Без вода в някои части на столицата

Част от Банкя също ще е без водоподаване
17 яну 2014 07:42,
4
Без вода в някои части на столицата
Снимка: архив, Булфото

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщават от дружеството.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. "Братя Миладинови" и ул. "Иларион Макариополски" в центъра, се налага спиране на водоподаването от 10.30 ч. до 18.30 ч. в района на  ул. "Братя Миладинови" - от ул."Цар Симеон" до ул. "Кирил и Методий"; ул. "Пордим" - от бул. "Христо Ботев" до ул. "Братя Миладинови"; ул. "Иларион Макариополски" - от бул. "Христо Ботев" до ул. "Братя Миладинови".

Заради ремонтни дейности по ул. "Поморие" в Банкя се налага спиране на водоподаването от 10.00 ч. до 22.00 ч. в района на ул. "Стефан Стамболов" - от ул. "Поморие" до ул.  "Блян", ул. "Балчик"; ул. "Поморие" - от ул. "Москва" до ул. "Стефан Стамболов".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване на мътността на водата. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, съобщават от компанията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гледам спорите - до коментар НОМЕР 2: Колега, в София е цяла България, защото управляващите са тук, както са казали хората - "Където е правителството, там е живота". А това не мисля, че е нормално. Стой си в София гнида такава!
2
3
 
4
 
! Отговори
Софийска вода преди 10 години
обслужва София. Като има прекъсване на водоснябдяването, за Благоевград ли да съобщава?Не разбирам каква е тая истерия, Петрова! Има и ***, и остри софиянци, както и във всички градове и села.И ако толкова страдате, елате в София, и без това тук вече е почти цяла България....
1
2
 
5
 
! Отговори
Петрова преди 10 години
Само за столицата ли съобщават?! СОФИЯ НЕ ВИ Е БЪЛГАРИЯ *** СОФИЯНЦИ!!!