Автобус №72 отнесе спирка в столичния "Редута"

По първоначална информация има пострадала при инцидента
1 юли 2015 17:37,
14

Снимка: Булфото

Автобус №72 отнесе спирка в квартал "Редута", съобщи Булфото.

Инцидентът стана на кръстовището на улиците "Велчо Атанасов" и "Марагидик".  Рейсът е ударил металната конструкция в горния й край и буквално я е преместил.

По първоначална информация на спирката е имало жена, която е пострадала и по-късно е откарана в болница.

Улицата е двупосочна и трудно могат да се разминат две по-едрогабаритни превозни средства. Преди няколко месеца отново имаше подобен инцидент на същото място, за щастие без пострадали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Редутаавтобусспирка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
ebasi darjavata преди 8 години
àko be6e neshto po tejko stanalo s jena mi ili deteto mi toq 6ofior shtqh da go izleja ,ima6e kusmet ,4e el.tabloto za pristigashtite avtobusi i otzad edin klimatik zadurjaha spirkata da nese stovari varhi jena mi i deteto mi
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абре спирката да е проблема ,те скапаха целия квартал вие спирката пазите. Настроиха блок до блок ,а само преди 10тина години имаше шанс.
7
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
точно защото този град не е приспособен за мечтата на всеки селянин да се придвижва с личната си катафалка, движението трябва да бъде преустановено за лични МПС-та. само градски транспорт трябва да има. и гарантирано условията за живот ще се подобрят.
6
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ШОФЕРА Е ЗАБРАВИЛ ДА ИЗКЛЮЧИ "ТУРБОТО" И Е ОТНЕСЪЛ СПИРКАТА. АКО НЕ СА ТЕЗИ СЕЛЯНИ ДА ВИ ВОЗАТ В ГРАДСКИЯТ ЩЕ МААТЕ ПЕША ТА УШИТЕ ШЕ ВИ ПУКАТ. ТО И ПО ЖИВКОВО ВРЕМЕ НИ ВОЗЕХА В ГРАДСКИЯТ СЕЛЯНИТЕ ЗА ДА ВЗЕМАТ СОФИИСКО ЖИТЕЛСТВО.
5
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това наистина спирка ли е ? Имам чувство, че гледам африкански град от севера.
4
1
 
31
 
! Отговори
Аноним преди 8 години
Спирката е почти във въздуха от няколко дни. Миналата седмица камион я закачи при опит да завие, а вероятно и преди това се е случвало, защото стои изтръгната от земята от седмица поне. Не е необходимо да си гений, за да се досетиш, че ламарината е опасна и може да предизвика инцидент.
3
2
 
27
 
! Отговори
ив преди 8 години
Самото поставяне на тази спирка беше безумно,защото задръсти тротоара и за да минеш оттам трябва да излезеш на уличното платно.Дано никога повече не сложат тази грозна ламарина!
2
3
 
17
 
! Отговори
Нейко преди 8 години
На натоварени булеварди спират по средата на булеварда, а в малките улички направо в спирката. Шофьорите на 72 въобше не пазят автобусите, блъскат ги по дупки и бордюри, а пътниците са просто багаж. С две думи ... българска работа
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая новина остаря, докато стигне дотук....