1000 безплатни шофьорски курса за отличниците в София

Наградата ще е пример за останалите, убедени са от БАС
16 юни 2015 12:58,
16
1000 безплатни шофьорски курса за отличниците в София
Снимка: БТА

Българският автомобилен съюз /БАС/ награждава 1000 отличници, които завършват 12 клас в столицата и в Софийска област с безплатни шофьорски курсове. Това съобщиха днес на пресконференция Борис Гаврилов - председател на Общото събрание на БАС, и Стефан Шишков - председател на УС на БАС.

От съюза заявиха, че нивото на образованието у нас е паднало изключително много през последните години и отличните ученици изпъкват особено много на фона на останалите. Наградата ще бъде добър пример за тези, на които предстои да завършват, че техните усилия няма да останат неотличени, добавиха от БАС.

От инициативата ще могат да се възползват първите 1000 ученици от 12 клас, които подадат копие от дипломата си в офисите на БАС. За целта обаче трябва да имат успех от 5.50 до 6.00. Към момента директори на училища са изпратили данните на около 200 души.

Отличниците ще могат да се възползват от 31 безплатни часа практика и 40 часа теория в рамките на една година от момента на получаването на наградата си.

От БАС посочиха, че се надяват инициативата да се разшири и в бъдеще от нея да могат да се възползват и ученици от други градове в страната.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БРАВО!!!!!!!!!ТАКИВА ХОРА НИ ТРЯБВАТ НА ПЪТЯ ОТЛИЧНИЦИ А НЕ ДВОЙКАРИТЕ И ТЕЗИ БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ!!ИНТЕРЕСНОТО Е САМО ОТКЪДЕ ПАРИ ЗА ПОДОБНА РАБОТА БРАВО!БУДА НЕ ИМ Е ДАЛ ТОЙ ПАРИ ИМА САМО ЗА НЕГО СИ И СМЕШЕН ПИ АР !
12
1
 
7
 
! Отговори
:) преди 8 години
Най-накрая нещо умно в тази държава - да се дава на можещите и знаещите, а не социално слабите, неграмотните и мързеливите. Така се прави силна държава - с отличници, не с *** некадърници !
11
5
 
5
 
! Отговори
па и нагли бе.. преди 8 години
тия са измамниците нали бях на курсове при тях.играят комбина с даяджията и оня си измисля закони в движение и къса по тях.не стигнах до момента когато след н-тото късане имам право да предлопжа подкуп.нямам намерение да спонсорирам измамници.
10
10
 
3
 
! Отговори
Нещастен преди 8 години
Още убийци на пътя!
9
1
 
9
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Да се сетят да дадат и на децата от домовете, щот с това ще им дадат възможност да си изкарват хляба.
8
1
 
6
 
! Отговори
Аз преди 8 години
30-те часа практика са крайно недостатъчни. Личен опит. Доплатих си още 15 часа. Отделно месеци наред търсих съвестен инструктор, който да ме научи наистина и да ми даде и практически съвети за след курса. Такива почти не са останали. Заради "бизнеса", който си развиват, умират хора! Още повече, че у българина си тлее нещо самоубийствено и мерките за безопасност са ... А това какво беше?!?
7
12
 
4
 
! Отговори
Нарин преди 8 години
От отличник се пази не е гаранция че е читав повечето са меко казано флегми
6
4
 
10
 
! Отговори
Инструктор преди 8 години
А колко ще струват изпитите пред ДАИ и вътрешните. А колко ли са допълнителните часове. БАС са изпечени мошеници. Схемата е само се запиши при нас и гледай какво става.
5
2
 
3
 
! Отговори
gost преди 8 години
щото в тия големите маи не се знае какво става като цяло атам се зели интересно мие се кадарнили отиват там а другите какви са
4
4
 
4
 
! Отговори
gost преди 8 години
интересно мие кои големи огладняха та и това да правят както винаги големите да ядат малките да гледат имам и един въпрос интересно мие следното на тия големи фирми как е допуснато да си провеждат теориите след като само даи са оторизирани та къдее питам даи сега и министър Московски
3
1
 
7
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Има училища ,където тройката е шестица в друго.
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо нямаше такова нещо преди няколко години? Щях да си спестя доста пари за курс. Ама лошо няма, поне тези след мен да имат късмет. Идеята е супер! Защото днес без книжка си за никъде, а курсовете не се евтини.
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доста добра идея, браво! Ако има как да бъде реализирано това в цялата страна ще е супер :)