Прибраха в София простреляните полицаи от Лясковец

Те ще бъдат настанени за лечение във ВМА
Обновена: 14 мар 2014 15:13 | 14 мар 2014 14:36, Красимир Ангелов
30
Прибраха в София простреляните полицаи от Лясковец
Снимка: Dnes.bg

Самолет "Спартан" с лекарски екип от ВМА-София кацна преди минути на летище “София“ с тримата ранени полицаи, видя репортер на Dnes.bg.

Три линейки от Военномедицинската академия очакваха ранените, които бяха незабавно откарани към болницата.

По-рано днес самолетът отлетя за Горна Оряховица, за да окаже помощ на тримата ранени полицаи, пострадали при стрелбата в Лясковец тази сутрин. Първоначално те бяха настанени в болницата във Велико Търново, като по информация оттам състоянието им е стабилно.

Екипът от медици от ВМА се ръководи от зам.-началника на Клиниката по анестезиология и реанимация подп. доц. д-р Николай Младенов.

Полетът е по разпореждане на началника на отбраната генерал Симеон Симеонов, съобщиха от военното министерство.

Малко след приемането им в болницата от ВМА съобщиха, че тримата са с огнестрелни наранявания на горни крайници, но със стабилни жизнени показатели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
3
 
! Отговори
2012 година преди 10 години
Съдът е разпоредил на полицията през пролетта на 2012 г да проведе акция за задържането на този човек и отнемане на оръжията му! Защо полицията и Цвъ-цвъ не са изпълнили нареждането на съда? Гербери да не коментират тая история, че за тях е автогол и се размириса цялата история!
23
0
 
0
 
! Отговори
до 23 преди 10 години
Е видяхме какво стана.
22
4
 
4
 
! Отговори
моя преди 10 години
И аз бих застрелял някого когото не очаквам и който иска по тъмно да нахълта у дома. Акцията е провал!
21
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има убит полицай и още трима и вие ми говорите , че акцията едва ли не била успешна.В случая няма нито заложници , нито друг застрашен .Атакуват дома му в 5 часа сутритна , а той е в апартамента си с пушка и успява да простреля четирима от спец полицаите преди те да го прострелят.Вие го изкарахте Рамбо бе и изкарахте едва ли не операцията за успешна.
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До СелянинАбе ***, ти някога виждал ли си луд човек? Или самия ти си луд за връзване? Нали като го извикат ще го предупредят по тоя начин и ще стане още по-лошо? Ти луди съседи имал ли си някога в живота си? Патил ли си от такива хора? Знаеш ли им психиката и реакциите?
19
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 19Каква адекватна операция ве Джони? Колко убийства има дори в Америка на улицата и в училищата? Каква адекватна реакция очакваш ти от един луд? Ти луд ли си че му приписваш разум и адекватни действия. Държиш се като смахнат ти самия. Че той ОТ 10 ГОДИНИ ИМА ОРЪЖИЕ. ЗАЩО НЕ МУ Е ОТНЕТО?
18
6
 
4
 
! Отговори
Селянин преди 10 години
Ако първо най-учтиво го бяха повикали чрез призовка или телефон,а не да се правят на каратисти пред вратата му сами си помислете какво щеше да стане.Ама те така обичат да всяват страх и респект.......
17
0
 
7
 
! Отговори
баба Парашкева преди 10 години
От всички, най-прав е 11-ти! " Демокрацията" иска жертви- политически, икономически, военни и социални. Много се наплодихте робите по тая земя и тия от горе трябва с повече народ да делят- не може така! Това което беше при Живков никога няма да бъде повече. Свиквайте с *** ценности и че утре много вероятно вашето дете, брат, сестра или майка най-вероятно ще са поредните жертви на "Демонокрацията".
16
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До пародияНа улицата е още по-опасно да пострадат невинни хора. Като не носи пушка, може да носи автоматичен пистолет и да вземе да гърми по минувачите. Може и да не излиза със седмици щом живее при майка си. Ама толкова ти е акъла на тебе с твоите "блестящи" предложения. Къс ти е, много и то. Можеха да пострадат невинни граждани. Бойко Борисов глупав ли беше, че атакува оня в дома му,а не на улицата. *** си!
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 16 Аз ли не мисля или ти защитаваш малоумното ни управление .Може ли да има бездействие 2 месеца след заплахата му че ще среля по децата в училището.Можеше днес да не погребват полицай , а да организират адекватна операция , при положение , че са знаели че има законна пушка. Ходил е лично в училището при директорката да се оплаква , а не бил излизал от вкъщи , я пак.
14
6
 
