Митинг на "Атака" в центъра на София

Ограничават движението и паркирането в централната част
Обновена: 3 мар 2014 10:15 | 3 мар 2014 09:18, Веселина Йорданова
296
Митинг на "Атака" в центъра на София
Волен Сидеров. Снимка: архив, БТА

Въвеждат се ограничения в движението в центъра на София заради митинг-шествие на ПП "Атака" днес, съобщиха от Столичната община.

Митинг-шествието ще започне в 12.00 ч. от пилоните на НДК и ще премине по бул. "Витоша", пл. "Света Неделя", бул. "Кн. Ал. Дондуков", бул. "Цар Освободител", наляво по ул. "Г.С.Раковски", надясно по ул. "Оборище" до пл. "Св. Александър Невски". Митингът ще бъде от 13.00 до 15.30 ч. на пл. "Св. Александър Невски".

От 8.00 ч. до приключване на мероприятието се забранява престоят и паркирането на автомобили, с изключение на автобусите, превозващи участниците, на пл. "Княз Александър Първи".

От 12.30 до 16.00 ч. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, по ул. "Оборище" - между ул. "Г.С. Раковски" и бул. "Васил Левски", ул. "11-ти август" - между ул. "Московска" и пл. "Св. Александър Невски", ул. "15-ти ноември" - между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Александър Невски".

Движението в част от центъра на София ще бъде ограничено и по повод тържественото честване на Националния празник на България.

От 8.00 до 12.00 ч. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, престоят и паркирането по ул. "Оборище" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "Московска" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "11-ти август" - между бул. "Княз Ал. Дондуков" и пл. "Св. Ал. Невски", по ул. "15-ти ноември" – между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Ал. Невски".

От 14.00 часа до 20.00 ч. няма да се допуска преминаването на автомобили по бул. "Цар Освободител" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "15-ти ноември" - между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Ал. Невски", по ул. "Аксаков" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "Цар Шишман" - между ул. "Славянска" и пл. "Народно събрание", по ул."6-ти септември" - между ул. "Славянска" и бул. "Цар Освободител", по ул. "Хаджи Димитър" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Цар Шишман".

Забраната ще важи също от 11.30 до 12.30 ч. по ул. "Леге" - между ул. "Съборна" и пл. "Атанас Буров". Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите осигуряващи мероприятията, до 20.00 ч. днес по ул. "Оборище" - между ул. "Г.С. Раковски" и ул. "11-ти август" и се закрият базарите за художествени произведения.

Ограничението важи и от 8.00 ч. до 12.30 ч. на 3 март на паркинга на пл. "Николай Гяуров", от 8.00 ч. до 20.00 ч. на паркингите на пл. "Народно събрание", "Св. Александър Невски", ул. "Оборище" - между ул. "Г.С. Раковски" и бул. "Васил Левски".

От 19.30 ч. до приключване на мероприятието на 3 март се забранява влизането на пътни превозни средства по бул. "Цар Освободител" - между ул. "15-ти ноември" и ул. "Г. С. Раковски", само при необходимост и по преценка на отдел "Пътна полиция" при СДВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
2
 
0
 
! Отговори
Я ходи се шшшшш преди 10 години
До БебаВолен-това е човекът.... - за психиатрията , последван от теб и една камара необразовани *** събрани от села и махали.
235
1
 
3
 
! Отговори
Беба преди 10 години
Кой открадна депутатие,кой открадна субсидията-Тиквун.И този наглец пак искаше Волен да го подкрепи и да разтури НС.Заради това,че Тиквун е първи с купени костинбродски бюлетини.ГЕРБ се превърна в местна партийка.Да живее АТАКА,партията,която свали от власт Тиквун и еврогейберастите!Волен-това е човекът....
234
0
 
2
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
Вчера бях на митинга.Чудно защо продажните медии не даваха нищо.Явно за тях 8 000 човека са нищо.Може би 30-40 дрогирани и платени *** герберски са по-важни за новините!Но това сме го гледали и преживели и сме станали по-силни!На изборите ще ви покажем!А относно това,че АТАКА е във влъстта не е вярно.АТАКА гласува против правителството,за разлика от Тиквата,който се скри като ***.Вие какво искахте,понеже на др.Боко не му харесват разположението на силите и да развали Парламента!
233
1
 
6
 
! Отговори
Росен Плевнелиев преди 10 години
Днес ми беше тежък ден.Трябваше да лицемернича за простолюдието че съм много щастлив че дошъл руснака да ни освободи.Ама аз не съм искал...Бойко също...ние чакаме Евросъюза да ни махне това 7 вековно присъствие-те пък ни казват че фесовете ни приличали.Ние с батко Бойко сме лични приятели с Ердоган и дори смятаме до Търново да го обособим мулти-етнически докато ви приспивам с референдум от който нищо независи.Офф изморен съм...измих чиниите и пуснах една пералня и лягам че мойта пак ме хока.
232
0
 
4
 
! Отговори
2 преди 10 години
До 1,да прав си,той е с единствения,когото още го гонят турците,макар че са минали 136год. от освобождението.
231
11
 
