Митинг на "Атака" в центъра на София

Ограничават движението и паркирането в централната част
Обновена: 3 мар 2014 10:15 | 3 мар 2014 09:18, Веселина Йорданова
296
Митинг на "Атака" в центъра на София
Волен Сидеров. Снимка: архив, БТА

Въвеждат се ограничения в движението в центъра на София заради митинг-шествие на ПП "Атака" днес, съобщиха от Столичната община.

Митинг-шествието ще започне в 12.00 ч. от пилоните на НДК и ще премине по бул. "Витоша", пл. "Света Неделя", бул. "Кн. Ал. Дондуков", бул. "Цар Освободител", наляво по ул. "Г.С.Раковски", надясно по ул. "Оборище" до пл. "Св. Александър Невски". Митингът ще бъде от 13.00 до 15.30 ч. на пл. "Св. Александър Невски".

От 8.00 ч. до приключване на мероприятието се забранява престоят и паркирането на автомобили, с изключение на автобусите, превозващи участниците, на пл. "Княз Александър Първи".

От 12.30 до 16.00 ч. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, по ул. "Оборище" - между ул. "Г.С. Раковски" и бул. "Васил Левски", ул. "11-ти август" - между ул. "Московска" и пл. "Св. Александър Невски", ул. "15-ти ноември" - между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Александър Невски".

Движението в част от центъра на София ще бъде ограничено и по повод тържественото честване на Националния празник на България.

От 8.00 до 12.00 ч. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, престоят и паркирането по ул. "Оборище" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "Московска" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "11-ти август" - между бул. "Княз Ал. Дондуков" и пл. "Св. Ал. Невски", по ул. "15-ти ноември" – между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Ал. Невски".

От 14.00 часа до 20.00 ч. няма да се допуска преминаването на автомобили по бул. "Цар Освободител" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "15-ти ноември" - между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Ал. Невски", по ул. "Аксаков" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "Цар Шишман" - между ул. "Славянска" и пл. "Народно събрание", по ул."6-ти септември" - между ул. "Славянска" и бул. "Цар Освободител", по ул. "Хаджи Димитър" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Цар Шишман".

Забраната ще важи също от 11.30 до 12.30 ч. по ул. "Леге" - между ул. "Съборна" и пл. "Атанас Буров". Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите осигуряващи мероприятията, до 20.00 ч. днес по ул. "Оборище" - между ул. "Г.С. Раковски" и ул. "11-ти август" и се закрият базарите за художествени произведения.

Ограничението важи и от 8.00 ч. до 12.30 ч. на 3 март на паркинга на пл. "Николай Гяуров", от 8.00 ч. до 20.00 ч. на паркингите на пл. "Народно събрание", "Св. Александър Невски", ул. "Оборище" - между ул. "Г.С. Раковски" и бул. "Васил Левски".

От 19.30 ч. до приключване на мероприятието на 3 март се забранява влизането на пътни превозни средства по бул. "Цар Освободител" - между ул. "15-ти ноември" и ул. "Г. С. Раковски", само при необходимост и по преценка на отдел "Пътна полиция" при СДВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
7
 
6
 
! Отговори
до БГ преди 10 години
Българите не искат ДПС, но не искат и да се връща и Боко - сложна дилема, редно е ГЕРБ да намерят диалог с останалите партии без ДПС, но те не могат да намерят помирение с нито една партия в Парламента и извън него...
175
16
 