0
 
! Отговори
Аматьори преди 10 години
Егати и баретите.. Закакво са ви дадени тия калашници и снайпери бе?
13
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До пародияДали излиза изобщо от дома си? Ами ако праща майка си за покупки и не излиза почти никъде? Що преписваш на един луд нормален начин на мислене? Май не разсъждаваш много и ти?
12
0
 
3
 
! Отговори
Дурао Барозу преди 10 години
До Анонимен 10.Заради акцията на Борисов, която беше логична и резонна, Европейският съд по човешки права осъди България! А защо питам аз? Не съм за Бойко, но беше прав в случая. Обаче катилите у нас имат своите защитници в Брюксел и Страсбург.Западняците не дават косъм от главата да падне на нашите родни престъпници. Наказват България с жестоки глоби при всеки подобен инцидент като Бойковия. А Борисов беше прав в случая.Конците на бандитите ни се дърпат от западняците, Те ги закрилят.И ромите
11
1
 
2
 
! Отговори
???? преди 10 години
Не беше ли мъж,директора на училището???
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди малко гледах изказване на директорката , че уведомила полицията за заплахите , че ще стреля по децата още преди няколко месеца , вие представяте ли си какво можеше да се случи с децата при това бездействие . Два месеца бездействие и накрая *** операция срещу него.ОСТАВКА
9
0
 
7
 
! Отговори
ДОСТОЙНИ УЧЕНИЦИ! преди 10 години
ТАКА Е ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА! В АМЕРИКА ДОРИ В УЧИЛИЩАТА СТРЕЛЯТ И ЦЕЛИ КЛАСОВЕ ИЗБИВАТ. ПРЕВЪРТЯЛИ КИЛЪРИ ИЗЛИЗАТ ТАМ НА УЛИЦАТА С АВТОМАТИ И ТРЕПЯТ НАРЕД. НИКОЙ НЕ Е ИСКАЛ ЗАРАДИ ТЕЗИ УБИЙСТВА ОСТАВКАТА НА ОБАМА. ПРОСТО АМЕРИКАНЦИТЕ СА ПРИЕЛИ, ЧЕ ТАКА Е ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА. ДЕМОКРАЦИЯТА ИСКА ЖЕРТВИ. ВИЕ ИСКАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ ПРИ ДЕМОКРАЦИЯ, НО ДА ИМАТЕ СИГУРНОСТТА ОТ ТОТАЛИТАРНО ВРЕМЕ. ДА ВИ ИМАМ ДВОЙНИЯ ЛИЦЕМЕРЕН, ФАЛШИВ МОРАЛ! ИСКАТЕ НА ДВА СТОЛА ДА СЕДИТЕ ЕДНОВРЕМЕННО!
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До скоро му се смееха , на Борисов , че по негово разпореждане гръмнали Чакъра с гранатомет в някаква вила .Нищо , че бил се барикадирал с автомат и гранати вътре и стрелял по обградилите го.Но тогава нямаше нито един пострадал полицай , а сега са четирима пострадали полицая от които един починал.Коя акция е по успешна , тази на Боко или на Ѝовчев дето пази селата с жандармерия оборудвана с шлемове , щитове и каски .
7
4
 
6
 
! Отговори
до 7 преди 10 години
До 7 Йиииииии как ги разбирате тези работи,бе! Дай на българина само акъл да дава и да търси грешки в другите! Ако, ако ...... пък вие на тяхно място кой знае как щяхте да о...кате положението! Много ми е интересно какви щяха да са твоите коментари, ако акцията беше продължила 3 дни! Не,недей да ми отговаряш,направо си представям какво щеше да кажеш! Аман от разбирачи,значи...
6
2
 
6
 
! Отговори
пародия преди 10 години
Оказа се , че са знаели , че има разрешение за пушки от преди 10 години , преди няколко месеца е получена заплаха от него , че ще стреля по децата лично от него ходил да е връчва на директорката на училището.На кого бе нужно да го нападат посред нощ , а не да го издебнат извън апартамента му , едва ли ходи по улиците с пушки или пък от няколко месеца не е излизал от апартамента си.Напълно погрешно проведена акция.
5
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Множеството огнестрелни рани са след това,първо са предупредили,че са полицаи и са му казали да се предаде.След стрелбата,отново са му казали да се предаде.Според мен много са го чакали.Ако бяха щурмували,както 5 казва,че са нахлули в дома му,само лудия щеше да е труп или задържан,но тогава такъв вой щеше да има от бхк и подобните им,че нямаше да спре с години..