Антиромски протест в центъра на София

"Атака" предупреди, че се готвят провокации
154
 Антиромски протест в центъра на София
Снимка: Булфото, архив

Протест под мотото „Да спрем циганските своеволия” предстои в София днес. Така е наречено събитието от организаторите му в социалната мрежа Facebook, които твърдят, че не са свързани с политически партии. Инициаторите призовават за мирни действия и поведение по правилата на обществения ред. 
 
„При наличие на маски, свастики, боксове, бухалки, всякакви хладни и огнестрелни оръжия, наркотици и алкохол, лицата ще бъдат незабавно задържани”, напомнят  те в социалните мрежи.
 
Организаторите настояват  да се улесни достъпа на гражданите до оръжие, за да предпазват домовете си, както и за налагане на образователен ценз, който да ограничи правото на глас на хора без  основно образование.

Акцията е насрочена 12 часа в градинката до Народното събрание.
 
В четвъртък от "Атака" призоваха симпатизантите си да не участват в протеста. 

В съобщение до медиите националистите предупредиха, че "външни фактори подготвят сблъсъци на етническа и верска основа" у нас.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво оземляване, искат всичко наготово. А Волен написа цяла книга срещу *, сега ако не беше *** щеше да подкрепи протеста като всеки нормален мислещ човек.
19
1
 
19
 
! Отговори
Край преди 8 години
За намаляване на раждаемостта държавата може да предлага на всяка жена, която е оставила дете в дом да и се прекрати доброволно детеродната си способност срещу заплащане. За около 2 хил лева на жена държавата ще се освободи от бремето да отглежда стотици хиляди нежелани деца /най често от етноса/. Този метод не е забранен от Международните конвеции и ще бъде ефикасен.
18
17
 
5
 
! Отговори
Край преди 8 години
Ако се предложи оземляване на това население - повече никой няма да може да каже че краде от глад. Ако имаш 40-50 декара земя с труд трябва да можеш да си изкараш хляба. Съответно държавата съвсем справедливо може да наложи тежка санкция на всеки откраднал. Сега голяма час от тези хора нямат нищо освен ризата на гърба си -това е реалността. Не се рови в кофите от добро.
17
6
 
6
 
! Отговори
Василев преди 8 години
О Буда , ти който разчупваш окови и вериги в нашите души , ти който обичаш всяко живо същество във Вселената, ти който създаваш ред и справедливост, ти който с твоята мъдрост решаваш всички конфликти, ти който си миролюбив и всемогъщ,ти който со борец антимафиот,о Буда нека вземеш най мъдрото решение в полза на българското общество и запазиш етническият мир!Агент Ангъс Майлс!ЦРУ!!!
16
4
 
11
 
! Отговори
Край преди 8 години
Необходими са редица нетрадиционни мерки - Сега българската държава не разполага с ефикасни санции - глобите никога не се плащат /държавата се прави че не знае/, затвора е по добро място от дома на някой от тези хора. Необходими са санкции които да не противоречат на конвенциите по които България е страна и същевременно да дисциплинират /например заточение в заградена територия където тези които не желаят да спазват законите да се пращат да си живеят както намерят за добре/.
15
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само в София ли? Защо не напишете, че подобни протести са подготвени из цялата страна или ви е платено да напишете, че е изолиран случай?
14
12
 
7
 
! Отговори
Край преди 8 години
България трябва да предложи алтернативен бит на тези хора. Има достатъчно пустеещи земи. Необходима е програма за оземляване на хора без препитание. Българската земя може да изхранва 10-15 млн. човека а виждам хиляди хора да ровят в боклуцитеза да се прехранват. Разбира се не може без държавна репресия спрямо всеки нарушаващ законите. Необходими са и морков и тояга за да се интегрират в обществото.
13
5
 
29
 
! Отговори
Край преди 8 години
Проблема с ромите в България НЯМА РЕШЕНИЕ в рамките на т.н. евроатлантически ценности. ЕС и НАТО няма да позволят тази прослойка да бъде вкарана в правия път. При Бай Тошо с наказания и стимули те бяха сравнително добре интегрирани. Край на "своеволия" може да се сложи само като едновременно се пресират от държавата и се предложи алтернатива на тези хора. БЪЛГАРИЯ има плодородна земя - НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА РОВИ В КОФИТЕ ЗА ДА ПРЕЖИВЯВА.
12
0
 
5
 
! Отговори
tati преди 8 години
ади де ще чакам да ям ~ ама ще искам 1 супа 2 основно ястие 3 десерт 4 напитка 5 миризлива ц.....
11
0
 
10
 
! Отговори
до 19 преди 8 години
Даже и да не напишеш какво си то се вижда
10
0
 
22
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Политиците разбират само от камъни по кратуните, от нищо друго.
9
0
 
24
 
! Отговори
Цветанка преди 8 години
Никакви протести,а ефективни действия против продажниците м/у нас!?.....Смяна на системата!?...
8
6
 
29
 
! Отговори
Берлин преди 8 години
Естествено, че Волен ще е против. Ако забранят на ромите да гласуват, "Атака" автоматично пада под един процент и бай бай, парламент, бай бай, субсидии. :)))
7
4
 
7
 
! Отговори
Пълни ... преди 8 години
... тъпотии.
6
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волен Сидеров опорочава националистическата идея и трябва да бъде пометен
5
6
 
28
 
! Отговори
2 преди 8 години
Белоглавия гном , е против всичко което не е измислено от него...иска все той да е на- -големия "ПАТРИОТ" ...
4
0
 
48
 
! Отговори
Георги Ламбуров преди 8 години
СОЦИАЛНИ ПАРИ ЗА РАЖДАЕМОСТ >>>- САМО СЛЕД НАВЪРШЕНА ПОНЕ 16 г. ВЪЗРАСТ- САМО СЛЕД ЗАВЪРШЕН РЕДОВНО ПОНЕ 8-ми КЛАС- САМО СРЕЩУ ПОНЕ 1 г. ТОС ( Трудово Осигурителен Стаж ) ПРЕДИ ВСЯКО РАЖДАНЕ- И ВСИЧКО ТОВА САМО ДО 3-то РАЖДАНЕВсички други мерки са не само безмизслени, но и бутафорни
3
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Топлото с 18% нагоре, тока с 10%......храна и данъци също....4 милиарда се изпариха от КТБ изпаряват се още 16 милиарда заем....Образованието е на дневен ред с държавното финансиране на частни училища, а на народа го разделят българи срещу турци и роми....за да не се вдигнат всички заедно и да изметът политическите търтей смучещи кръвта му години наред.
2
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи в София днес няма да мернете нито един бюрек космонавт
1
10
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
сещам се за кратък откъс.....Когато нацистите дойдоха за комунистите аз мълчах! Не бях комунист. Когато затвориха социалдемократите аз мълчах. Не бях социалдемократ! Когато дойдоха за профсъюзите аз мълчах. Не членувах в профсъюз! Когато дойдоха за евреите аз продължих да мълча! Не бях евреин! Когато дойдоха за мен вече нямаше кой да говори!... Ако някои са го чели, припомнете си го, ако не сте... жалко за вас, то и затова ще са са ви такива коментарите.