Гей парадът се отлага заради трагедията във Варна

Новата дата ще бъде ясна другата седмица
20 юни 2014 17:08,
154
Гей парадът се отлага заради трагедията във Варна
Снимка: архив Булфото

Гей парадът, насрочен за утре, се отлага заради трагедията във Варна и региона. Това съобщиха организаторите от „София Прайд 2014“.

Още по темата
От „София Прайд 2014“ призовават  българската общественост към солидарност и участие в дарителските инициативи в помощ на бедстващите хора там.

Парад все пак ще има. Неговата дата ще бъде обявена през следващата седмица.

Както Dnes.bg писа, 10 души загинаха при пороя във Варна. Обстановката в морския град и пострадалите области в страната остава тежкa.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 83 преди 9 години
"Какво значи да го приемат за норма? Някой задължава ли ви да ставате гейове?"---Това което налагате като норма е, че се бъркате в свещенодействието на ритуала на брака: Искате да го преформатирате като понятие с което го унищожавате като магически ритуал межполярностите.Не се задоволявате само да си упражнявате наклонностите, не вие бъркате много по дълбоко в тъканта на социума.За сведение библия не чета и на религии не се кланям.
66
4
 
6
 
! Отговори
Анти гей преди 9 години
Де да беше Хитлер жив, щеше да ви даде едни европейски ценности. https://youtube/watch?v=m5QP1XHn1YU
65
4
 
9
 
! Отговори
До анонимните преди 9 години
Кое е психическо разстройство ли? Ами да ти харесва да си бъркаш по дупките с друг мъж, вместо да имаш желание да прегърнеш жена. Това е когато не си се развил духовно и гледаш на секса като на мастурбация, вместо като на като на една обмяна на енергии с човека когото обичаш. Защото обмяната на енергии е възможна само между различни полярности. Със собствения си пол, можеш само да чекиджийстваш и други подобни. За жените не коментирам - там е друго и причините са други, но също е форма на дисба
64
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Въпросни типове нападат всеки който не им харесва, не само гейове а също - комунисти, роми, турци, бежанци? И те ли са ги провокирали с нещо мамините синчета? Това е субкултура милиард пъти по-вредна от гейовете ,които в масата си са грамотни, образовани и добри хора, а не жадни за кръв!
63
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво значи да го приемат за норма? Някой задължава ли ви да ставате гейове? Голяма параноя ви тресе!
62
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До анонимнитеОт позицията на какъв говориш кое е извратено и кое психично разстройство? Или защото така пише в библията или просто така мислите? Трябва да се мисли. Трябва да си отговорите на няколко въпроса за да защитите позицията си, още Сократ го е правил, т.нар. сократически метод. Какво е норма? Какво е извратеност? Кой ратифицира нормата? Какво означава "е"? Какво е психическо разстройство? Вашето е празно морализаторско говорене без никакъв смисъл.
61
6
 
8
 
! Отговори
До анонимните преди 9 години
които се възмущават от скинхедите малтретиращи гейове: Недей да проповядваш от позиция на морал, камо ли пък да намесваш карма... защото това поведение не изригва от нищото, а е индуцирано точно от такива като тебе. С насилие налагате нещо, което се приема за извратеност и Е психическо отклонение! Изисквате хората да го приемат за норма, вместо да си живеете тихо с перверзиите и да си ги пазите за себе си, понеже никой не ви пречи. Вие обаче, парадирате с тях, налагате промени върху другите и после се чудите защо ви мразят. Всъщност вие сте насилниците!
60
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гей паради = наводнения, земетресения, урагани ... Който иска да ми вярва.
59
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ти хубавичко си призна скинхедче, някой да сканирана писанията и да проследи ай-пито и в затвора! Айде!
58
5
 
8
 
! Отговори
Гей преди 9 години
До СкинхедИмаш късмет, че аз не бях с него, а го пуснах сам да се прибира, че тогава щях да те видя как кървиш, *** гнусно!
57
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вместо да мислиш кой ще биеш прочети някоя книга и си намери работа. Заради такива като теб България е на дъното - с нищо не си допринесъл за обществото освен с неграмотността и простотията! Помни че има карма - всяка вреда която си нанесъл на човешко същество, независимо какво е то, ще ти се върне десетократно върху теб или близките ти!
56
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СкинхедГоляма гордост! Човекът за когото става въпрос е студент психолог, на който на малкия пръст не можеш да стъпиш по ерудираност, ти дето не можеш да вържеш пет думи без грешки! В нормална държава *** като тебе щяха да лежат в затворите! Голямо мъжество е трима срещу един! Горд българин ли се почувства от това, *** скапан? Ти си непотребна ***, комплексар, реакционер и нищожество, което трябва да напада беззащитен болен човек, за да се почувства мъШ!
55
7
 
6
 
! Отговори
Скинхед преди 9 години
В района на метростанция Сердика 25-годишен гей е съборен на земята и бит с ритници от трима нападатели. Пострадалият споделя: Молих им се да спрат. Аз съм с тежка форма на диабет и, докато ме ритаха, единствената ми мисъл бе да не ритнат помпата, закрепена с абокат на корема ми, или пък самия абокат. От преминаващите автомобили слезли хора и се разкрещели на нападателите, които си тръгнали необезпокоявани от мястото на произшествието. Пострадалият не желае да подава жалба в полицията,
54
6
 
7
 
! Отговори
Скуби Ду преди 9 години
До анонимен и засрамете се.Ах да ми се явите на парадчето ще ви покажа един закон така хубаво че ще ви държи влага до догодина
53
15
 
10
 
! Отговори
засрамете се преди 9 години
Гледал съм гей-парад в интернет, познавам и много от тези, които го организират. Умни и млади хора са и по-добре те да са пример, защото пропагандират любов, а не насилие, носене на боксове и прочие злоба и ненавист! Нещастници! Поне веднъж си мълчете! Гей-прайдът е позволен от общината, сиреч е законен! Гледал съм го и единственото по което можеш да разбереш, че е гей-парад са цветните знаменца, всички са усмихнати и приветливи, за разлика от мутантите по-долу, които говорят за камъни и кръв.
52
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко злоба и простащина, никога няма да се оправите ,пасмина такава! За кубинки и насилие ми говорят! В тая държава има някакви закони, ясно е че не се спазват, но това е престъпно! Дано изчезне българия и всеки ден да има такива наводнения!
51
6
 
7
 
! Отговори
Скуби Ду преди 9 години
Как можа да се провали та това е една от големите европейски ценности
50
0
 
2
 
! Отговори
До "аз" / преди 9 години
От коментара ти хем се разсмях, хем научих нова дума - "педеруват". В този тъжен за България ден, добре че има хора като теб да разведрят настроението с някоя безобидна шега.
49
2
 
12
 
! Отговори
аз преди 9 години
Аз предлагам да отпадне напълно и зашинаги това,има си гей общности в ЕС и в САЩ да ходят там и да си педеруват наволя,не е нужно да покваряват децата тук.
48
6
 
7
 
! Отговори
Osman преди 9 години
pederastite (gay) sa po opasni ot jadrenite glavi za majka zemja,,,,,,paradi, maradi ,na vsicki po edna lopata zayedno sis Azis i na rabota ,majkayim mrisna zgad