15
 
! Отговори
1 преди 10 години
Волен Сидеров е единствения политик в България, който казва че България се освободила от турско робство, а останалите политици от страх да накърнят интересите на турция и техния господар САЩ казват турско присъствие. Срам за България са политиците, които съгласуват всяко свое важно за изявление с посолствата на Евро-атлантическите ни "партньори". България над всичко!
230
13
 
8
 
! Отговори
Целокупна България преди 10 години
Пореден автогол за Болен! *** то на него друго не му остана освен да играе ва банк!Жалко за хорицата, които беше събрал от кол и въже из цяла България, за да си направи навръх 3-ти март предизборна агитация. Имаше припаднали, които откарваха с линейки, а други едвам се докопваха до него да го питат дали ще им даде това,което е обещал. По алфа прекъсваха на неловките моменти, но по к3 го излъчиха едно към едно.Е , да ни е честито Освобождението от турско иго, макар че Болен ни вгорчи празника.
229
15
 
9
 
! Отговори
Дядо Петър преди 10 години
Тоя Болен шизоиден тип нали наскоро ходи на поклонение при ЛилиПутин?Тогава да вземе да се вдигне с цялата си пасмина и да замине за Далечния изток.Та и ние малко да мирясаме от непрекъснатото им квичене.
228
4
 
11
 
! Отговори
турчин преди 10 години
Миков издай една обща заповед и командировай целия парламент в Украйна да видим как ще се почуствате, защото забравихте да служите на народа. И не ги срам да говорят за обединение. Политиците са виновни за разделението на обществото. Не искам никой да ми казва и как ще се самоопределям.
227
10
 
7
 
! Отговори
ГЮРО МИХАЙЛОВ 1 преди 10 години
Къса пола и малка пи.ка, колкото и до ги дърпаш, по- дълги няма да станат! Демек, колкото и да се пънат Боковци, Плевели, Болен и Безцензурния... Най- много да се окъкат... То и без това резилът им е пълен, ама явно искат да прелеят... То, ако не е и на връх 3 март, кога? Малко, като магарето и лъва... Ревете, излагайте се, свикнахме с простотията ви и даже я проумяхме... Затова скоро няма да имате тази възможност!
226
13
 
16
 
! Отговори
слдф преди 10 години
ГЕРБеасти, жал ми е за вас, знам че се мъчите.Как живеете с факта, че ГЕРБ гласува заедно с ДПС и БСП в парл, комисии и общински парламенти?Та това е ядката на работата, това е управлението, кой какво гласува.А опорната ви точка, че АТАКА крепяла ДПС вече е по-полирана и от капилициума на Буда!Жалките сте!Долу *** от всички партииСамо АТАКА!
225
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Я,Волен турчето на воаяж в София,а не в Куба или Франция?О,ЧУДО!
224
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дано Обама да те заведе и тебе и Станишев и Местан в Украйна поне веднъж нещо хубаво да видим и ние от американците
223
12
 
5
 
! Отговори
BURZUM преди 10 години
ХАтака.ХА така.ХА така...........
222
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дон Олигофрене, Атака имаше 7 %. Колко мислиш че можеха да станат на следващите избори? Най-много още процент отгоре , а турци и комунисти с герберасти пак щяха да са на първите 3 места. И кое тогава се променя според теб при съставянето на правителство? Кое бе, инфантилен индивиде?
221
6
 
8
 
! Отговори
ГЮРО МИХАЙЛОВ 1 преди 10 години
За разлика от Бочко, който и тук намира начин да нагнетява ситуацията в свой плюс или поне мислейки си, че е така. Заради този сикаджия си мисля, че и Слънцето се чуди дали си заслужава труда да изгрее... не е важно да си закичим знамена по тераси и автомобили, постнали във ФБ едни снимки с громки слова и да продължавате да искате да избирате предатели, агенти, мутри -неграмотни и кухи *** да ни управляват! На националния празник поне проумейте, че е тъпо да връщате на власт точно такива! Чест
220
10
 
6
 
! Отговори
ГЮРО МИХАЙЛОВ 1 преди 10 години
Пламен Орешарски е първия български премиер, който уважава и присъства на Шипченските чествания по повод 3-ти март на връх Шипка последните 5 години. Мутрата защо да го е уважавал- там не се режат ленти! Орешарски заяви, че ситуацията в Украйна е заплаха за сигурността на цяла Европа и призова да се въздържаме от провокации и декларира, че държавата ни има готовност за реакция при необходимост.
219
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Винаги псевдо националистите от "Атака" използват националните празници на България, за да се гаврят с цялата държава и нейните герои, загинали за свободата на България.Какво право имат от "Атака" на тази дата да правят партийни митинги, за собствена облага? *** мръсни! Само търсят дивиденти! Сидеров трябва да види бесилото, предател долен!
218
6
 
5
 
! Отговори
Дон Кольо преди 10 години
До АнонименНе е съвсем така, АТАКА щеше да има повече власт. Партиите най-вероятно щяха да са повече и това да направи ДПС с по-малка власт, а не да са дирибея в парламента. Ако познаваше малко повече човешкото мислене, щеше да разбереш за какво говоря.
217
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До жЕ щом турците са по-добри за тебе-върви в Анадола.А този се прави на националист,а подкрепя турци,така чеееее.......