Части от столицата ще останат на сухо утре

"Софийска вода" ще извършва ремонтни дейности
Обновена: 8 май 2014 13:24 | 8 май 2014 12:43, Анисия Иванова
1
Части от столицата ще останат на сухо утре
Снимка: "Софийска вода"

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, съобщиха от дружеството.

На 9 май, петък, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бл. 37, бл. 38, бл. 39, кв. „Лагера”, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 21.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на
ул. „Добротица Деспот“ от ул. „Йосиф Цанков“ до ул. "Боговец“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Деспот Слав”, пред магазин „Пикадили“.

Също утре във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. „Боговец”, кв. „Лагера”, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 21.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района - ул. „Баба Илийца”, ул. „Драгшан“, ул. „Боговец“, ул. Смолянска“, ул. „Мъглен“, бул. „Цар Борис III”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. „Драгшан“ и ул. "Боговец“.

На 9 май във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Лео Конфорти“, кв. „Киноцентър”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Невена Коканова“, ул. "Свети Кирил“, ул. „Георги Парцалев“, ул. „Проф. Георги Веселинов“, ул. Патриарх Йоан Дебърски“, ул. Дойно Граматик“, ул. 201, ул. 201 А. С понижено налягане ще бъдат ул. „Нарцис“, ул. „Маестро Атанасов“, ул. „Крайречна“, бул.“Черни връх“, ул. „Витошка зорница“, ул. „Акад. Петър Динеков“, ул. „Проф. Александър Райчев“, ул. „Проф. Боян Пенев“, ул. „Екатерина Божилова“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. „Боянска“, ъгъла с ул. „Невена Коканова“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение утре по ул. „Позитано”, Център-Възраждане, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Позитано“, ул. „Странджа“, бул. „Александър Стамболийски“, ул. „Отец Паисий“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще се осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. „Позитано” и ул. „Странджа“.

На 9 май във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Акация“, кв. „Лозенец”, се налага спиране на водоподаването от 11.30 до 16.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Акация“, ул. „Цанко Церковски“, ул. „Крум Попов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. „Акация” и ул. „Цанко Церковски“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение утре по ул. „Стара планина”, с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на
ул. „Стара планина“ от ул. „Хан Аспарух“ до ул. „Напредък“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Стара планина“ и ул. „Хан Аспарух“.

В петък във връзка с пресвързване на уличен водопрод на ул. „Младост“, с. Волуяк, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в на ул. „Младост“ № 29, № 31. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Младост“.

След възстановяване на водоснабдяването е във всички райони, където ще се извършват ремонти, е възможно временно повишаване мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
СОЦИАЛНИ ГРИЖИ преди 7 години
НА СОФИЙСКА ВОДА КОГА ЩЕ ИМ СЕ ВЗЕМЕ КОНЦЕСИЯТА???