Момичето, бито от таксиджия: Знам коя е фирмата!

"Хвана ми чантата и започна да ме блъска с нея", разказа тя
10 май 2015 12:00,
91
Момичето, бито от таксиджия: Знам коя е фирмата!
Снимка: Нова телевизия

Момичето, което беше нападнато и бито от таксиджия, защото не му е оставило бакшиш, знае коя е таксиметровата фирма. В последната работна седмица тя е трябвало да разпознае своя нападател.

"Показаха ми черно-бели копия на лични карти и набелязах няколко души, защото снимките не са цветни и не са и съвсем актуални", разказа потърпевшата Полина Александрова пред нова телевизия.

Тя е убедена коя таксиметрова компания е ползвала, защото е заснела с телефона си стикера в автомобила, показващ цените и името на фирмата.

Още по темата

Припомняме, че Полина бе нападната от шофьора на таксито, след като той ѝ поискал 20 лева при сметка 16 лева. Момичето поискало касова бележка и попитала за името на шофьора, защото нямало в колата служебна карта. Това обаче отключило агресията на водача.
 
"Когато той видя камерата на телефона, той побесня, защото реши, че ще го снимам, а целта ми беше да се обадя по телефона. Той ми взе телефона и го изхвърли през вратата и аз се стреснах. След това той ми хвана чантата и започна да ме блъска с нея. Тогава нещата от чантата се разсипаха в колата. Докато аз оглеждах къде са ми нещата, той излезе от колата, дойде от моята страна и ме хвърли на асфалта пред блока, където живея. Аз се върнах към колата да си взема нещата и той пак ме хвърли", разказа Полина.

Случилото се води до влошаване на стара травма, която Полина има.

"Казаха ми, че имам хематом на бъбрека в следствие на травма", добави тя.

Данните на "Автомобилна администрация" показват, че само през последната година въпросната таксиметрова компания е получила над 50 акта за различни нарушения. От фирмата обаче твърдят, че са изрядни и не вярват, че техен шофьор е извършил побоя. В случай, че техният служител се окаже виновен, от компанията обещаха той да бъде уволнен.

По думите на собственика компанията съществува от 2 години и има 150 шофьора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
8
 
! Отговори
неграмотен преди 8 години
тези работи със събирания на таксита ако му скочиш са отживелица ! :) изтръгнах му кабела и го смазах от бой не може да си отвори вратата да избяга , остави пари в колата хукна не може го стигнеш ! Ако бях някой *** всичко може да му взема и колата сигурно , незнам ! Бийте ги ве , като ви се правят бийте ги и да не ви пука , изкурубваш му радиото и го биеш докъто не почне да не разбира каде е ! *** ти и долните бакшиши брат!
55
7
 
3
 
! Отговори
Коко преди 8 години
Здравейте ***. В другите държави е прието да се оставя бакшиш ако поискам, плащам с карта. Пари кеш за бг престъпници не нося. На учителката като не и харесва заплатата да си смени работата. Тя ги е учила управляващите и таксиметровите шофьори, сама си е виновна. На загорелите престъпници им се иска всяка да им пуска към бакшиш, ама бастуните вечер по правите. На мен връщат точно, че докато дойдат да ги спасят колегите им, може да не ги разпознаят близките им след това. Мухахахаха
54
1
 
3
 
! Отговори
Kolqak преди 8 години
До МАГИМлъквай и не мучи тук, че направо ставаш смешна!
53
24
 
1
 
! Отговори
МАРГИ преди 8 години
Я СТИГА С ТИЯ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ПРОСТОТИИ! Я ИЗЛЕЗТЕ ДА ВИДИТЕ ЛЕСНО ЛИ СЕ КАРА ТАКСИ В ТАЯ ЛУДНИЦА! КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ! КОЙ ЗНАЕ КАКЪВ Е СЛУЧАЯ!ТУК ЛИ Е МЯСТОТО ЗА РЕШАВАНЕ НА ТАКИВА ПРОСТАЩИНИ! ИЗЛАГАТЕ СЕ!
52
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а тя защо не е искала да си плати а е предлагал в натуранека се чуе и думата на шофьора - защо само едната страна
51
23
 
