НСО-то се изтегли, дронът ни видя цар Самуил

Сутринта НСО се стресна и ни забрани да снимаме паметника отвисоко
Обновена: 8 юни 2015 19:17 | 8 юни 2015 16:30, Екип на Dnes.bg
45
НСО-то се изтегли, дронът ни видя цар Самуил

Паметникът на цар Самуил бе открит тържествено днес въпреки противниковия вой, залял последните дни социалните мрежи и възпротивил се срещу светещите очи на българския владетел.

Още по темата

Очите днес не светеха, защото монументът бе открит на дневна светлина, пък и очите на царя щели да фосфоресцират само на насочен светлинен лъч, обясниха авторите му.

Dnes.bg бе на мястото, за да снима с дрон откриването на паметника, но спецсслужбите, в лицето на НСО, ни посъветваха да не го пускаме да лети, защото снайперистите ще го свалят.

НСО-то се изтегли, дронът ни видя цар Самуил
Снайперистите на НСО. Снимка: Dnes.bg

Е, снайперистите и НСО се изтеглиха в ранния следобед, а ние завършихме мисията си успешно. Вижте!


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: Цар Самуилдрон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
3
 
! Отговори
Петърчо преди 8 години
Добре днес.бг , разбрахме че сте си купили дрон.
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе да не снимате статуята на Христос в Рио де Женейро или паметник 30 метра висок, че ви трябва хвъркато? Отдолу изглежда по-добре.
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само 35 секунди ли издържа батерията на дронилото?
32
1
 
3
 
! Отговори
до Ямболията преди 8 години
Едно време седяхме до 3-4 през нощта по пейките в парка,слушахме тихо музика и обсъждахме теми.Едно време нямахме решетки на прозорците и вратите и оставяхме ключа на вратата под изтривалката.Едно време не можеше да си купиш пишеща машина или размножителна техника а това беше приоритет само на хора на които това им беше работата а сега всеки полуграмотен може да пише по форумите и да ръси некомпетентни мнения по всяка тема,да псува и оплюва всичко стойностно и свято...
31
2
 
12
 
! Отговори
Ямболлия преди 8 години
Тия от НСО са такива палячовци... на официални празници трябва да минаваш през металдетектори и всякви други простотии. Едно време политиците ни не са имали такава охрана ама и не са били чак такива ***. Борис 3-ти едно време е ходил сам по селата и е влизал в кръчмите си е говорил с хората.
30
0
 
1
 
! Отговори
hero vim преди 8 години
wow, bravo, vee, dignahte go! :)))))mai ste go i kacnali, daje?! sigur nekoe dete ot detska gradina "Firchilo" e pomognal?!
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НСО се уплаши от вашия дрон. Ама вие найстина ли си вярвате.
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой знае ли заглавието на песента от клипа ? Много ми хареса!
27
0
 
5
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 8 години
Абе яз одеве ви рекох,че ша си купя и си купих бе-утре щел иконта го донесе ама онуй момче искаше илядо лева и вика-дедо,от сто метри ша ти фане мустака да знайш,пъ яз му викам-нема ги фане щото съм кьосе та немам ама виж друго да не фане,че ша му са изпотат очилата та ти да знайш де -ама кво да му речеш бе,то аджамия и накрая кандиса на полвина ама то убаво,че го зех ама сега кво да го прая бе,то тъкмо станах модерен и незная кво да си прая модерното-ама барем ша си броя офците де
26
1
 
8
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
Dnes.bg трябваше да пуснете дрона да снима, па да видим дали снайперстите щяха да го гръмнат. Като ги знам НСО как ги бива само да бият бременни жени и да изблъскват шофьори от пътя с джиповете си, едва ли ще уцелят дрон дори да им го занесеш на един метър и да го завържеш на земята да не избяга. И тогава щяхте да имате новина...
25
0
 
6
 
! Отговори
На мен ми хареса преди 8 години
С риск да ме оплюете, на мен ми хареса София отгоре на по-близко разстояние - даже не очаквах, че е толкова хубава, с много зеленина и на фона няколко добре поддържани сгради. А песента наистина е хубава. А за купуването на дрона - много хора си купуват скъпи неща, но колко за да снимат нещо, което ще достави удоволствие и на другите? Не е въпроса за дрона, а какво ни показват с него. Може и поредица за хубави места в България да направят - язовири и др.
24
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Представям си снайперистите как са гледали през оптиките дрончето и са питали Владетеля на вселената, да го гръмнем или да! Но Той благородно махнал с ръка, нека живей! Благороден, смел и решителен.
23
1
 
9
 
! Отговори
Излагате се преди 8 години
Утре новината на деня ще е "Днес.бг" си имат дрон! Не усещате ли, че ставате смешни? Все едно аз да напиша, че карам Порше...
22
2
 
3
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
Поздрави на екипа . кратичко видеото , ще се радвам да видя още репортажи от птичи поглед . И е за отбелязване ,че за да видиш кадрите не те препраща към ютубъ
21
0
 
3
 
! Отговори
Китов преди 8 години
Песента от видеото ЗАРИБЯВА - как се казва?
20
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Велики кадри! Веднага давам 'Пулицър' и 2кг маслини на екипа. Застанах на шпагат, за да демонстрирам респекта си към това майсторство.
19
1
 
9
 
! Отговори
Ben Gan преди 8 години
Абе стига с тоя Дрон. Толкова ли нямате пари да иде някой да направи снимки? Но с Дрон е по-лесно. Веднъж инвестиция и после цял живот.
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КВАДРОКОПТЕР,ДРОНА Е ДРУГО НЕЩО ОЩЕ НЯМА ТАКАВА ТЕХНОЛОГИЯ.АЙДЕ УСПОКОЙТЕ СЕ ЛЕКО ПО ТАКА.
17
2
 
18
 
! Отговори
Дрон Квадрокоптеров преди 8 години
Дронът надделя над НСО и те се изтеглиха на безопасно разстояние. Сега всички ще се радваме на УНИКАЛНИ кадри :)
16
2
 
9
 
! Отговори
дрон преди 8 години
фъркам кат луд и никой не може да ме спре.