Таксиджия преби млада жена, искал ѝ бакшиш

Пострадалата е прекарала няколко дни в болница
30 апр 2015 21:13,
160
Таксиджия преби млада жена, искал ѝ бакшиш
Снимка: Архив Reuters

Млада жена изкара няколко дни в болница със съмнения за кръвоизлив в бъбреците след побой от столичен таксиметров шофьор.

Преди седмица Полина Александрова се прибирала от фирмено парти и се качила в произволно такси. От центъра до дома й в Павлово апаратът навъртял 16 лева сметка. Шофьорът обаче й поискал и бaкшиш.

„Той каза: "20 лева с бакшиша, който е задължителен". Оттам погледнах към таблото. Видях, че няма служебна карта. И попитах: "Защо нямате служебна карта, вие как се казвате?", разказа Полина Александрова пред bTV.

Тя дала парите и поискала касова бележка, което вбесило шофьора.

"Той първо ме издърпа и ми разсипа чантата. След това слезе от колата и ме издърпа и ме изблъска на земята. Удари ме два пъти. И помня ударите само по главата", спомня си още Полина Александрова.

От падането и ударите на жената ѝ се активира стара травма и на следващия ден е приета в болница. От шока е запомнила само таксиметровата компания, но не и номера на таксито. Фирмата има лиценз от 2015 година и разполага с над 150 коли.

От автомобилната инспекция отказаха коментар с мотива, че случаят е криминален.

Управителят на таксиметровата компания заяви, че ще уволни шофьора, стига полицията да разбере кой е.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
1
 
! Отговори
шишо бакшишо преди 5 години
Бак-шиш давам,една бухалка кой е,мераклия
91
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалък ***,ако си ми на една ръка разстояние такъв бакшиш бих ти дал,че дори наистина някой да ти предложи ти самия ще отказваш!
90
0
 
4
 
! Отговори
БРАННИК преди 8 години
Да бъде смазан от бой публично, да му се вземат всички разрешителни и да влезне в затвор!
89
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще кажа само едно UBER!
88
0
 
12
 
! Отговори
йй преди 8 години
Мдаа иначе Юбер са лошите. Що ги имало, що ги ползвали хората. Вкиснати, немити и брадати бакшиши ще изгниете като жълтите каруци които карате и никой друг няма да ви е виновен. Сами сте си виновни за всичко.
87
1
 
11
 
! Отговори
no comment преди 8 години
малтретиране на бакшишите
86
6
 
8
 
! Отговори
Ехаа преди 8 години
Ама мъж беее ше бие жена. Ей такива мъже са българите, силни, горди, бият жени.. смях... смях..
85
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БОЙкот на бакшишите алчни!
84
0
 
26
 
! Отговори
Асдфгх преди 8 години
Крайно време е държавата да погне долните копърки. Превзели са всичко и няма място за нормалните компании. Давам пример с Парадайс Мол- пред него има сигурно по 20-30 коли и ВСИЧКИ са копърки. До пилоните на НДК е същата история, масово и там стоят. На други места също има. И хората, които не ги знаят, изгарят всекидневно, особено тези, които не са от София или въобще България.
83
11
 
3
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
91119 е правилна компания, аз това ползвам.
82
2
 
13
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Този е бил агент на Юбер, преоблечен като копърка. Юбер разиграва провокации.
81
2
 
25
 
! Отговори
читател преди 8 години
Свободно притежание на оръжие, това решава бързо и ефективно подобни проблеми.Но не се разрешава, за да бъде тормозен, грабен и унижаван обикновения човек.А иначе, този отдавна да е заминал с таксито си за там, откъдето връщане няма.
80
1
 
61
 
! Отговори
ме преди 8 години
Какво значи стига да го намерят, нали всеки шофьор казва на диспечера какъв курс поема. Да не би да са карали 20 човека по същото време, на същия курс? Айде стига са се правили на луди! Никой не се качва на такси, за да го бият и изнудват! Това е услуга - качваш се, возят те, плащаш си по тарифа. Не може тарифата да е произволна, а насилието - на късмет. Полицията да се вземе в ръце, защото това е абсолютно криминален случай!
79
4
 
27
 
! Отговори
1977 преди 8 години
ЗАТОВА вече пътувам само с UBER !!
78
0
 
34
 
! Отговори
Даола преди 8 години
БОЙКОТ НА ТАКСИТА РЕФЛЕКС ПЛЮС ООД
77
7
 
7
 
! Отговори
hasan agata преди 8 години
tuva muje da si swluchi samu v BULGARIYAyazik za jenata du kide ni dukaraha upravnisite jal mi e za tweb BULGARIYA MILU RUDINOmuj da diga rika i tu na jenayazikBUYKO KIDE SI SIBUDI SEI USTE NE E UTRKIT SHUFORA GUSPOD DA IM E NA PUMOST NA BULGARITE
76
7
 
1
 
! Отговори
Номенклатурчик преди 8 години
До PeterДавай бе, отиди да покажеш какво си мъжкарче. Ама те е страх и затова ще си останеш скрит зад евтиния си монитор.
75
3
 
18
 
! Отговори
Чужденец преди 8 години
Не виждам на какво толкова се учудвате. Все пак така сте възпитани- да биете и да се излагате за дребен КЕЛЕПИР.
74
1
 
48
 
! Отговори
Peter преди 8 години
Собственик на Рефлекс Плюс ЕООД е Ивайло Николаев Милев с ЕГН 6803176380 живеещ в в Район Илинден бл. 129-130 вх. А ет.4, ап.9Ако това се беше случило на моя близка, бих отишъл лично при него да проведем заедно разследване. Хващам бас , че за 2 часа ще го намерим е шофьор с добро или лошо :-)
73
0
 
19
 
! Отговори
Peter преди 8 години
Фирмата е е с телефон: 02/91 404Това са копърки. А това са им данните. Не знам , кой им е дал лизенз изобщо като фирма.Рефлекс Плюс ЕООДАдрес:София 1421, ул. Димитър Хаджикоцев бл. 222 вх. Ателефони:+359 2/983 76 10, 523 506, 983 76 08