Къде се премести адът от Цариградско?

Автомобилите не изчезнаха, просто се преместиха
3 юни 2015 15:28,
30

Снимка: Момчил Матев

Уплашени от ремонтите на "Цариградско шосе" и евентуалните задръствания, шофьорите започнаха да избягват този участък и да търсят други алтернативи за придвижване.

Вчера нашият дрон полетя и "видя", че движението по шосето е нормално и платното е почти празно. Нямаше изнервени водачи, а тапите се оказаха само лоши предсказания.

Още по темата

Дали шофьорите са предпочели градския транспорт или пък са се качили на велосипедите? Тези предположения напълно обори наш читател, който ни изпрати снимки от Околовръстния път при ж.к. "Младост".

Оказва се, че когато "Цариградско" е в ремонт, тапите се образуват по алтернативното трасе. И колите не са просто "безследно изчезнали", а задръстването се е преместило на друга натоварена точка в града.

Вижте сутрешни кадри от Околовръстното шосе в галерията ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
1
 
! Отговори
... преди 8 години
Всяка сутрин минавам по Цариградско шосе и има коли! Не знам от къде сте си изкопали пустата снимка..? Ако е от 7 сутринта и преди нямаше коли в 7!
20
1
 
2
 
! Отговори
чичо Гошо преди 8 години
С тия статии само местите задръстването от едно на друго място. Спрете се, хората си намират начини за придвижване и така само забавяте естественото нареждане.. ;-)
19
2
 
3
 
! Отговори
Горо преди 8 години
До Анонимен 20Да, нямаше за Тиквено-лизците, които си мислят, че строителството започва и спира от на тиквата пантофите. Само дето такива като теб не могат да кажат копче на статистиката - при Станишев (над 300км оправени и построени пътища), при Тикван (под 100км + ремонти на правено ПО НЕГОВО ВРЕМЕ пътища). Това е то овчия нрав - ако го гледаш по ТВ как реже ленти и веднага вярваш, че прави нещо!
18
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-добре си беше при Орешарски (Станишев, Местан, Сыдеров) - няма строителство, няма ремонти . Нито на пътища, нито на нищо!
17
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябваше цяло лято да го ремонтират инак спасение от автоталибаните няма
16
6
 
3
 
! Отговори
пена преди 8 години
На кого му пука? Автоталибаните са си виновни сами за задръстванията! Да си висят в тях и да не ни занимават!
15
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази тапа на околомръсното я има и от преди метрото и от преди ремонта на цариградско.
14
6
 
23
 
! Отговори
Хм преди 8 години
Дришльовци - ако има метро от квартала, в който живее човек ДИРЕКТНО до работата - ОК - естествено, че с метро ще ходи! Да вземем следният маршрут Хаджи Димитър(жк Левски, Враждебна) до Младост 1 - с кола 20 минути през Хр. Ботев, с тролей+метро = минимум 45 минути! За какво говорим?! Когато се направи околовръстна линия на метро + адекватен довеждащ до метрото транспорт, тогава ще говорите за мързели с бараки и т.н.! Някои хора бързаме сутрин за работа, после децата от градината да си вземем..
13
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 14, стана ни ясно, че си от някое Долно Нанагорнище, така че направо другия път като излезеш от София, въобще не се връщай обратно. Тъкмо няма да имаш проблем със задръстванията. А и ние, ако се отървем от всички надомъкнали се *** по дух, ще дишаме по-свободно и ще се отървем от задръстванията :P
12
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И аз предпочитам метрото и се придвижвам от и до работа с метро всеки ден, обаче когато искам да изляза от вонящата дупка софия, примерно в посока Бургас, не искам да вися с часове в *** тапи, докато успея да изляза от селото. Иначе за придвижване в софия, ако има опция с удобни спирки на метро, винаги е за предпочитане.
11
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Честно казано и аз предпочитам да си чета книга в градския транспорт, отколкото да се нервирам и кисна в задръствания. Пък освен това ми излиза и по-евтино.
10
4
 
18
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 8 години
значи затова падали цените на апартаментите, защото вместо да живеете в тях все повече живеете в задръстваниятаЗащо триете коментара? Кое правило съм нарушил или кое е незаконо в коментара ми?
9
0
 
30
 
! Отговори
Miro преди 8 години
До Алоуууто това е проблема там.. 4 ленти влизат в 1 през най-*** кръгово на света...
8
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който има време за губене се вози в автомобил. Който предпочита да се вози бързо - ползва метро.
7
0
 
10
 
! Отговори
гост преди 8 години
В другата статия ви казах къде са задръстванията, минете там с дроня :)
6
8
 
18
 
! Отговори
метромен преди 8 години
Киснете си задръствания, щом ви кефи. Аз предпочитам да си се возя като бял човек в метрото и да си чета Киндъла.
5
2
 
19
 
! Отговори
Алоууу преди 8 години
До АнонименТи знаеш ли, по принцип, това "малко" задръстване колко време му е необходимо, за да се влее в едно платно на околовръстното и да премине през цялото протежение на пътя.....? Явно никога не си бил в тази част на "ГрадО"
4
11
 
11
 
! Отговори
И. Генов преди 8 години
А аз пък наистина си помислих, че Бай *** е станал европеец и е отишъл да се повози с метрото на работа :D Но не би - мързелът и консуматорството са най-присъщите ни черти.
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дрон Карлсон, внук е на Карлсон - който живее на покрива.
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Фотографа така се казва - Дрон