Затварят за паркиране центъра на София за поклонението на Желев

Поклонението ще започне от 12 часа в "Св. Александър Невски" в неделя
16
 Затварят за паркиране центъра на София за поклонението на Желев
Снимка: Булфото, архив

 Въвежда се организация на движението във връзка с поклонението пред президента д-р Желю Желев на 1 февруари в храм-паметника „Св. Александър Невски”, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Поклонението ще започне от 12 часа.

Още по темата
30 яну 2015 09:27
283
От 7 часа в неделя до приключване на поклонението се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, както следва: на всички паркинги на пл. „Св. Александър Невски” и на пл. „Николай Гяуров”.

Столичната дирекция на вътрешните работи ще осигури охрана на мероприятието и постове за контрол и регулиране на движението на възловите кръстовища за времето и на мястото на събитието.

Министерският съвет вече обяви 1 февруари за ден за национален траур за президента на д-р Желю Желев (1990-1997 г.).

В негова памет националните флагове на държавните институции ще бъдат свалени наполовина.

Министерският съвет създаде правителствена комисия, която да организира погребението на д-р Желев.

Ръководител на комисията е вицепремиерът по коалиционната политика и държавната администрация Румяна Бъчварова. Членове са президентите Петър Стоянов (1997-2002 г.) и Георги Първанов (2002-2012 г.), както и Екатерина Захариева – началник на кабинета на президента Росен Плевнелиев.
Управляващи и политици от различни партии поднесоха съболезнованията си по повод кончината на д-р Желю Желев, който почина днес.

Последната поява на президента Желев бе само преди 3 дни, когато присъства на Съвета на президентите, който заседава по инициатива на държавния глава Росен Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
6
 
! Отговори
Да ви светна преди 9 години
Помнете ми думата земята е безценна, един ден ще разберете че който има малко земя на село е хиляди пъти по- богат от бачкатора в града. За тия в града остава само работата за жълти стотинки и храна, която ще бъде в пъти по-скъпа от заплатите. Големите хранителни вериги са собственост на западните банкери, а да не говорим че храната е тъпкана с ГМО, Е-та и всякакви химикали водещи до рак, диабет и т.н. което не е случайно. Та Зелко не премахна жителството ей така, защото просто бил комплексар.
11
1
 
4
 
! Отговори
Да ви светна преди 9 години
След като са сигурни че всички са ви събрали в кошарката, т.е. градовете, и че са ви превърнали в роби на наемния труд, ще започне стригането. Големите хранителни, магазини ще вдигат цените, наемите ще се вдигат, заплати ще се свалят, а вие няма да имате алтернатива, защото сте си продали земята на село и няма да имате къде да си насадите дори морков. 10 града се контролират 1000 пъти по лесно от цялата територия. Та Зелко изпълни заръките на своите господари отвъд океана.
10
1
 
3
 
! Отговори
Да ви светна преди 9 години
За спорещите долу, Зелко премахна жителството за да ускори процеса на урбанизация, като в същото време унищожиха поминака на хората в провинцията. Сега земите пустеят и някой точи зъби за тях- я турци я евреи. Набутаните овце в градовете са наемници в техните фирми и са зависими от предателите- ДСБ, РБ, ГЕРБ и т.н. Големите вериги хранителни магазини държат ниски цени докато убият кварталните магазинчета, а после вдигат цените и робите разбират че са прецакани. Та Зелко изпълни част от голям план
9
1
 
10
 
! Отговори
Кон преди 9 години
Е, прекалено е с този ден на траур. За какво, за какви резултати? Бог да го прости, няма нужда от спиране на движението.
8
4
 
10
 
! Отговори
Бригадир с каскет преди 9 години
Как ще го опяват това изчадие в Православен храм, бе, в патриаршеската катедрала???Дяволите в ада му подгряват казана с ядрен реактор, за всичките мъки, които това уродливо изчадие причини на Република България и на нейния народ!
7
3
 
13
 
! Отговори
до 7 преди 9 години
Махна жителството, защото самият той беше едно простовато комплексирано селско момченце, случайно попаднало в София. Махна го, защото всички селяни мразят софиянци. Затова софиянци избягаха в Европа и САЩ, овакантиха столицата така да се каже за нахлуващата селска напаст, която в момента господства в София. Разходете си по улиците и ще се убедите сами.
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя като махна жителството и се напълни София със селяни.
5
3
 
16
 
! Отговори
Бакал Петко преди 9 години
Нека да си спомним как изпратихме ние българите държавника Тодор Живков, да си спомним какво той остави след себе си и да се огледаме сеуга около нас и да видим този какво оставя и тогава всекиму заслуженото.
4
3
 
9
 
! Отговори
Алов преди 9 години
Желю беше човек от народа или по -точно селски тарикат.Нямаше да се очудя ако като беше президент идеше с гумениците на работа и с торбъбъ.
3
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След биби тоя беше най-голямото недоразумение в политиката. Загубено време на българите и на България. Ценете времето си! Не си го губете с разни подобия на управници. Навреме ги трепете.
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Желка = костенурка. Желев = костенурка нинджа.
1
6
 
17
 
! Отговори
Алов преди 9 години
Не му стига ,че като бе жив ни тормозеше ,а и сега като пукна жабока продължава да ни съадава проблеми. Какъв е този ден на траур ? На мен не ми е никакъв и не ми е приятно да съм опечален заради некойси .Нито ми е орал,нито ми е копал.