Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг е на посещение в София

Въвежда се временна организация на движението в центъра на града
Обновена: 22 яну 2015 07:52 | 22 яну 2015 07:41, Анисия Иванова
27
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг е на посещение в София
Снимка: архив Reuters

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг е на посещение в София по покана на държавния глава Росен Плевнелиев. По програма Столтенберг ще се срещне с военния министър Николай Ненчев, с премиера Бойко Борисов, и с министъра на външните работи Даниел Митов.

Заради посещението се въвежда временна организация на движението в центъра на София, съобщиха от Столичната община.

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства от 8.00 ч. днес до отпътуване на делегацията на 23 януари на ул. "Ген. Гурко" - между ул. "Дякон Игнатий" и ул. "Кн. Александър Първи".

Забраната важи и от 8.00 ч. днес до приключване на мероприятието за ул. "Дякон Игнатий" - между бул. "Цар Освободител" и ул. "Аксаков", както и за ул. "Аксаков" - между ул. "Дякон Игнатий" и ул. "Г. Бенковски".

Столична дирекция на вътрешните работи осигурява охрана на мероприятието и постове за контрол и регулиране на движението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
kara denize преди 9 години
ujkim nato napusnali bg, a vsyaka sedmica vzeha da vi organizirvat vremenno specialno dvijenieto s ogranichenia, s zabrana da si otvaryate windowsite, a e samo oste mes. yanuari. migar sa vi zabranili i bg asker da slagate na sinorite, ta bg glavnokomandvast se opava na napavaneto na inministera?! ili inministera i outministera sa off za bg prezident i sa on samo za nato?
17
1
 
0
 
! Отговори
морски преди 9 години
Днес от 16 ч. пред президентството ще се състои протест срещу посещението на гл.секретар на НАТО у нас и срещу световната агресия на НАТО.
16
3
 
5
 
! Отговори
АК-47 преди 9 години
Айде сиктер с това НАТО и САЩ... Пропуснаха затварянето на прозорците. Продадохте България, бе политици смотани, начело с посланика ни във Вашингтон. Не се ли наядохте, изедници корумпирани? Изметете се всичите в Америка, и оставета България на българите.
15
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да идва следващия.е кво като е в България тоя янки.
14
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ВРЕМЕ Е БЪЛГАРИЯ ОБЯВИ ВОЙНА НА УКРАЙНА! Да свалим Порошенко и Яценюк на оръжие братя! Време е да помогнем на Българите в Украина и да създадем български анклав там!
13
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Там където първо американците са се писали за приятели на народа /Афганистан Ирак Ливан Сирия и т.н/ сега има война .Направете си извода
12
3
 
4
 
! Отговори
ТихомирТомов преди 9 години
Ухилен норвежки комунист ,агент на КГБ с псевдоним Стеклов продал душата си на Световното еврейство, както и нашите първенци разбира се . Всички трябва да сме наясно , че комунистите са на власт в света , но под формата на демократи , либерали , предприемачи, неправителствени организации и мощни служби за тормоз и убийства .
11
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А днес позволено ли е да се отварят прозорци?
10
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** нещо готви зад гърба на нацията...Този подлизурко сигурно пак ще закопае българския национален интерес.Като се махне от поста, ще му лъснат кирливите ризи, но дали няма да е вече късно?Държавния секретар на САЩ и неговиата дясна ръка и вярна хрътка - Англия, довтасаха тук, а сега и този... явно нещо по военна линия ще ни цакат
9
1
 
17
 
! Отговори
gatyu.gatev преди 9 години
Събирайте си пари за пушки !
8
0
 
21
 
! Отговори
Гецата преди 9 години
Това, което интересува в България Шефовете от Изток и от Запад е единствено територията - изключително стратегическо място. Оттук се контролират : Черно море, Бяло море, Босфора и е преден пост срещу Азия. Населението на България няма никакво значение, а още повече нашето мнение...
7
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да живее атлантизма! Всички нека станем доброволно пушечно месо за Уолстрийт!
6
0
 
19
 
! Отговори
Homer преди 9 години
Плацдармът се подготвя...Жалко за България....Господа политици (визирам всички,без значение партийна принадлежност), ВИЕ ПОГРЕБАХТЕ БЪЛГАРИЯ, както беше казал един велик Българин!!!
5
1
 
31
 
! Отговори
ВЕЩИЦАТА преди 9 години
ГОЛЯМ ИНТЕРЕС КЪМ БЪЛГАРИЯ, ГОЛЯМО РАЗДВИЖВАНЕ. КАКВО ЛИ ЩЕ СЕ СЛУЧИ? ЕДВА ЛИ ЩЕ Е НЕЩО ХУБАВО. ТА ТЕ ИНАЧЕ НИКОГА НЕ БИХА ПРОЯВИЛИ ИНТЕРЕС КЪМ НАС, КОИ СМЕ НИЕ, ЕДНИ МИШОЦИ КОИТО НИКОЙ НЕ СМЯТА ЗА НИЩО.
4
0
 
25
 
! Отговори
Детайлите са важни преди 9 години
Виждате ли какво се случва? България купува парашути за 5 мил.леваСащ и Куба се сдобрихаВ България видни людеРусия и Иран заедно... Мюсюлманите се обединяват...Само *** не би разбрал че света се готви за война!!!
3
2
 
8
 
! Отговори
ТНТ преди 9 години
До 3Кво оръжие от България... те го продадоха 1992-94г. На братските конго чат нигерия сиера леоне сирия и так далеее... На украйна оръжие от българия глупости...
2
2
 
15
 
! Отговори
НЕЩО СЕ МЪТИ преди 9 години
Щом толкова все видни люде идват тук. Или искат да дадем оръжие на УКРАЙНА или искат да разположим НАТОВСКИ ОРЪЖИЯ или войски.СРЕЩУ РУСИЯ. Ама нашите дупедавци като знаят съдбата на предшествениците си и са чували за НАРОДЕН СЪД и БЕЛЕНЕ не им се иска
1
2
 
26
 
! Отговори
Герчо с тамбурата преди 9 години
Софиянци, не като за Кери да се криете в дупките си, а днес всички с плакати ,листовки,тенджери и ***,яйца и камъни- в10 часа пред президентството до посрещнем любимия шеф на НАТО, а после- Към Украйна да и помогнем срещу агресорите.