Къде в столицата спира водата на 28 януари

"Софийска вода" ще извършва ремонти и ще осигури водоноски
26 яну 2015 15:50, Анисия Иванова
0
Къде в столицата спира водата на 28 януари
Снимка "Софийска вода"

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата в сряда, на 28 януари, съобщиха от дружеството.

В сряда във връзка с направа на връзки на новоизграден водопровод на ул. „Княз Борис” в Банкя се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на местността „Старо село” – ул. „Антим І”, ул. „Княз Борис І”, ул. „Майор Коста Паница”, ул. „Царевец”, ул. „Изворна”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Антим І” ъгъла с ул. „Христо Ботев”.

В сряда във връзка с монтаж на тротоарен спирателен кран на ул. „Габър”, кв. „Михайлово” в Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
кв. „Михайлово” –  ул. „Персенк”, по ул. „Майор Коста Паница” от ул. „Персенк” до ул. „Люлин”, ул. „Люлин”, ул. „Родина”, ул. „Козлодуй”, ул. „Еледжик”, ул. „Захари Стоянов”, ул. „Георги Бенковски”, ул. „Христо Ясенов”
по ул. „Александър Стамболийски” от ул. „Христо Смирненски” до ул. „Никола Вапцаров”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Никола Вапцаров” ъгъла с ул. „Алеко Константинов”.

Също в сряда във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Македония”, кв. „Красно село”, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Македония”, бул. „Христо Ботев”, ул. "Лайош Кошут”, ул. „20-ти април”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Македония” и ъгъла с бул. „Христо Ботев”.

На 28 януари във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 722, жк. „Люлин” 7, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бл. 708, бл. 709, бл. 710, бл. 720, бл. 721, бл. 722 и ул. „Йордан Антонов”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска до бл. 709.

На 28 януари във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение в кв. „Димитър Миленков” се налага спиране на водоподаването от 12:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в кв. „Димитър Миленков” – след № 200. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес - кв. „Димитър Миленков” пред № 240.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 56, кв. „Враждебна”, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 8, ул. 28, ул. 5, ул. 1. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 8 ъгъла с ул. 5.

На 28 януари във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Мара Бунева” в кв. „Орландовци” се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на
ул. „Пощенска”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пощенска” ъгъла с ул. „Железопътна”.

В сряда във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Уилям Гладстон”, Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Уилям Гладстон” - от ул. „Цар Самуил” до бул. „Витоша”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. „Витоша” - ъгъла с ул. „Уилям Гладстон”.

След възстановяване на водоснабдяването в засегнатите райони е възможно временно повишаване мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари