Къде няма да има вода в столицата на 21 май

"Софийска вода" ще извършва ремонти
19 май 2015 16:18, Анисия Иванова
0
Къде няма да има вода в столицата на 21 май
Снимка: "Софийска вода"

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 21 май, четвъртък, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. 511 кв. „Христо Ботев”, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района кв. „Христо Ботев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 511 ъгъла с ул. „Мими Балканска“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Също в четвъртък, във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Българска морава“ жк. „Зона Б-5“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Българска морава“ - от ул. „Партений Нишавски“ до ул. „Камен Андреев“, бл. 15, бл. 16. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Българска морава“ между бл. 15 и бл. 16.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Черковна” Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Черковна“ от ул. „Султан тепе“ до бул. „Мадрид“, по ул. „Оборище“ - от ул. „Буная“ до ул. „Черковна“, по ул. „Русалка“ - от ул. „Буная“ до ул. „Черковна“, по ул. „Буная“ - от ул. „Русалка“ до ул. "Марагидик“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Русалка” и ъгъла с ул. „Буная“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Генерал Тотлебен”, кв. „Крива река“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Генерал Тотлебен“ от бул. „Академик Иван Евстатиев Гешов“ до ул. „Баница“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Райко Жинзифов“.

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Христо Иванов - Големия” кв.“Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Христо Иванов - Големия“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Майстор Алекси Рилец” ъгъла с ул. „Христо Иванов - Големия“.

В четвъртък, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Симеон”, Център, се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. "Веслец“ - от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Екзарх Йосиф“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Веслец” ъгъла с ул. „Екзарх Йосиф“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Усойка”, с. Мърчаево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 19, ул. 20, ул. 21, ул. 22, ул. 23
по ул. „Цар Симеон“ от №132 до №150, ул. „Бурновска махала“, ул. „Мърфи“, Толумска махала. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон“ № 142.

Заради подмяна на водомерен възел на ул. „Любляна”, кв. „Карпузица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Любляна“ - от ул. „Средорек“ до ул. „Дамяница“, ул. „Огнеборец“ - по ул. „Евелия Челеби“ от №41 до ул. „Дамяница“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дамяница“ ъгъла с ул. „Любляна“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Златовръх“ в кв. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Ведрина“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ведрина“ - ъгъла с ул. „Златовръх“.

В четвъртък във връзка с възстановяване на уличен водопровод на ул. „Методи Иванов“ кв. „Вердикал“, гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на :
ул. „Методи Иванов“, ул. „Стръмна“, ул. „Требаго“, ул. „Липа“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Методи Иванов“ ъгъла с ул. „Свилен Миланов“.

Във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Аксаков“, Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Аксаков“ - от ул. „Георги Сава Раковски“ до ул. „Георги Бенковски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес - ул. „Аксаков“ и ъгъла с ул. „Георги Бенковски“.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 228 кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Железопътна“, ул. 252, ул. 228, ул. „Димитър Гущанов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Гущанов“ ъгъла с ул. „Железопътна“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Левски“, кв. „Ботунец“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района ул. „Васил Левски“ - от №16 до №26. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. „Васил Левски“ №26.

Във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Клен“, вилна зона „Малинова долина - Камбаните“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Клен“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Клен“ ъгъла с ул. „Бяла река“

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари