Гей парадът се отлага заради трагедията във Варна

Новата дата ще бъде ясна другата седмица
20 юни 2014 17:08,
154
Гей парадът се отлага заради трагедията във Варна
Снимка: архив Булфото

Гей парадът, насрочен за утре, се отлага заради трагедията във Варна и региона. Това съобщиха организаторите от „София Прайд 2014“.

Още по темата
От „София Прайд 2014“ призовават  българската общественост към солидарност и участие в дарителските инициативи в помощ на бедстващите хора там.

Парад все пак ще има. Неговата дата ще бъде обявена през следващата седмица.

Както Dnes.bg писа, 10 души загинаха при пороя във Варна. Обстановката в морския град и пострадалите области в страната остава тежкa.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
АЗ ПРОТИВ
106
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз против
105
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз против
104
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз против
103
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз против
102
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз против
101
0
 
1
 
! Отговори
нормален 123 преди 9 години
До АНТИМУТРА. То явно и малкото ти мозък не може да осмисли накъде върви светът. Възпитанието и морала са ти в кофата за ***. Ако се замислиш мутрите които управляват държавата ни и си дават *** на всеки за по някое милионче, на нищо не могат да ни научат с мръсотиите си а камо ли да милеят за държавата и правят нещо за нея и семействата. Когато моралните устои на една държава са заменени от обърката толерантност видиш ли, към гейчетата и не само, то държавата няма да просъществува дълго.
100
0
 
1
 
! Отговори
Нормален преди 9 години
До Анонимен-121. Приятелю, който и да си ти, но явно си или гей или пприятел на такива. Първо малките дечица не са убедени в сексуалноста си още като малки, извратеняк такъв. И второ - вие не може да имате еднакви права с нормално и правилно ориентираните хора, защото откъдето и да ви погледне човек сте за лудницата. Как си мислите че ще имате бъдеще мъж с мъж, жена с жена или трвестити, трансексуалисти и да отглеждате дете? На какви морални ценности може да го научите? Как да си смени пола ли?
99
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как може да отменят ***-парада , сега половината ЕС и US политици, ще оврещят орталъкаи ще заведт дело, че МИКИ Маус и заекът Руфъс са също *** и сме им накърнили правата. А колкото до това , че копчетата били много умни и образовани- цуни ме отзад!!!
98
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Децата много добре знаят какво е гей с тоя интернет, няма лошо да бъдат толерантни. Това няма да ги направи гейове, а ще ги направи по-толерантни към свои връстници, които са гейове. И да контрирам преди да сте ме изпреварили - да, повечето хора са убедени във сексуалността си още във детството. Не знам само в кой свят живеете и искрено се надявам след смъртта ви, да ви последват и предразсъдъците ви, защото сте една реакционна останка, която е обречена на изчезване и издава последен вой.
97
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Във правова държава, каквато е България, законите казват кое може да се забрани, а не Бай ***. Колкото и да ревете, няма как да забраните гей-парада и добре го знаете. Никой няма да рискува членството в ЕС заради вас, при положение ,че 40% от българите са за ЕС. Какъв е този шум, Джеймс?- Анти гей парад, милорд!- И какво искат?- Да няма прайд, милорд!- Че то имаше ли?- ...Не, милорд!- Е, тогава защо вдигат този шум?- Еми, ***, милорд!"
96
4
 
3
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
До НЕНОРМАЛЕН 118И КВО КАТО СА В ТЕЗИ РЕДИЦИ БЕ *** ИЗПРОСТЕЛ И НАПЪЛНЕЛ! :D
95
3
 
12
 
! Отговори
НОРМАЛЕН преди 9 години
Ако се позволи този "парад"да се състои,това ще бъде една реклама на най-грозния кич който ще видят и децата.А искате ли вашите деца в бъдеще да са в тези редици???
94
5
 
2
 
! Отговори
obama преди 9 години
MOJE DA NQMASH XLQB.MOJE DA NQMASH PARIMOJE DA NQMASH DREXI I LEKASTVA. OBACHE DOKAJI CHE SI DEMOKRAT OTIDI NA GEI PARAD!
93
4
 
15
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
Аз не го разбирам. Ако може някой да обясни защо болни хора правят парад?
92
0
 
6
 
! Отговори
Бойко не Борисов преди 9 години
Хубаво ще е когато се открие гей парада същиа да бъде поведен от посланичката на САЩ и зад нея да се строят всички наши гей-политици.Ние можем да заявим,че не сме бананова република заради простия факт, че в европейската територия с гордите инициали РБ не растат такива растения!
91
3
 
16
 
! Отговори
НИКАКЪВ ПАРАД преди 9 години
НИКАКВИ ПАРАДИ, ТО БИВА, БИВДА АМА ТОВА ВАШЕТО НА НИЩО НЕПРИЛИЧА!НИКОЙ НЕ ПРЕЧИ ДА СИ ГО ЗАВИРАТЕ, НО ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГО ПРАВИТЕ ПУБЛИЧНО ПРЕД МАЛКИТЕ ДЕЦА! АКО ВАШЕТО ОТКЛОНЕНИЕ БЕШЕ НОРМАЛНО, ТО В ПРИРОДАТА НЯМАШЕ ДА СТЕ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, НО НЕ СТЕ! АМАН!
90
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не да се отлага, а да се отмени и забрани въобще - на кого какво доказва, че нещо са дискриминирани ли? Баси времената... ако не си обратен те изкарват некачествен, расист, нацист, фашист и т.н.
89
3
 
15
 
! Отговори
HST преди 9 години
Сър Джон пита Джеймс:- Джеймс, какъв е този шум на улицата?- Гей-парад, сър.- Какво искат, Джеймс?- Еднополова любов, сър.- А някой забранява ли им, Джеймс?- Не, сър.- Тогава защо вдигат толкова шум?- Ами, *асти, сър...
88
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
няма коментар...каква новина.....!!!! Боже прости ни и пази България!