13
 
! Отговори
Велес преди 10 години
Честит празник Българи!-АТАКА я е имало,има я днес и ще я има вовеки веков ! Атака е гаранта , че България ще върне своето величие, че българина отново ще стане Човек !Злобейте,антибългарски *** !
174
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шумиии Марицааа окървавенааа......се чува сега от шествието! Смачкай ги Волене!
173
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
геберастите газ пикаят - Волен ги лиши от кражбите покрай магистралите, а както е видно вече си изгубиха и наркоканалитетъжно, мнооооооооооооого тъжно
172
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Един от малкото адекватни политици! Пръснете се от яд герберушки!
171
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен сега е пред централата на ЧЕЗ. Прави ги на мармалад в момента!
170
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя път само пици ли раздават, или има и по някой лев?
169
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вятъъър ечии, Балкан стене, сам юнак на коняяяя!Господ сили да ти дава Волене! Никога не се предавай! Ние сме с теб в борбата срещу тези ибрикчийски хамерикански ***.
168
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И ПРОДЪЛЖАВА ДА ХОДИ БЕЗ ФЕС ТОЗИ ИБРИК !
167
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сус бре кьопек продажен. Пита ли Доган за разрешение бе, пудел?Всички атакисти сте селски *** и градски ***.
166
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименТОЗИ СЛУГИНАЖ НА ДПС КАК НЕ СЕ СРАМУВА НА ТАКИВА ПРАЗНИЦИ ДА СИ ПОКАЗВА НОСА !
165
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен преди малко от движещата се платформа: Долу османлиите, долу ***!Само ти ни остана Волене да се борим срещу тези *** *** в парламента!Честит празник на всички българи! Да живее свободна България!
164
8
 
11
 
! Отговори
пловдивчанин преди 10 години
Напред,Волене!Само ти се осмели да попиташ всички посланници,как може да се живее с 143лв.мин.пенсия,само ти предложи депутатите да взимат минималната работна заплата,само ти предложи да се махнат субсидиите на партийте,само ти си поиска златодобива обратно в държавата,само ти поиска електроразпределението отново да е държавно,само ти поиска 28млрд.лева да остават в БГ а не да отлитат по света.Само ти си патриот в парламента,всички други са продажни онанисти,които нон стоп продават БЪЛГАРИЯ!!!
163
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Понеже непрекъснато повтаряте думата "Майдан" : Да те светна малко. Майдан е дума с тюрски произход и означава "мегдан", площад . Напр в Белград възвишението Кале мегдан - т.е. площадът с крепостта. По същия начин е с киевския площад - нарича се Площад на независимостта. А вие поватряте като зомбирани : майдан ,та майдан... Защо не цитирате за кой площад става въпрос?
162
15
 
13
 
! Отговори
3 март 1878г. преди 10 години
Атака - победа! С теб сме Волене, платените *** по-долу се давят в собствената си помия
161
12
 
10
 
! Отговори
БГ преди 10 години
*** от Юруш, вярно е, че и преди вашето крепене на кворума в българското НС ДПС е участвала в управлението на Родината ни, но нали вие бяхте националисти и се борехте с доганизацията. Не съм очаквал че точно уж националистите ще позволят на сокола пак да управлява. ТОВА Е ИРОНИЯТА - вие станахте *** на ръководството на ДПС. Благодарение на доброволния *** гьотферен сидер ага ДПС имат най-много областни замове, имат най-много комисии в НС.Честит празник на всички българи!Еничари!
160
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще осъдя кабелния ми оператор,че ми е натресъл тази простотия "АлфаТВ".Не че не я изтрих де,ама...
159
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидероглу с какво право празнува българския национален празник? Защо не ходи да купонясва с покровителите си от ДПС?
158
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво, Цветанов - доста герберастки *** си мобилизирал за Празника, интригантино гнусен !
157
11
 
11
 
! Отговори
Пресцентър-АТАКА преди 10 години
ПУСНЕТЕ СИ КАНАЛ3(АЛФА) И РЕЧТА НА ЛИДЕРА НА ПАРТИЯ АТАКА В КОЙТО ИЗКАЗ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗАЩО ДПС ГО ИМА-КОЙ ГО СЪЗДАДЕ И КАКВА Е РОЛЯТА НА ГЕРБ(БОЙКО БОРИСОВ)КОЙТО ИСКА НОВИНИ НА ТУРСКИ ЕЗИК КАКТО СТАНИШЕВ(БСП) КОЙТО СЕ ПРОДАДЕ НА ДЕСНИТЕ *** И АНТИКОНСТИТУЦИОННАТА ПАРТИЯ ДПС!ТАЗИ И МНОГО ДРУГА ФАКТОЛОГИЯ-БГ- ЩЕ ЧУЕТЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО СЕГА НА МИТИНГ ШЕСТВИЕТО 3 МАРТ ГРАД СОФИЯ С ВОЛЕН СИДЕРОВ!