Къде няма да има вода в София на 21 юли

Ремонти налагат спиране на водоподаването
0
Къде няма да има вода в София на 21 юли
Снимка: Софийска вода

Софийска вода" ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата, съобщават от дружеството.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на бул. "Цар Борис Трети", вилна зона "Килиите" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 12.00 ч. по ул. "Поибрене"
от бул. "Цар Борис Трети" до ул. 721.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Маниш", кв. "Мърчаево" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 ч. района на ул. "Маниш", ул. "Черешова градина".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. "Поп Боне Найденов", кв. "Кумарица" се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 13.30 ч. в района на ул. "Кумарица", ул. "Поп Боне Найденов", ул. "Стадион", ул. "Хаджи Димитър".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Филип Тотю", кв. "Хаджи Димитър" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. по ул. "Филип Тотю" от ул. "Къкринско ханче" до ул. "Никола Войновски".

От 22.00 ч. на 21 юли до 8.00 ч. на 22 юли във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. "Искър", в центъра се налага спиране на водоподаването в района на ул. "Екзарх Йосиф", ул. "Сердика", ул. "Бачо Киро", бул. "Княз Александър Дондуков".

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация на телефон 0700 12121.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари