От утре започва същинският ремонт на "Цариградско шосе"

До 15 май спират движението по част от южното платно
Обновена: 31 мар 2014 15:03 | 31 мар 2014 15:02, Красимир Ангелов
20
От утре започва същинският ремонт на "Цариградско шосе"
Снимка: Столична община

От утре, 1 април, започва рехабилитацията на бул. "Цариградско шосе" при мостовото съоръжение над бул. "Д-р Г. М. Димитров" до надлеза над бул. "Александър Малинов", съобщават от Столична община.

Така движението на превозни средства в ремонтирания участък ще се извършва двупосочно само в едното пътно платно на булеварда.

Още по темата
По този начин от 1 април до 15 май 2014 г. включително се забранява влизането на превозни средства по южното пътно платно (посока Пловдив) на бул. "Цариградско шосе" при бул. "Д-р Г. М. Димитров".

Движението на пътни превозни средства ще се извършва двупосочно в северното пътно платно на бул. "Цариградско шосе" в същия участък.

От 16 май до 25 юни 2014 г. включително ще бъде забранено влизането на превозни средства по северното пътно платно на бул."Цариградско шосе" при бул. "Д-р Г. М. Димитров". Движението на превозни средства ще се извършва двупосочно в ремонтираното южно пътно платно на бул. "Цариградско шосе" в същия участък.

Временната организация на движението се въвежда във връзка с рехабилитация на бул. "Цариградско шосе" от надлез над бул. "Г. М. Димитров" до надлез над бул. "Александър Малинов", включително прилежащите съоръжения, която е част от капиталовата програма за ремонт на пътна инфраструктура на София.

Столичната община е уведомила за предстоящия ремонт и временна организация на движението Министерство на здравеопазването, Спешна медицинска помощ, КАТ, Столична  дирекция на вътрешните работи. По настояване на кмета на София Йорданка Фандъкова на обекта ще се работи с удължено работно време включително в почивните дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
алкап преди 10 години
да живее naight flight там намира утеха цяло Пловдив, Свиленград, Бургазззззз, Димитровград, Благоевград немога да изредя всички културни центрове да не се разсърди някой
18
0
 
0
 
! Отговори
алкап преди 10 години
за празниците съм на софията на НДК-то на културата
17
0
 
0
 
! Отговори
ALKAP преди 10 години
ВОДАЧ- ПРЕДВОДИТЕЛ НА МЛАДОСКИ НОВОСЕЛЦИ КЪМ СОФИЯТА.
16
0
 
0
 
! Отговори
Kolio преди 10 години
Veche si stegnah koleloto.
15
0
 
2
 
! Отговори
! преди 10 години
не ме засяга особено, но какво значи ще се работи с удължено време. В такива проекти трябва да се работи минимум на 2 смени по 8 часа, да не кажа и 24 часа(3х8). Место да продължават по 6 месеца ще стават за 2!
14
1
 
6
 
! Отговори
Цариград Рехабилов преди 10 години
Тръгвате 15 мин. по-рано от изходна точка и всичко е наред, незнам защо е всичкото това мрънкане. Ама трудно се става сутрин като си стоял до никое време у фейсбука нощес.... А пък за дамите водачи да не говорим....1 час гримиранe..... мъка , мъка! :D DDDDDD
13
1
 
1
 
! Отговори
с кола преди 10 години
Не ми се мисли...бррр, и сега се отвисявам по два часа на ден, а тогава направо си вземам палатка
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега е моментът да пуснат допълнителни коли на градския транспорт, за да пооблекчат малко трафика.А дали ще има километрични задръствания - от нас си зависи. Ако положим малко усилия и ползваме градския транспорт, положението няма да е чак толкова зле - хем ще спестим малко пари от бензим, че и въздухът ще е по-чист :-)
11
0
 
1
 
! Отговори
СОВА преди 10 години
Сбъркали сте!пише се: "същинският ад"....
10
3
 
2
 
! Отговори
!?>! преди 10 години
Има избори и тези се "юрнаха" да правят ремонти!
9
0
 
7
 
! Отговори
Gesh преди 10 години
"Трай моме за хубост" е казал народът. Важното е да се строи, а не само да се търсят кусури. Черногледци и критикари има винаги. Че ще има грешки е ясно, но да се строи и напред! Гледайте какво става на семинарията. За тази работа ли беше бясната съпротива на "еколози", съседи и други разни мъдреци? После ще минаваме бързо и никой няма да се сеща за вечните критици.
8
0
 
1
 
! Отговори
Iv преди 10 години
До АнонименПо предварителен план всички ремонтни дейности на тези 2.5км ще продължат до средата на септември. Тук са описано първите няколко точки от графика.
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Ivот 1 април до 15 май 2014 г. включително се забранява влизането на превозни средства по южното пътно платно (посока Пловдив) на бул. "Цариградско шосе" при бул. "Д-р Г. М. Димитров".От 16 май до 25 юни 2014 г. включително ще бъде забранено влизането на превозни средства по северното пътно платно на бул."Цариградско шосе" при бул. "Д-р Г. М. Димитров". Не четеш съвсем внимателно, ще е готово края на юни, точно когато София започва да се изпразва и, когато според мен трябваше да започне.
6
0
 
2
 
! Отговори
Iv преди 10 години
До ТодорАми нали се предвижда да са готови около 15 септември, връщат необходимите дни назад и почват.
5
2
 
17
 
! Отговори
Софиянец преди 10 години
Абе трябва да се ремонтира най-накрая..лятото по-добре, ама тогава всички тези, които излизат от София към морето пък ще мрънкат, че не са го направили 2-3 месеца по-рано...не може да се угоди на всички...дано да го направят поне както трябва...
4
5
 
6
 
! Отговори
Нели преди 10 години
В София не остана булевард без ремонт по него.Беше по-разумно ремонтите в София да са през лятото, ама... макар, че на Лъвов мост не беше нито спешно, нито нужно. С тези пари можеха да направят ремонт на много натоварени отсечки като пътя зад зоопарка, например.Но се чудя, защо в разгара на сезона ще започне ремонта на магистрала Тракия?
3
2
 
20
 
! Отговори
Тодор преди 10 години
Трябва, така е, но само едно се чудя, защо не изчакаха три месеца и не го направиха в летните месеци, когато София е наполовина празна, ами точно сега, в най-пиковите за града дни?
2
1
 
25
 
! Отговори
до 1 преди 10 години
Трай бабо за хубост :)
1
0
 
36
 
! Отговори
Iv преди 10 години
Трябва да се ремонтира, няма спор. Предстоят обаче 2,3 много тежки месеца за хората минаващи от там(като мен) :).