Къде няма да има вода в София в четвъртък

Причината са ремонтни дейности
27 май 2014 16:37, Василия Пейчева
0
Къде няма да има вода в София в четвъртък
Снимка: Софийска вода

На 29 май 2014 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Мара Бунева”  кв. „Орландовци”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Мара Бунева” №98А.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мара Бунева” ъгъла с ул. „Одеса”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 29 май 2014 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Кап. Димитър Списаревски” жк. „Дружба” І  - изток, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 55, бл. 59, бл. 61 по ул. „Кап. Димитър Списаревски” от ул. 5015 и ул. 5048.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Кап. Димитър Списаревски” – магазин „Еником М”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 29 май 2014 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения и подмяна на спирателни кранове на ул. 59 кв. „Враждебна”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Враждебна”, Япаджа махала местност „Батареята”, по бул. „Ботевградско шосе” от ул. „Източна тангента” до с. Долни Богров” и по ул. „Челопешко шосе” от бул. „Ботевградско шосе” до кв. „Челопечене”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: кв. „Враждебна” – пред общината. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 29 май 2014 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Стефан Стамболов” с. Бистрица , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района ул. „Стефан Стамболов” от ул. „Криволак” до ул. „Загрене” и ул. „Бучаро”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ивайло” ъгъла с ул. „Стефан Стамболов”.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 29 май 2014 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на уличен водопровод и подмяна на спирателен кран на ул. „Ран Босилек”  кв. „Лозенец”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Козяк” от ул. „Елин връх” до ул. „Ран Босилек”
по ул. „Ран Босилек” от ул. „Козяк” до ул. „Руй планина”, ул. „Руй планина”.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Търкаланов” №18.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 29 май 2014 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Иван Пейчев”  кв. „Витоша”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Иван Пейчев” от ул. „Йордан Стубел” до ул. „Ангел Каралийчев”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Пейчев” ъгъла с ул. „Йордан Стубел”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.
 


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари