Един неразделен клас, дълго огласяше града... Оп, са!

Уникални видеокадри от дрон на бал в столично училище
Обновена: 28 май 2015 15:28 | 28 май 2015 15:24, Екип на Dnes.bg
171
 Един неразделен клас, дълго огласяше града... Оп, са!
Снимка: Dnes.bg

В месеца на абитуриентските балове, Dnes.bg се разходи с дрон до столичното 81 СОУ "Виктор Юго".

Страстите, размислите, разсъжденията и коментарите оставяме на вас, видеото е от нас.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
3
 
14
 
! Отговори
koi az li преди 8 години
Horata sa kazali... prost narod..prosti sa mu i Zurnalistite...tezi ritmi koito sa zapisani na videoto ne sa 4alga ...a latino-karnavalni ritmi .......njamat nishto obshto sas kju4eka...ne zalivaite horata s izmislena pomija !!
81
0
 
15
 
! Отговори
Иван Марешки преди 8 години
132 - Ако се и аргументираш ще си номер едно.
80
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
се замислете ние по-възрастните какво направихме с България и какво оставяме на младите
79
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз не виждам нищо лошо в това ,че се веселят-ние също сме били на възрастта им и сме имали балове И по наше време се напиваха и се веселяхме.Не виждам какъв е проблема с днешната младеж-има умни деца с международни награди ,има и не чак толкова умни ,има и глупавички както винаги ги е имало.По скоро когато се пише"Това е днешната младеж"или "Това е бъдещето на България "като заглавия на такива клипове или снимки на разголени абитуриенти /които всъщност са еденици/
78
0
 
14
 
! Отговори
Про преди 8 години
До Иван МарешкиНапротив прави те пълен ***!
77
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До тъ Бягат тези които дойдоха от село,поради собствената си некадърност
76
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредния жалък продукт на образователната ни система. : 1. Кючекчини 2. Чистачки и миячки на чинии. 3. Работници в строителството. Дванадесет пропилени години.
75
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
чудя се само кога да повърна
74
0
 
16
 
! Отговори
Ме преди 8 години
Абе тия кючекини що са се ****али така да са с еднакви рокли :D
73
0
 
17
 
! Отговори
Е. преди 8 години
119, не съм от хората, които се делят на софиянци и провинциалисти. В университета, в който уча имам колеги от цяла България и нямам нищо против тях, но изключително много мразя коментари от рода на "тая *** София" и т.н., затова реагирам малко по-остро. Във всеки един град, във всяко едно село се намират интелигентни хора, но едва ли на теб или на някой друг му е приятно разни хора, които не са стъпвали там и изобщо не познават хората да казват този е *** и онзи е ***.
72
7
 
16
 
! Отговори
Иван Марешки преди 8 години
Относно клипа - и на мен това не ми е идеала за бал, каквото виждам във видеото. Аз обаче нямам нищо против чалгата. Млад съм, живее ми се, забавлява ми се - за мен чалгата е начин за забавление, стил в музиката. Също така харесвам блус, рок, поп, хаус (електронна музика, за тези, които не са чували), всичко, което ми доставят удоволствие. Това, че слушам и чалга ме прави *** ли? Ограничени хора.
71
2
 
18
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Абе какво делите Софиянци от останалата част от народа? Какво като сте от София?? Извън пределите на този град няма читави хора ли? Нормално е хората да се преселват в големия град, след като там имат по-добри условия за живот. Това не ги прави по-некултурни или по - "селяни" от вас. Много мразя софиянци с високо самочувствие, само защото живеят в столицата разбираш ли.
70
0
 
18
 
! Отговори
Валентина Иванова преди 8 години
Много жалко!Явно София вече е пълна със ***! През 1991г. аз завърших това елитно за времето си 81-во училище.НАПРАВО НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ КАКВИ СА ВЪЗПИТАНИЦИТЕ МУ СЕГА! И ми е много мъчно!
69
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оваквах да видя нещо хубаво, а то ... КЮЧЕЦИ! Тези са бъдещи безработни търтеи.
68
0
 
19
 
! Отговори
international преди 8 години
ААААА БЪЛГАРИ КЮЧЕЦИ НЕ ИГРАЯТ,КЮЧЕЦИ НЕ СЛУШАТ,ХАХАХ КАТО ГЛЕДАМ ВИДЕОТО БАЯ ТАЛАНТЛИВИ КЮЧЕКЧИИ ИМА,ГОРДЕЙТЕ СЕ С ПОКОЛЕНИЕТО БЪЛГАРИ ЮНАЦИ,ГОРНИЯ ПОСТ Е ПРИМЕРЕН!!!ГОРДИ БЪЛГАРИ!!!
67
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко, пропилени дванадесет години! 12:0 за цигагинизацията - това е резултата!
66
2
 
19
 
! Отговори
тъй преди 8 години
....,а откакто Софиянци взеха да бягат на село, работата стана още по-зле!
65
2
 
29
 
! Отговори
Прав преди 8 години
До 117! Аз не съм от София, но не слушам чалгийка. Чалгата е превзела цяла България - лошо ни се пише. Обаче особено се дразня някой "софиянец" като се прави на "ВИП" спрямо хората от останалата част на страната. Всеки втори българин е ***, селянин, такава ни е семката. Никога няма да сме на нивото на европейците, освен ако *** не се опитат поне малко да променят визия, поглед, начин на мислене и поведение!!!
64
5
 
29
 
! Отговори
Е. преди 8 години
...прекарана тук всеки става софиянец. После не се чудете защо тук простотията е най-голяма. Не се чудете и защо работите по 12 часа на ден и взимате по 500 лв. Докато българинът се държи като *** и знае само да плюе по останалите,така ще е. Народът е едно стадо със закърнели мозъци, пропити със злоба и простотия, а това е добре дошло на господата политици, които години наред ни мачкат.Спрете да плюете по този и онзи, а се замислите с какво можете до помогнете на таз и държава.
63
12
 
19
 
! Отговори
Е. преди 8 години
Относно това,че София е гадна, пълна със селяни и т.н., ами как няма да е пълна с такива индивиди, като всеки бяга от селото и идва "НА София" ?!?! Нямам нищо против хората от другите градове,но като слушам от прабабите, бабите и т.н. колко е била хубава София едно време и по спомените ми от детството, проблемът не е в софиянците. Проблемът е там,че идват хора от къде ли не,другите градове пустеят, а тук е пренаселено. И така с годините софиянци оставаме малко,защото след някоя друга година...