2
1
 
62
 
! Отговори
аз преди 10 години
И да не е, трябва ли да избяга шофьорчето ?!?!