Прокуратурата обвини двама за боя в "Орландовци"

Единият от тях е осъждан за кражба и грабеж
Обновена: 15 юни 2015 11:12 | 15 юни 2015 11:07,
27
Прокуратурата обвини двама за боя в "Орландовци"
Снимка: архив Булфото

Прокуратурата е повдигнала обвинения на двама души за инцидента в "Орландовци".

Първите обвинения са срещу Жони Коцев (19 г.) и Асен Коцев (на 22 г.), за причинени от двамата в съучастие като съизвършители и по хулигански подбуди леки телесни повреди на Валентин Радков, Стефан Манолов и Никола Петков.

Още по темата

По нареждане на прокурор от СРП, двамата обвиняеми са задържани снощи за срок до 72 часа, с цел изправянето им пред Софийския районен съд и разглеждане на искане за задържането им под стража.

Обвиняемият Жони Коцев е осъждан двукратно за осъществени от него като непълнолетен кражба и грабеж.

Тази сутрин столичната полиция е задържала за срок от 24 часа още двама души - Георги Коцев (25 г.) и непълнолетния Даниел Колев (17 г.), за които по-късно предстои материалите да се докладват в Софийската районна прокуратура за преценка на събраните доказателства и евентуалното повдигане на нови обвинения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
Ром преди 8 години
Ей, че ви цепим с брадвата
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не пипайте ромите че ще плачат в Страсбург
17
0
 
6
 
! Отговори
Ти преди 8 години
Измираитеее черни мамбиииии!
16
0
 
18
 
! Отговори
Тийнейджър,койтоЗнае преди 8 години
че е регистриран за кражби и грабежи, не се замисля, преди да се втурне да осъществи въоръжен терор и да наранява хора по съвсем дребен повод!Ето това е резултатът от криворазбраната толерантност.Взимайте пример от Виктор Орбан и "Фидес" - и Унгария е малка държава, и тя е зависима в много отношения от Великите сили, но умее да защитава националния си интерес и всеки я уважава на международната сцена.А у нас? Всеки овластен гледа да си доизкара мандата и да го завърши като милионер.Това е!
15
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пробит бял дроб и удар с брадва по главата "леки телесни повреди" ли са?!Крак, разцепен с брадва, леко ли е увреден?!Не гневете Бога, дами и господа управляващи! Той въздава всекиму според заслугите!!!
14
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-адекватният коментар тук е 5 !!!Това си е жив тероризъм - няколко въоръжени, моторизирани екипа се втурват ДА УБИВАТ всеки, който се е осмелил само да направи забележка на техните хулиганстващи близки!По другите сайтове съобщават, че Ирина Бокова апелира за създаване на"защитени културни зони", с цел да се опази историческото културно наследство на човечеството.Пропуснала е обаче да спомене, че у нас вече има създадена такава зона - за опазване на "културните особености" на едно племе!
13
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а сега какво 2 години условно. това ли е правосъдие
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
жони от жунглата с жапанки в жипката...
11
0
 
13
 
! Отговори
bai vlado преди 8 години
Като жунгла е тука!
10
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жони и Асен, жива да не бях.
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
интересно, има ли някой който да не е Коцев от задържаните ?
8
0
 
21
 
! Отговори
Аграр преди 8 години
Жони? Жони?! Само заради личната карта требе да му дадат пет години в Кремиковци.
7
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прокуратурата трябва да обвини за боя ,всички управлявали последните 25 години,защото те са истинските виновници ,и не само за това ....
6
1
 
14
 
! Отговори
отвратен преди 8 години
сега едно бързо производство и в затвора !!!
5
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За 8 месеца при Борисов 2 бяха сменени 2 министри на МВР и става все по-зле. Значи вече трябва да се смени някой по-нагоре Фандъкова, Борисов, Плевнелиев.
4
1
 
31
 
! Отговори
Ууууу преди 8 години
Кви леки телесни повреди по хулигански подбуди, ве, 5 коли въоръжени са ако не тероризъм, то чиста организирана престъпна група!!!
3
0
 
13
 
! Отговори
с преди 8 години
Ама предполагам и двамата са съвършено невинни, и съда ще насмете прокурора... Не мога да се пречупя обаче, че Жони просто звучи твърде невинно, за да си го представиш как върти брадвата. По-скоро е дошъл с мотиката си, с която допреди случайно да попадне в боя се е трудил усърдно, за прехрана естествено.
2
0
 
28
 
! Отговори
Mimoza преди 8 години
ХАХАХА Този Жони майка му е искала да го кръсто Джони, ама нали са дъното на тинята и не могат да пишат, а и да говорят, та Жони е по-лесно......УЖАС, МАЙКО БЪЛГАРИЯ!!!!! СРАМ И ПОЗОР!
1
0
 
40
 
! Отговори
111 преди 8 години
Ще има ли наказани и сред управниците който допускат да се създават гета те са толкова виновни за обстановката в квартала колкото и тези на който са повдигнати обвинения, даже са по виновни от тях. Те трябва да понесат наказания за хилядите случай на пребити и ограбени хора.