Митинг на "Атака" в центъра на София

Ограничават движението и паркирането в централната част
Обновена: 3 мар 2014 10:15 | 3 мар 2014 09:18, Веселина Йорданова
296
Митинг на "Атака" в центъра на София
Волен Сидеров. Снимка: архив, БТА

Въвеждат се ограничения в движението в центъра на София заради митинг-шествие на ПП "Атака" днес, съобщиха от Столичната община.

Митинг-шествието ще започне в 12.00 ч. от пилоните на НДК и ще премине по бул. "Витоша", пл. "Света Неделя", бул. "Кн. Ал. Дондуков", бул. "Цар Освободител", наляво по ул. "Г.С.Раковски", надясно по ул. "Оборище" до пл. "Св. Александър Невски". Митингът ще бъде от 13.00 до 15.30 ч. на пл. "Св. Александър Невски".

От 8.00 ч. до приключване на мероприятието се забранява престоят и паркирането на автомобили, с изключение на автобусите, превозващи участниците, на пл. "Княз Александър Първи".

От 12.30 до 16.00 ч. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, по ул. "Оборище" - между ул. "Г.С. Раковски" и бул. "Васил Левски", ул. "11-ти август" - между ул. "Московска" и пл. "Св. Александър Невски", ул. "15-ти ноември" - между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Александър Невски".

Движението в част от центъра на София ще бъде ограничено и по повод тържественото честване на Националния празник на България.

От 8.00 до 12.00 ч. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, престоят и паркирането по ул. "Оборище" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "Московска" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "11-ти август" - между бул. "Княз Ал. Дондуков" и пл. "Св. Ал. Невски", по ул. "15-ти ноември" – между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Ал. Невски".

От 14.00 часа до 20.00 ч. няма да се допуска преминаването на автомобили по бул. "Цар Освободител" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "15-ти ноември" - между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Ал. Невски", по ул. "Аксаков" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "Цар Шишман" - между ул. "Славянска" и пл. "Народно събрание", по ул."6-ти септември" - между ул. "Славянска" и бул. "Цар Освободител", по ул. "Хаджи Димитър" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Цар Шишман".

Забраната ще важи също от 11.30 до 12.30 ч. по ул. "Леге" - между ул. "Съборна" и пл. "Атанас Буров". Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите осигуряващи мероприятията, до 20.00 ч. днес по ул. "Оборище" - между ул. "Г.С. Раковски" и ул. "11-ти август" и се закрият базарите за художествени произведения.

Ограничението важи и от 8.00 ч. до 12.30 ч. на 3 март на паркинга на пл. "Николай Гяуров", от 8.00 ч. до 20.00 ч. на паркингите на пл. "Народно събрание", "Св. Александър Невски", ул. "Оборище" - между ул. "Г.С. Раковски" и бул. "Васил Левски".

От 19.30 ч. до приключване на мероприятието на 3 март се забранява влизането на пътни превозни средства по бул. "Цар Освободител" - между ул. "15-ти ноември" и ул. "Г. С. Раковски", само при необходимост и по преценка на отдел "Пътна полиция" при СДВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На този депесарски гном трябва да бъде ЗАБРАНЕНО да се доближи до повече от 2 километра до паметника на Левски
15
1
 
15
 
! Отговори
Насо преди 10 години
До boboНе чакай Господ да ти свърши работата, Той не помага на бездейните!
14
8
 
32
 
! Отговори
Насо преди 10 години
Един политически труп търси провокация за да отлепи от дъното.Час по-скоро трябва да се застреля! Моралът не се ражда, той се възпитава!
13
11
 
25
 
! Отговори
bobo преди 10 години
Тоя *** Сидероя,пак са го изтървали от Зоопарка!! Явно пак ще грачи по жълтите павета!! Той, горкия не е виновен!!! Господ да пази България от такива ***!!!
12
8
 
24
 
! Отговори
манго преди 10 години
ПИНЧЕРА ПАК ИСТЪРВАН,ДОГАН ГО ПУСНАЛ НА РАЗХОДКА,МИСЛЯ,МИСЛЯ И НЕ МОГА ДА ИЗМИСЛЯ КАК ДАГО КРЪЩАВАМ...
11
7
 
32
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
Тоя турски фес точно днес ли ще си прави гей-парад? Играе си с огъня - на националния празник един предател и коалиционен партньор на ДПС да се разхожда из центъра на София.
10
7
 
26
 
! Отговори
Батака преди 10 години
До 6Буквално става смешен с това, че се опитва да яхне всички национални празници - едва ли не като лични на смешната му партия. Само те честват и знаят как да го правят и т.н. ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ВОЛЕН СИДЕРОВ И КОМПАНИЯ И ВСИЧКИ ПСЕВДОПАТРИОТИ ПОДОБНИ НА ТЯХ! И БОЖЕ НЕКА ДА Е ГРЯХ НО ИСКАМ ЕДИН ДЕН ДА СЕ*А ВРЪЗ ТЯХ!!!!!
9
9
 
36
 
! Отговори
Десен преди 10 години
Чудя се този човек който крепи ДПС на власт с какви очи днес на празника ще ни говори за патриотизъм, а още повече се чудя на хората които все още му вярват.
8
10
 
25
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 10 години
Луд умора няма...
7
6
 
25
 
! Отговори
Диагноза преди 10 години
Малък, болен, педер7нгел. Или казано нАУчно - "Синдрома на АТАКА!" И избушените аутсайдери вече си имат парламентарно представена пийраска гилдийка - ПП Атака, на Доган та8967шака!:)
6
13
 
30
 
! Отговори
swf преди 10 години
Честит празинк Бълари!... а този *** се опитва да узурпира всички национални празници и чествания! ... митинг на "атака" на 3-ти Март ... хубаво ... ама някъде в гората! Как да изведа децата си в центъра при условие че този психопат ще се вихри за пореден път! А би трябвало да е облечен в една специална риза и да си лежи умиротворен в някоя "всела гиманзия"!
5
13
 
38
 
! Отговори
Гражданин преди 10 години
Този Болния пак ли го пуснаха от лудницата да провокира хората по улиците. Да си го прибират.
4
11
 
31
 
! Отговори
ОтзадноподатливВолен преди 10 години
Един малък податлив идодзадзе смешен хвалипръцко е събрал на митинг утайката на българското общество...нищо ново под слънцето. Ама барем да не е на тая светла дата...аман от задноподатливи...
3
12
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този родоизменник трябва ли е днес да ни трови с помията си? Марш от България цялата пасмина наречена Атака! Срам за България и срам за Левски.
2
37
 
7
 
! Отговори
Еничар преди 10 години
Волен е единствения патриот и ще се качи на Шипка......на кон.
1
9
 
46
 
! Отговори
muhaha преди 10 години
*** шоу!!А на всички останали нормални хора- ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК !!!