Бебе, родено у дома, прието в "Шейново" в тежко състояние

Детето било изродено от бащата, който дори оперирал жена си
16 яну 2014 19:18, Красимир Ангелов
53
Бебе, родено у дома, прието в "Шейново" в тежко състояние
Снимка: Булфото, архив

Бебе на три дни е прието в тежко състояние в столичното АГ "Шейново" след като е родeно в домашни условия, сигнализираха лекари от болницата пред bTV.

По думите им детето е изродено от бащата, който дори е оперирал жена си по време на раждането. 31-годишна родилка и бебето й постъпили по спешност в неделя, но случаят се разгласява едва сега.

По данни на телевизията състоянието на бебето от раждането му до сега остава тежко, като то не може да диша самостоятелно. Също така е развило опасна инфекция, затова от първите си дни е на антибиотици.

Родителите твърдят, че са искали да останат вкъщи до последния възможен момент и затова раждането е протекло в дома им.

"Бяхме двамата със съпруга ми, детето се роди вкъщи. Той направи всичко възможно, за да ни помогне. И след това дойдохме в болницата, но няма да коментирам как е преминало раждането", заяви майката на бебето.

Лекарите имат съмнения, че вероятно в раждането е замесено и трето лице – т.нар. дули. Дула е жена, която би трябвало да оказва само психологична подкрепа на родилката, но няма право да действа като лекар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: Шейновораждане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това са от същите *** дето пропагандират раждане в къщи, обучение в къщи, и против здължителната ваксинация, маломни хора............те си мислят че детето е някаква играчка и ако не стане като хората после ше си направат друго ......Отнеман на родителсите права незабавно и пандиз за тези
3
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
този с минусите и ти ли си от тях???
2
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Може да са от някоя секта!!!Дано се оправи детето,ама тези двамата наистина са някви психопати,поне да бяха викнали Бърза помощ,щом е почнало раждането!Пълно е с откачалки!
1
3
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всякакви психопати има и двамата са за бой .Даже и я оперирал , с какъв акъл !Да се чуди човек на хорската глупост