Нападнаха екип на спешна помощ в „Ботунец“

Пострадалият лекар е с комоцио и хематом
Обновена: 28 юни 2014 08:47 | 28 юни 2014 08:47,
55
Нападнаха екип на спешна помощ в „Ботунец“
Снимка: архив, Булфото

Екип на Спешна помощ е бил нападнат през изминалата нощ, предава Нова телевизия. Инцидентът е станал в софийския квартал „Ботунец".

Пострадалият лекар е с комоцио и с хематом. Той е бил нападнат, след като прегледал през нощта жена с епилепсия.

Когато лекарският екип отишъл на място, жената била с епилептичен гърч и вече излизала от него.

„Направих диазепам, за да не се получи вторичен гърч, обаче жената започна да крещи, че инжекцията, която съм й направил, е много болезнена. И както имах папка с документи, тя я бутна и те паднаха на пода. Аз клекнах долу да събирам и изведнъж вратата се отвори, влязоха двама млади, аз дори не се изправих, като започнаха да ме удрят", разказа пострадалият лекар.

Други пострадали при инцидента няма. Нападателите са избягали. Полицията ги издирва.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: Ботунецспешна помощ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
10
 
! Отговори
bela преди 9 години
До АнонименЩом не му е публикувана снимката, трите имена ЕГН и точен адрес.....100% е ***!Така процедират медиите у нас! Ако беше българин, щеше да има цялата изброена по-горе информация......*** ли е НЕ!
35
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И държавата откри филиал на ЦСМП в Ботунец за тия отрепкиВсички блокове са на 1 минута път от тоя филиал, ама те пак викат линейкаМного важни, брейДруго безплатно не им остана освен спешната помощДано цял живот по цял ден наистина да ви трябва спешна медицинска помощ , *** мръсни, вие , дето нападате докторите по нощите
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аман от наркоманиИ защо не показаха протокола от токсикологичния анализ на "внезапно починалата" фотографка и защо не отидат да поразпитат за проблемите на "опечаления"
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Безумие е да се работи при тези условия .И сега ще им се размине като при обирите на бабите по селата.Какво гласи за това новия закон на МВР? Къде са доброволните сътрудници? Само доноси ли ще пишат ?
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
az predlagam da si vnesem dami ot kitai ili ot argentina ... i bez tova na nashite im e kef da se ibat s *** ... ne zaradi drugo ami shtoto taka e moderno vse pak chalgata e *** i tarikatshtinata e *** mantalitet a tezi murshi qvno gi kefi tova
31
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do 35!Ot kade znaesh che e ***? Nikade nese saobshtava po novinite! Moje da e BalgarinTurchin ili Armenec! Nedei taka da obvinqvash bez dase e dokazalo! Ima i svestni Cigancheta!
30
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато обесят двама-трима подобни "нападатели" насред гетото им, тогава много бързо тези изяви ще спрат.*** има специфична етнопсихична черта - когато извърши издевателство над човек, който не е от *** общност и това не бъде санкционирано подобаващо, той става нещо като национален герой в очите на своите. Други *** с ентусиазъм започват да копират поведението му.
29
2
 
28
 
! Отговори
Shark преди 9 години
Нападението над екипи на спешна помощ трябва да се криминализира и виновните директно в затвора по бързата процедура без право на обжалване. Ама не може хората да идват да спасяват близките на тея животни, защото това 100% са ***, и за благодарност да бъдат бити. Ми оставете ги да *** бе, и без това са прекалено много!!
28
0
 
17
 
! Отговори
София преди 9 години
До Анонимен 32Много сте прав!!!
27
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Такива в затвора директно! те хората отиват да ги спасяват!
26
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А тия *** сигурно не са и здравно осигурени. Балъците им плащаме осигуровките, за да тормозят и бият лекарите.
25
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 28 Edinstveno zabluzjdenieto "izdirva se" mozje da se prieme, ako prestupnitsite, prebili lekarja, sa se ukrili njakade. Inache e do smjah jasno, che te sa dt semejstvoto na epileptichkata (ili narcomankata!). Dosega 20 pati trjabvashe da gi hvanat! I - 30 GODINI ZATVOR! Da se znae i ot bebeto-*** - za napadenie i fizichesko posegatelstvo sreshtu LEKAR!
24
13
 
4
 
! Отговори
. преди 9 години
Обръщам внимание на *** на коментар 26.
23
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Във Франция не им казват даже ***, а направо си им викат - криминален контингент.
22
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
в друг сайт пишат , че "издирват" нападателите. 100% няма да ги намерят щото са от електората ... нищо ,че се крият в другата стая
21
3
 
15
 
! Отговори
BALGARIN преди 9 години
*** DARZAVA SAMO ZA ROMI PISHAT I GOVORAT ZASHTO LI ??????
20
1
 
42
 
! Отговори
Санчо От Прованса преди 9 години
До anonimenДопускаме, че с голяма вероятност, става въпрос за ***, защото имената на замесените в "инцидента" са спестени.БХК няма ли да се изходи по въпроса?
19
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да е.а и скапаната ви държава да е.а! Докато има *** които да си правят каквото си искат и докато техните закрилници отгоре заради гласовете им да ги протектират и не ги закачат, кадърния българин с чест и гордост емигрира на запад да лекува немските баби и дядовци.Бай Тошо тия дето са нападнали лекаря само му се носи счетоводния лист на бюрото затова колко *** днес са станали вечеря на прасетата в Белене и толкова. Да видим другия път като се разчуе че са безследно изчезнали....
18
0
 
38
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
предлагам да съзадем една неправителствана организация която да информа ромите как най-лесно и в кои европейски страни получават добри помощи. Дори идея и за име имам: ЕС *** Експорт
17
1
 
31
 
! Отговори
да преди 9 години
Онзи, който реши *** проблем ще управлява 100 години. Това не е толкова трудно. Достатъчно е да се сключат договори с най-бедните държави в света (срещу заплащане) да приемат ***. Другото е да да се плати на племенните им водачи (царе и мешарета) да набират хора за изселване и за 3-4 годни ще ги разкараме.