Митинг на "Атака" в центъра на София

Ограничават движението и паркирането в централната част
Обновена: 3 мар 2014 10:15 | 3 мар 2014 09:18, Веселина Йорданова
296
Митинг на "Атака" в центъра на София
Волен Сидеров. Снимка: архив, БТА

Въвеждат се ограничения в движението в центъра на София заради митинг-шествие на ПП "Атака" днес, съобщиха от Столичната община.

Митинг-шествието ще започне в 12.00 ч. от пилоните на НДК и ще премине по бул. "Витоша", пл. "Света Неделя", бул. "Кн. Ал. Дондуков", бул. "Цар Освободител", наляво по ул. "Г.С.Раковски", надясно по ул. "Оборище" до пл. "Св. Александър Невски". Митингът ще бъде от 13.00 до 15.30 ч. на пл. "Св. Александър Невски".

От 8.00 ч. до приключване на мероприятието се забранява престоят и паркирането на автомобили, с изключение на автобусите, превозващи участниците, на пл. "Княз Александър Първи".

От 12.30 до 16.00 ч. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, по ул. "Оборище" - между ул. "Г.С. Раковски" и бул. "Васил Левски", ул. "11-ти август" - между ул. "Московска" и пл. "Св. Александър Невски", ул. "15-ти ноември" - между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Александър Невски".

Движението в част от центъра на София ще бъде ограничено и по повод тържественото честване на Националния празник на България.

От 8.00 до 12.00 ч. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, престоят и паркирането по ул. "Оборище" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "Московска" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "11-ти август" - между бул. "Княз Ал. Дондуков" и пл. "Св. Ал. Невски", по ул. "15-ти ноември" – между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Ал. Невски".

От 14.00 часа до 20.00 ч. няма да се допуска преминаването на автомобили по бул. "Цар Освободител" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "15-ти ноември" - между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Ал. Невски", по ул. "Аксаков" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "Цар Шишман" - между ул. "Славянска" и пл. "Народно събрание", по ул."6-ти септември" - между ул. "Славянска" и бул. "Цар Освободител", по ул. "Хаджи Димитър" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Цар Шишман".

Забраната ще важи също от 11.30 до 12.30 ч. по ул. "Леге" - между ул. "Съборна" и пл. "Атанас Буров". Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите осигуряващи мероприятията, до 20.00 ч. днес по ул. "Оборище" - между ул. "Г.С. Раковски" и ул. "11-ти август" и се закрият базарите за художествени произведения.

Ограничението важи и от 8.00 ч. до 12.30 ч. на 3 март на паркинга на пл. "Николай Гяуров", от 8.00 ч. до 20.00 ч. на паркингите на пл. "Народно събрание", "Св. Александър Невски", ул. "Оборище" - между ул. "Г.С. Раковски" и бул. "Васил Левски".

От 19.30 ч. до приключване на мероприятието на 3 март се забранява влизането на пътни превозни средства по бул. "Цар Освободител" - между ул. "15-ти ноември" и ул. "Г. С. Раковски", само при необходимост и по преценка на отдел "Пътна полиция" при СДВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
12
 
11
 
! Отговори
ььл преди 10 години
Волен какъвто и да е не е направил нищо лошо на българите. Любимият Ви Боко извършваше геноцид спрямо народа си. Боко в затвора!
195
9
 
10
 
! Отговори
Дон Кольо преди 10 години
До АнонименИ какво като я е създал, той не може да я създаде сам. Дължи много и на Симеонов и на Бинев, не, че и те са цветя за мирисане. Просто подчертавам, че култа към личността го е имало такъв само в ГНСРП и НФП, които са убийци. И партийната им телевизия е същата помия- Волен това, Волен онова, а Волен предаде всички българи, като върна ДПС на власт. Машалла, ашколсун, аферим, евалла.
194
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен е руски шпионин, а за такива затвор до живот за държавна измяна!!!!
193
15
 
10
 
! Отговори
xxl преди 10 години
Каквото и да пишете, колкото и да врещите срещу Сидеров, не сте прави!Със златния си пръст изхвърли ГЕРБ завинаги от властта. Дали е добре или зле историята ще покаже. Само си представете ако още ни управляваше ГЕРБ къде щяхме да бъдем. Каква мизерия щеше да бъде. Боби Бо е с психически проблем, ако му обещаят , че ще бъде на първа страница на американски вестник ще е готов да ни унищожи физически. Заради една пепелива магистрала дето нито я започна, нито я довърши отгърмяха 8 милиарда.
192
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 209 Кольооуууу, ти си бил много кухо парче бе! Кой създаде Атака? Волен! Химна на Атака защо да не възхвалява човека който я е създал тази партия, ***? И според твоята скапана логика всеки българин който пее фалшиво, но е пял химна на България опетнява химна и е за присъда ли????*** малоумния *** дето си бил!
191
8
 
13
 
! Отговори
Vinny преди 10 години
Този психар приключи с парламента и съм сигурен,че и болните мозъци около него намаляват. Просто колкото и да си промит не може сляпо да следваш един нео фашист, който на всичко отгоре се прегърна с комунистите и турците, а парламентарните му функции се свеждат до това да пътува насам натам и да връчват по 20 човека писна на пощенска кутия пълни смешници вън от парламента!!!
190
6
 
