Антиромски протест в центъра на София

"Атака" предупреди, че се готвят провокации
154
 Антиромски протест в центъра на София
Снимка: Булфото, архив

Протест под мотото „Да спрем циганските своеволия” предстои в София днес. Така е наречено събитието от организаторите му в социалната мрежа Facebook, които твърдят, че не са свързани с политически партии. Инициаторите призовават за мирни действия и поведение по правилата на обществения ред. 
 
„При наличие на маски, свастики, боксове, бухалки, всякакви хладни и огнестрелни оръжия, наркотици и алкохол, лицата ще бъдат незабавно задържани”, напомнят  те в социалните мрежи.
 
Организаторите настояват  да се улесни достъпа на гражданите до оръжие, за да предпазват домовете си, както и за налагане на образователен ценз, който да ограничи правото на глас на хора без  основно образование.

Акцията е насрочена 12 часа в градинката до Народното събрание.
 
В четвъртък от "Атака" призоваха симпатизантите си да не участват в протеста. 

В съобщение до медиите националистите предупредиха, че "външни фактори подготвят сблъсъци на етническа и верска основа" у нас.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
11
 
8
 
! Отговори
CCCP преди 8 години
Срещу правителството на Тодор Живков никой не протестира , въпроса ми е ЗАЩО
59
13
 
6
 
! Отговори
Атакист преди 8 години
Щом не раздавате парчета пици няма пък да участваме! УРААААААААААААААААА! ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ! БОГ С НАМИ!
58
14
 
10
 
! Отговори
сельо преди 8 години
АТАКА предупреждава за пореден път, че външни фактори подготвят сблъсъци на етническа и верска основа у нас. Целта е граждански размирици и трайно присъствие на чужди войски в България. В АТАКА постъпи информация за подготвяни провокации и сценарий за компрометиране на партията ни.В тази връзка се обръщаме към всички членове и симпатизанти на АТАКА с призив да не участват в готвените антицигански митинги на 2 май.АТАКА не е организатор на подобни мероприятия и няма нищо общо с тях.
57
8
 
15
 
! Отговори
ВЕЛИКИ ТЪПИЗМИ! преди 8 години
АКО "КРАЖБАТА " Е "РАБОТА"-----------то тогава при комуниЗЪма , всички са се скъсвали от бачкане..ха,ха,хааааааа....ЧУДНО Е ТОГАВА ----ЗАЩО КОМУНИСТИТЕ ОБЯВИХА "ФАЛИТ" на Държавата.....???!!!!!АЙДЕ ДА МИ ОБЯСНИТЕ ТАЯ "ГАТАНКА" ......ха,ха,хаааааааааааааа
56
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Протеста не е срещу етноса, а срещу държавата, която толерира неспазването на законите от неговите представители! Искаме равнопоставеност пред закона! Всеки гражданин на републиката има праваи задължения. Не може задълженита да са за едните, а "правата" за другите! Виновни са всички политически партии в страната!!
55
3
 
26
 
! Отговори
Марин преди 8 години
Интересно, чак сега разбирам за това. Явно има пълно информационно затъмнение.
54
1
 
5
 
! Отговори
до: 75 - 76 преди 8 години
казвам това което съм видял с очите си а не да манипулирам като тебе
53
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко елементарно. Нека да има такъв протест, но защо трябва да е с това име - умишлено ли, за да видят външните наблюдатели и ООН да се намеси. Тези които организират протеста с това име са национални предатели
52
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 68Протести на верска основа не трябва да има и патриотичните партии го знаят. Тогава се намесва терористичните организации ООН и САШ и разцепват държавите. Ъ нас има опити от Живково време. Затова 82-3г атентатите с влаковете от турците не се казваха и затова той покръсти турците, за да не се знае че има етническо недоволство и да ни цепят както Сърбия, сега Украйна и др. ДПС само това чака и провокира да отдели Южна БГ да си правят бизнеса с Турция и ЕС.
51
17
 
13
 
! Отговори
езичник преди 8 години
протеста на умните и красивите част втора:). по-добре спрете тая простотия докато е време инъче резултата ще бъде отцепването на югоисточна България.
50
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Министър Бъчварова знае ли за този протест ли е кво е там
49
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ало снимката е от Архива
48
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ИЗБОРИ 2016
47
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересното е че повечето от тях по време на Смяната на Имената 1984 те преди това носеха български имена тоест чисто християнски , всъщност това не са ли аспаруховите роми в България
46
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
добре де ,защо са ни тези "патриотични партия и движения"когато по този жестоко наболял проблем точно сега си правят пас?
45
13
 
6
 
! Отговори
Filipov преди 8 години
Има информация че от Сърбия се готви всичко това
44
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И да нямат свастики,пак е същотоИ петолъчки да си сложат пак са си те
43
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тодор Живков ги науче да крадат и убиват а вие какво сега , шеги с Комунизма не бива
42
3
 
49
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Хора без средно образование да нямат право на глас! Не може неграмотници да решават съдбата на България, и такива като бат Сали да са в парламента!
41
1
 
45
 
! Отговори
Исмаил преди 8 години
Подкрепям протеста и не мисля че е етнически.Не може едни да работим и десет други след нас да издържаме....Свободата е хубаво нещо докато не стане слободия...