Трима непълнолетни били 16-годишния ученик в София

Ще се явяват в полицията с родителите си
Обновена: 14 яну 2015 16:57 | 14 яну 2015 16:53, Веселина Йорданова
8
Трима непълнолетни били 16-годишния ученик в София
Снимка: архив, БулФото

Трима непълнолетни са нападателите на 16-годишното момче в двора на училище в София, съобщиха от полицията.

Ученикът беше бит вчера, а биячите му бяха с маски на лицата.

Още по темата
Те са установени след проведени издирвателни действия и са призовани да се явят в Първо Районно управление „Полиция” заедно с родителите си.

Сигналът за пострадалия ученик е постъпил около 11.40 часа вчера. Полицейският инспектор, който го подал, бил в района за проверка на охраната на учебното заведение.

Инцидентът възникнал минути след като униформеният служител напуснал двора на училището. Отдалечавайки се, той чул суматоха и забелязал група ученици, събрали се в дворното пространство.

Веднага се върнал обратно и установил на място младеж в безпомощно състояние. Сред струпалите се наоколо хора полицаят забелязал и двама младежи, които побягнали, след като го видели. Единият от тях бил с маска и носел палка. Служителят на реда незабавно повикал екип на Бърза помощ и подал сигнал в Първо Районно управление „Полиция” за случилото се.

Пострадалият 16-годишен младеж бил транспортиран до болнично заведение, където е настанен за наблюдение с комоцио и охлузвания.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: пребит ученик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само вижте броя на коментарите! Показателен е за това колко ни интересува, че децата ни крачат по грешни пътища! Тази новина отпадна от началната страница с 5 коментара! Позор за всички, които си чешат клавиатурите и се правят на умници! Аха, сетих се-децата са грижа на учителите, а родители и общество да си гледат кефа! Да, ама всичко се връща!
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Майки те каде са да ги
3
2
 
55
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Аре са и тримката в ТВУ да им разпорят малко --------- от бой и ---------- и да ги пуснат по живо по здраво да видим дали втори път ще се правят на гангстери.
2
1
 
112
 
! Отговори
Иван Пешев преди 9 години
Значи като са го били са били без майките си, сега като стана дебело са с майките си. Щом правят такива изпипани работи , маски , таксита дебнене , значи са достатъчно големи да бъдат съдени като такива и без да водят майките си - дрисльовци.
1
3
 
86
 
! Отговори
The future is now преди 9 години
Ето това е бъдещето на България... Просто нямам думи!