14
 
! Отговори
Луцифер преди 10 години
Чета постингите и си давам сметка защо България е на това дереже и продължава да потъва.След като има някакви изключително *** индивиди, които харесват белокосото гау-лайтерче с пура за 300 лв в мутрата, обиколило що има луксозни хотели из Европа с народни пари!? Е, при такава *** от простаци за какъв просперитет може да говорим? Държавата ще продължи свободното си падане...
189
9
 
10
 
! Отговори
Пресцентър-АТАКА преди 10 години
В МОМЕНТА ЛИДЕРА НА НАРОДНА-ПАРТИЯ АТАКА ВОЛЕН СИДЕРОВ ОТИВА ДА ЗАПАЛИ СВЕЩ В ПАМЯТ НА СЛАВНИТЕ РУСКИ ВОЙНИЦИ КОИТО ПРОЛЯХА КРЪВТА СИ ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!НЕ НА АНГЛИЯ-НЕ ГЕРМАНИЯ ИЛИ АВСТРО УНГАРИЯ- ДА НА РУСКИЯ СЛАВЕН НАРОД С КОГОТО СМЕ ЕДНА КРЪВ КОЙТО ДОЙДЕ И ПОКАЗА КАК СЕ ВОЮВА ЗА ПОРОБЕНИ БРАТЯ!ПОКЛОН ПРЕД РУСИЯ!НЕ НА ГЕЙОВЕТЕ И СЕКСА МЕЖДУ РОДНИНИ КОИТО ИСКА С ЗАКОН ДА НИ ВМЕНЯТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ!С НАМИ БОГЪ БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИЯ!БИТКАТА ЗА БЪЛГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВА!НИТО КРАЧКА НАЗАД!
188
13
 
7
 
! Отговори
Дон Кольо преди 10 години
До АнонименАми не знам бе ***, явно като си пусна митинг на ЮРУШ и попадам на слабоумният им химн, проповядващ култ към личността на един национален предател. А Волен Сидеров ако има уважение към химна, няма да го пее, че все още за опетняване на химна има присъда. Подчертавам, опетнява го с фалшивият си глас.
187
7
 
12
 
! Отговори
:) преди 10 години
До Велес"Изкара" е най-точният глагол, който може да се използва в случая. Изкарват се овце, кози, крави... и атакисти.
186
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
дон Кольо,***, митинга е на Атака и пуска не само химна на Атака, но пусна досега много революционни песни включително и стария химн Шуми Марица! Националния химн на митингите на Атака се пуска най-накрая на митинга и Волен го пее с всички на площада. Явно май не си запознат как протича един митинг на Атака, смешен кавал!
185
13
 
7
 
! Отговори
Велес преди 10 години
Е, и какво правим сега ? АТАКА изкара на митинга си повече хора отколкото ГЕРБ,БСП и ДПС взети заедно ,когато си мереха пиш..те преди време !Имайте предвид,че само част от симпатизантите на ПП АТАКА са в София! Ние, които имаме някакви ангажименти и пречки да присъствуваме на митинга също сме много! -Атака-победа!
184
11
 
12
 
! Отговори
Дон Кольо преди 10 години
АТАКА наподобява много на НФП. Напомням, че такъв култ към личността е имало само в държавите с авторитарно или тоталитарно управление. А култа към личността на Волен Сидеров много наподобява на този към Дучето. И това се случва в държава, в която фашизма се преследва със закон. Бог да пази България от този ненормалник, който днес реши пак да се прави на велик и вървеше под съпровода на партийният химн, а не на националния.
183
11
 
15
 
! Отговори
:) преди 10 години
Я, Бялата Златка излязла да се фръцка из София, свърши се с теб, моме, свърши се.
182
9
 
14
 
! Отговори
БГ преди 10 години
*** от Юруш, никой не е очквал от вас да помагате на ГЕРБ, но е нацинално предателство да крепите Сокола и неговата етническа партия. Достойното ви поведение беше да има нови избори, но вие се продадохте на хидроинженера. Затова ще св заяждам непрекъснато с вас. Аз съм българин и не понасям доган/местан! против турците нямам нищо против. Предатели, ибрици, мекерета и еничари на ***!Да живее България!
181
9
 
10
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Да не разваляме празника на герберугите, че ги гледам са посиняли от яд, все пак и те са българи(макар, че понякога се съмнявам)
180
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не съм кой знае какъв фен на Волен Сидеров, но винаги ще го уважавам заради това, че изхвърли крадливата некадърна шайка на Банкянския загубеняк от властта.Друг нямаше кой да го направи.
179
13
 
17
 
! Отговори
... преди 10 години
без масичка над главата си Воленчо е неразпознаваем ..........
178
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мутрите още не могат да преживеят, че Волен ги изрита от властта ...Беше каквото беше, вече свърши лапането на обществени поръчки и контрола на наркоканалите !
177
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
......Но кога се там съзира Кооозлодуйски бряг...