Стълбове никнат тук и там! София се разписа!

Съоръжението е на средата на пътя, но поне се вижда отдалеч
5 май 2015 15:10,
26
Стълбове никнат тук и там! София се разписа!
Снимка: Нова тв

Все по-актуални взеха да стават снимките на безумията по родните ни пътища.

Възмутени от асфалтираните дървета във Видин и Харманли и от стълба насред пътя в община Трън, гражданите сигнализират за небивалиците, които срещат всеки ден в ежедневието си.

Такъв е случаят и със снимка от столицата, изпратена до Нова телевизия.

Още по темата

На нея електрически стълб е заел половината път в квартал Павлово, на улица наречена с ироничното име "Преки път".

Реално опасността от това съоръжение е по-малка от предишното, който ви показахме, тъй като е сравнително по-високо и се вижда отдалеч. А и гражданите със сигурност са свикнали с глупавата гледка и практично го заобикалят.

Най-вероятно стълбът стои там от доста години, все пак около него се е образувала дори мини градинка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
5
 
! Отговори
Баба Меца преди 8 години
Ай стига бе! Това е стълб за високо напрежение и не е поставен там вчера или оня ден! Тоя далекопровод го помня още като ученичка в 5-та гимназия, а това беше преди повече от 40 години. И за сведение, там и хабер нямаше от блокове, било то панелки или кооперации. Бяха само къщи, и то не много, и ливади. Все пак тогава такива далекопроводи се прокарваха колкото се може по-далеч от населени места. Друг е въпросът кога се пръкнаха тези къщи и кооперации там.
15
1
 
2
 
! Отговори
Столичен гост преди 8 години
Кое е първо яйцето или кокошката?Кое е първо пътя или стълба?Струва ми се стълба!
14
1
 
2
 
! Отговори
Как преди 8 години
Как па реши да се махне от регистрацията от кой град си ??? Това ли ти е комплекс ? Че си от провинцията ? Я се стегни малко, като те е срам си стой там от където си, от дълбокото село с каруцата, не да ми даваш *** идеи, ок ?
13
0
 
4
 
! Отговори
Валери преди 8 години
Авторката явно съвсем отскоро е гост на столицата и не знае, че този стълб е там много преди 1989 година.
12
2
 
3
 
! Отговори
До номер 6 преди 8 години
Всички автомобили трябва да се пререгистрират с номера без оглед на населеното място.Всички сме българи в крайна сметка нали?И ти като отидеш в градове с означения EH,OB и на теб ли подмятат,че си със СВ?
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
София се разпАса.
10
0
 
4
 
! Отговори
Беселина преди 8 години
Това е ул. Прекъ път, където и аз живея. Бяхме деца, когато поставиха стълбовете с високо напрежение. Нямаше как в дворовете на хората, затова го сложиха от едната страна на улицата. Сега от другата има огромна дупка... Недомислия винаги ще има, но поне този стълб се вижда и по кварталните улички не се движат колите с по 80 км/ч. Стълба е там от хмх, поне 35 години :-)
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПРЕДИ ГОДИНИ В ТОЗИ РАЙОН НЯМАШЕ КООПЕРАЦИИ, А САМО КЪЩИ
8
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТОВА НЕ Е СТЪЛБ, А ДАЛЕКОПРОВОД, КОЙТО СЕ НАМИРА НА ТОВА МЯСТО ОТ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ.ТОВА, ЧЕ НЯКОЕ СЕЛЯНЧЕ ГО Е ОТКРИЛО, РАЗХОЖДАЙКИ СЕ ИЗ КВАРТАЛА НЕ ГО ПРАВИ НОВИНА.
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В квартала има много кооперации около тези кабели. Знаеш ли как странно "жужат".
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
stranno koy e razreshil stroitelstvo na jilishtni sgradi do liniya 110 kilovolta.po zakon e zabraneno zashtoto e izlkiuchitelno vredno za horata.
5
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Улицата нагоре (вляво от стълба), посока Околовръстното се казва Проф.Дочо Леков и е пълна с новодошли селяни. Има някалко грозни нови кооперации, които са накачулени буквално една върху друга. В калта пред тях (която би трябвало да играе ролята на паркинг) не можеш посмъртно да видш кола със Софийска регистрация. Само EH, CH, OB, PA, E, P, Y и не знам още какви букви. Аз дори не зная всичките от кои села на България би трябвало да са. Но и те се пишат софиянци вече, пък и с претенции.
4
0
 
16
 
! Отговори
sofiqnec преди 8 години
Този стълб го знам от много години тогава там нямаше улица, улицата я направиха по късно под далекопровода защото там не можеше да се стои изасадят дървета беше празно и направиха улица.
3
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ало, госода селски журналисти. Улица ПРЕКИ ПЪТ не е наречна така иронично, а е стара софийска улица, която минава през 4 квартала - Княжево, Павлово, Бъкстон, а сега и Манастирски ливади. Въпросният стълб си е там откакто аз се помня. Роден съм и съм израснал в Павлово, на ул.Вихрен преди да я съсипят. Там където се намира стълбът навремето беше поле с ябълки и ходехме да си играем там като деца. Така че никой не е сложил стълба на пътя, а селяните като вас застроиха и съсипаха всичко наоколо.
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
айде айде, почнахте вече под вола теле да търсите, този стълб е много преди да се появи ул. преки път. Освен това - той няма къде да се премести, цялото строителство наоколо (къщи и тн) са съобразени с тези високоволтови магистрални кабели.Другите снимки си бяха отктровено грешки от липса на комуникация мързел и тн.
1
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде стига сте манипулирари хората и сте прехвърляли вината на ЧЕЗ. За всеки нормален човек е ясно, че не ЧЕЗ са сложили стълба в асфалта, а некадърниците на Бойковата Дебеланка са прокарали път през стълба, пък и са го асфалтирали даже. Такава дивотия може да се случи единствено в БГ за съжаление. Но никой не ни е виновен, тъй като ние сами си избираме некадърниците да ни управляват.