Зрелостници вият снаги в ремарке на пикап: 1, 2, 3, 4... 12

Столичната полиция проверява случая, издирва шофьора
15 май 2015 08:50,
91
Зрелостници вият снаги в ремарке на пикап: 1, 2, 3, 4... 12

Столичната полиция проверява случай с абитуриенти, които са заснети да се возят и забавляват в ремаркето на пикап по улиците на София.

Кадрите със зрелостниците са заснети от Владимир Тодоров от Българската асоциация на пострадалите при катастрофи.

Видеото е заснето на бул. "Христо Ботев" в района на площад "Македония".

"Изпратихме снимките на сайта на СДВР и веднага бяхме поканени да дадем писмени показания. Днес ще отида, а те ще поканят и водача", коментира той пред Нова тв.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Коментарите просто са скандалниТа значи от един клип на всички е ясно каква музика слушат, какво бъдеще имат и какви хора са и ще станат.Колкото това, което те правят е неразумно, като оставим настрана факта, че са на по 18-19 години , толкова са и вашите изказвания глупави.На повечето от Вас децата правят същите глупости, ама само защото не са снимани на камера или Вие все още не знаете за това, говорите с такава смелост
36
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Можеш да извадиш селянина от село, но селото от него-не!!! А тия големите "шефове" още утре ще са на трудовата борса и ще се чудят защо никой не ги взима на работа. Знаем ги тия с 2 гънки в мозъка, но пък с огромни претенции. :))
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой има бау уе МАЙМУНИИИИИБелото не прощава, нау тъй
34
1
 
3
 
! Отговори
аман преди 8 години
78 - бе стига с това, че щели да станат шефове ... 2/3 от тия утре са безработни и няма да си намерят работа в следващите 5 години, освен ако родителите не ги издържат учейки. Пък после 99.9% от тях ще мятат мотиката в трастиката като теб ... до живот! Ай у лево бе ***!
33
0
 
5
 
! Отговори
тони преди 8 години
Ама те верно ли си мислят че от утре са "шефове"?? горките деца...
32
0
 
10
 
! Отговори
fsb преди 8 години
ех как минават годиниките от моя бал... всеки път като видя абитуриенти и ми кипва кръвта, нека се веселят, защото после какво ги чака... нормално е да правят необмислени постъпки, все пак на 18 са... не бъдете толкова лоши, просто трябва повече да мислят за собствената си безопасност, но някои още не са се напатили за да го правят.... Честито на всички абитуриенти и късмет в живота! От абитуриент 2000 година :)
31
3
 
2
 
! Отговори
Унуфри преди 8 години
преди 35 секундиДо УнуфриУтре ще и лижеш петите на днешната младеж за да те вземе на работа във фирмите си.Горкият....Не всички са бачкатори ката теб.... нъл тъйПо скоро тия ще дойдат аз да ги наема
30
3
 
0
 
! Отговори
ПП ... преди 8 години
... ГЕРП.
29
1
 
7
 
! Отговори
Dido преди 8 години
Много ми е интересно какво празнуват всъщност абитуриентите като след бала всички са безработни и здравно неосигурени?
28
1
 
4
 
! Отговори
zuzi преди 8 години
Приличат на партизаните на Ал Шабаб в тоя пикап...
27
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доброооооо утроооооо, чалгария! И тез недорасляци ще крепят и развиват България?Майко мила, мили Боже и т.н.....
26
1
 
5
 
! Отговори
50 преди 8 години
По-добре "злобар", отколкото пълен *** с 2 грама мозък :)А ти, първо поизтрезней от вчера и после ела пак :)
25
3
 
7
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
25 години "демокрация" - 25 години опростачване на нацията ...Факт !
24
1
 
5
 
! Отговори
Жалко преди 8 години
И ние правихме глупости едно време, но на тези нещастни деца чалгата и простотията тотално им е полирала мозъците. Нещата в България не отиват на добре.
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А откъде се е родило бъдещето на България, нали от нас бе........И това, че са за ***.bg смешно ли е? те ли са виновни за антиобразованието и анти живота, който ще имат
22
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В конкретния случай, според мен, проблемът не е във веселието. Проблемът е, че създават опасност за самите себе си. Дори при лека катастрофа, както си се перчат отзад, ще изхвърчат като пилци. Би трябвало всеки с мозък по-голям от оризово зърно да си дава сметка за това, инстинкт за самосъхранение.
21
0
 
6
 
! Отговори
Кукумицин преди 8 години
до 28??? какви мениджъри???!?!?!?!?!? На какво..и теб няма ли да те е срам ако такъв човек,който показва супер нагло и нахално държание да ти е мениджър, да кара скъпа кола и да не спира по пешеходни пътеки..Колкото хора са по високо в йерархията, те би трябвало да възпитават добродетели, а не простотия и нагло държание, само че е БГ е обратно...сраммммммм!!!
20
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Веселие??? точно обратното, понеже младите не знаят и не могат да се веселят за тях "веселие" се получава само ако са мъртво пияни.
19
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес се веселят като ***, утре скачат по платени протести. ***!
18
0
 
22
 
! Отговори
do 23 преди 8 години
Изобщо не ми пречи веселието на младите. Това, което ми пречи е, че България в последните 20 години се превърна в една ОРИЕНТАЛСКА и *А държава. Това е което лично на мен ми пречи. Тези *** са поредното поколение, които с голямото си самочувствие и празноглавие ще застанат пред работодателя и ще кажа, че под 1500 лева не работели. И като им дадеш тези пари после ще си чатят по цял ден, ще си четат новини, ще си пишат във фейсбук и от 1500-лева няма и 20 да са изработили! Това ми пречи!