1
 
! Отговори
ххх преди 8 години
Навсякъде по света, при нормалните общества е прието да се оставя бакшиш !!!В България искат касови бележки !!!Ей такива простакели ни излагат !!!Ами напишете закон против бакшиша при полужение, че два пъти фалираха банки и изчезнаха парите на народа !!!
50
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
един бакшиш взима към 1600 лева месечно , може и повече , а от тия пари плаща 1000 лева лизинг и бачкаш без почивен ден . Един път съм работил това , за да ходя на лекции през деня и да работя през нощта , та да издържам семейството си , и втори път , не бих повторил тоя експеримент , да се разправяш с пияници , и всякакви , на които светът им е крив .
49
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вчера се връщам от концерт, при 6.40 сметка ми взима 10 и връща 2 и то съвсем спокойно. Нямал други пари, те никога нямат. Реших да не се заяждам.Та както казаха вече огромна част от бакшишите са престъпници, а и взимат около 1000лв месечно. Значи майка ми която е учителка по 2 предмета с 2 висши и 32 г стаж се радва като малко дете като и дадат лекторски и върже 700лв на месец, а тези *** без образование, с престъпно минало взимат 1000+. Бързо спешни и анонимни проверки на всички !
48
3
 
25
 
! Отговори
firma преди 8 години
ТАЗИ ФИРМА да бъде съдена, за да КАЖАТ кой е ШОФЬОРЪТ-ПРЕСТЪПНИК!! Щели да го уволнят!!???ТОЙ и ФИРМАТА(( защото ГО прикрива!!) да бъдат съдени!!!ЖАЛКИ,НАГЛИ ХИТРЕЦИ!( Елин Пелин ги е обрисувал в "АНДРЕШКО";Не са "хитри", а ПРОСТИ!)
47
1
 
34
 
! Отговори
Тео преди 8 години
Тук не става въпрос за нарушение, а направо за престъпление, и в този случай превантивната мярка уволнение на служителя би трябвало да бъде последвана и от прокурорска такава. Колкото до шофьора, съдейки от контрола в България и от алчността за бакшиш е твърде вероятно дори да не е лицензиран таксиметров шофьор, ами някой, на когото автомобила да е предоставен за някой лев. А момичето - ще си търси правата,ха, откъде-накъде! Дай да я напердашим и да знае, че се намира в България!Пълен ***.
46
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
егати сметката то оттук до кюстендил не е 20 лева.
45
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хаха фирмата може изобщо да не знае кой е карал колата :) тях ги интересува само да продават лизингови коли, а после кой ги кара определя този, който е взел на лизинг колата
44
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такситата и таксиметровите шофьори в София или поне 80% от тях са неугледни, да не кажа мръсни и нечистоплътни. В такситата мирише на какво ли не, много от шофьотите си пушат. Ние, клиентите , нямаме право на глас и претенции. Същите са вечно ядосани, псуват живота и всичко около него, всички други са им виновни, само себе си не виждат. Говорят си по GSM ите. Изключително неприятно впечатление правят. Не заслужават и тези пари, които получават. И още нещо- за тях стотинката до 99, не съществува
43
1
 
13
 
! Отговори
men преди 8 години
Коя е фирмата?
42
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като знаеш защо не я казваш?
41
32
 
4
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
Платена реклама на Убер!Тази колко телевизии й останаха да обиколи и да хленчи!??
40
68
 
5
 
! Отговори
ххх преди 8 години
Нагло момиченце !Таксиджията не те е бил - той те е ИЗХВЪРЛИЛ , т.е. не иска да има нищо общо с теб !Приеми го !И се омитай !
39
3
 
44
 
! Отговори
И ловец съм и рибар преди 8 години
Тия *** ,бакшишите, да си вървят на село...
38
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Повечето от таксиджиите са ***. към 80%.
37
2
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
таксиджия ли е *** е те са като охранителната фирма в мола във варнафирми с *** безкрай покажете му снимката на този юнак да го видим ще се бие с жени