Водата спира в части на столицата в четвъртък

"Софийска вода" ще извършва ремонти
27 яну 2015 16:30, Анисия Иванова
0
Водата спира в части на столицата в четвъртък
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 29 януари, четвъртък, съобщиха от дружеството.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. "Васил Петлешков” в жк. "Хаджи Димитър” се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Васил Петлешков”, ул. „Уошбърн”, ул. „Кочо Честеменски”, ул. „Генерал Липранди”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Петлешков” ъгъла с ул. „Уошбърн”.

На 29 януари във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Св. Св. Кирил и Методий” в Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Вердикал” – по ул. „Христо Смирненски” - от ул. „Царибродска” до ул. „Св. Св. Кирил и Методий”, по ул. "Св. Св. Кирил и Методий” - от ул. „Варна” до ул. „Петко Д. Петков”, ул. „Стара планина”, ул. „Кресна”, ул. „Лафонтен”, ул. „Синеморц”, ул. „Созопол”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Варна” пред хотел „Банкя палас”; кв. „Вердикал” на площада.

В четвъртък във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Съвет на Европа”, жк. „Лагера”, се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Съвет на Европа”, бул. „Цар Борис ІІІ”, ул. „Житница”, по ул. „Хризантема” - от ул. „Съвет на Европа” до ул. „Хайдушка поляна”.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Съвет на Европа” ъгъла с ул. „Хризантема”.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Резньовете” кв. „Бояна” в четвъртък се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Резньовете” - от ул. „Чукар” до ул. „Панчарица”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Резньовете" - ъгъла с ул. „Чукар”.

На 29 януари във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на бул. „Цариградско шосе”, кв. „Полигона”, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи  по бул. „Цариградско шосе” - от ул. „Петър Мутафчиев” до ул. „Акад. Георги Бончев”, ул. „Йордан Венедиков”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Акад. Георги Бончев” пред бл. 115.

В четвъртък във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Просвета”, с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Просвета” от №38 до №64. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Просвета” ъгъла с ул.”Бреза”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Райна Княгиня” в кв. „Кремиковци” се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Райна Княгиня”, ул. „Чавдар”, ул. „река Елешница”, ул. „Кремиковска”, ул. „Мургаш”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Чавдар” ъгъла с ул. „Равнец”.

В четвъртък във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Стефан Караджа”, Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Стефан Караджа” - от ул. „Г. С. Раковски” до ул. „6-ти септември”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „6-ти септември” - ъгъла с ул. „Стефан Караджа”.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Буземска” в кв. „Овча купел” се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Буземска” бл.2 вх. А , Б, В. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Буземска” бл. 2.

Също в четвъртък във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сините камъни” кв. „Малашевци”, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Сините камъни”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Лавандула” - ъгъла с ул. „Сините камъни”.

На 29 януари във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Рояк”, кв. „Малашевци”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Рояк” - от ул. „Воднянка” до ул. „Училищна”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Училищна” - ъгъла с ул. „Рояк”.

В четвъртък във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Русалка”, кв. „Орландовци”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Русалка” от ул. „Царево” до ул. 254. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Русалка” ъгъла с ул. „Царево”.

Във връзка с направа на водопроводна връзка в кв. „Горна баня” се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в по ул. „Свети Крал” от ул. „Обзор” до ул. „Маджарица”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Свети Крал” - ъгъла с ул. „Маджарица”.

След възстановяване на водоснабдяването в засегнатите райони е възможно временно повишаване на мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


0
Още по темата: Софийска водаспиране
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари