"България Ер" литва до Дюселдорф, тръгна по вода

Танц на стюардеси – хит на Терминал 2
34

Снимка: Dnes.bg

Националният въздушен превозвач "България Ер" откри своята нова дестинация до Дюселдорф и разшири полетната си мрежа с още един европейски маршрут.

Първият редовен полет бе осъществен днес, като самолетът от Дюселдорф кацна на Летище София в 12:30 часа. На българска територия той бе полят, за да тръгне новата дестинация "по вода".

На Терминал 2 пък пристигащи и заминаващи пътници приковаха поглед към атрактивен танц на стюардеси, като флашмобът бе част от събитията, които откриха новата дестинация.

Полетът ще се изпълнява три пъти седмично във вторник, четвъртък и събота от самолет Ембраер Е190. Опериращ превозвач по дестинацията ще бъде "България Ер" в code share с втората по големина немска авиокомпания "Ер Берлин".

От Дюселдорф могат да се правят удобни връзки по полетната мрежа на "Ер Берлин" до екзотични  дестинации на Карибите като Пунта Кана (Доминиканска Република), Варадеро (Куба), в Северна Америка – Канкун (Мексико), Ню Йорк и Маями и до различни градове в Германия – Берлин, Дрезден, Мюнхен и др.

От София полетът предлага удобни връзки от и за Варна и Бургас.

Основна цел на "България Ер" е да предлага на своите клиенти услуги по въздушен превоз с най-високо качество, комбинирани с традиционното българско гостоприемство на борда на нови, сигурни и комфортни самолети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
3
 
! Отговори
жичка преди 8 години
Развива се компанията, браво, похвално.
23
0
 
5
 
! Отговори
Асен Генов преди 8 години
Отлична линия. Надявам се и цените да са добри. Летя с Бг ер за 50 евро до Берлин, в този смисъл добри имам предвид.А стюатдесите са супер!!!
22
0
 
3
 
! Отговори
Самуил преди 8 години
Много добра линия, много възможности се откриват с отварянето й. Време беше да се мисли повече за разширяване на листат от полети.
21
10
 
1
 
! Отговори
Редовен пътко свиден преди 8 години
МАФИОТСКА ГРУПА с мафиотски цени! С тази компания все още не трябва да се лети!
20
4
 
3
 
! Отговори
вера преди 8 години
до от ГерманияС едно намигване за всичко написано от теб, ти нали знаеш кои са собствениците и на България еър и на любимия ни сайт. Всичко си следва логиката.
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво за идеята :-)
18
1
 
9
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
Тази година пътувах с тях ,защото хванах сносна цена точно за датите които ми трябваха , като цяло скъпичко , НО ВАЖНОТО е че като платих през интернет не ми начислиха такса , за разлика от Луфтханза (около 20Е) или Last Mimute,( 20-30Е), Wizz, тези последните ти взимат такса за всяка от посоките
17
1
 
6
 
! Отговори
Марина преди 8 години
Танца на стюардесите определено заслужава адмирации, но не трябва да се подценява и ролята на стюард-а (момчето). Без него нямаше да бъде същото!
16
0
 
4
 
! Отговори
Христо преди 8 години
Embraer Е190 - един уникален самолет на път към града на Хайнрих Хайне! Поздравления за избраната дестинация. Препоръчвам всеки, които има възможност да посети Дюселдорф - има какво да се види!
15
0
 
10
 
! Отговори
Драганчо преди 8 години
Всичките сте много отворени - един щял да оправя стюардесите, другия да скача с парашут, за да спести лет. такси, някакъв пък му били малки вафлите, а Иванчо по-долу получава сигнали от космоса...Какво толкова е трудно да се зарадваме на добра новина? На мен лично ще ми е суперудобен този полет, освен това от БГ еър съм доволен МНОГО и си имам конкретни причини (удобни полети, цени, обслужване).
14
6
 
3
 
! Отговори
Иванчо преди 8 години
Тия се събудиха :)) След като станаха на трето място в страната по превозени пътници.... добре че щели да се затварят и да откриват нова фирма, че имат милиони задължения към държавата
13
5
 
11
 
! Отговори
от Германия преди 8 години
И ето сега парадокса. Купих си билет за София през еърБерлин, който всъщност ползва превозвача БългарияЕър с 40 евро по ниска цена от самата България ЕърАпропо, България Еър има нова онлайн система за букване и закупуване на самолетни билети, супер строшена и неудобна за ползване, имайте готовност да се измъчите с нея, а даже има опасност и да не можете през нея да си букнете полет
12
3
 
9
 
! Отговори
от Германия преди 8 години
До ПешоАми ще станат Пешо, след като собствениците на България Еър натиснаха Изиджет да не лети до София чрез рекет и драстично високи такси. Така решиха да разкарат конкуренцията, вместо да си подобрят нещата в тяхната авиокомпания. Сега чакам същото да стане с Дюселдорф. До там май лети ВицЕър, да видим дали ще ги прецакат по същия начин. А иначе полета до Берлин е безумно скъп - под 150 евро в двете посоки няма, а лети само ЕърБерлин и България ЕЪРПървите ползват самолетите на България Еъ
11
8
 
5
 
! Отговори
:) преди 8 години
Много им едри крачетата на тия стюардески :)
10
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дортмунд,Дюселдорф са едно до друго и визеар лети до там .Пуснете до Хамбург пълно е със Българи в Околността.Поне един път седмично а и за туризма ще е добре.Иначе когато съм летял със България Еар все съм бил доволен.
9
2
 
11
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
Обожавам стюардеси и танцуващи и не ))
8
8
 
5
 
! Отговори
Батман форевър преди 8 години
Ае, много чарджват за летищни такси. Може ли да използвам полета, но да скоча в полето до летището с парашут. Нямам много багаж. 3-4 пълнителя, оптика и уоки-токи за да си поръчам такси. Децата не ми пречат. Нека да си танцуват на терминала.
7
13
 
24
 
! Отговори
mda преди 8 години
Понеже виждам, че трупам "минусчета" :) ще споделя някои от нещата които поставят в моите очи тази авиокомпания ниско... На терминал две единствената авиокомпания със отделен гейт (когато летят до Варна и Бургас) при който не можеш да посетиш тоалетна след секюритито. На полета те черпят една вафла, но не и сок защото имало само за децата и тн и тн.. Може минусите да са от персонала им или от техни роднини незнам, но е факт че има далеч по добри от тях за подобни пари.
6
17
 
19
 
! Отговори
мда преди 8 години
Като човек с няакъв опита в използването на разни авиокомапании мога да споделя, че макар че има желание да подкрепя БГ бизнеса и националния ни превозвач съм си обещал да ги ползвам само в краен случай. Много лошо обслужване особено за цената си. ако беше поне деномирано до low cost щеше да отговаря малко повече и па с условието че има и далеч по добри low cost..
5
6
 
20
 
! Отговори
Бай Сандо преди 8 години
Ееееееееееееееее, големи мъже се навъдихте бре - пеликани, льольовци е секъв амбалаж. Ако ви се яви една стюрдеска ще се чудите кво да праите с отвеса. Виж, Бай ви Сандо е ***, ***!