МВР с нови снимки на убиеца на Георги – с кръв по лицето

От заподозряния юноша обаче няма нито вест, нито кост
Обновена: 8 юли 2015 16:23 | 8 юли 2015 14:26,
74
МВР с нови снимки на убиеца на Георги – с кръв по лицето
Снимка: МВР

Нови кадри на момчето, което полицията издирва във връзка с убийството на ученика Георги Игнатов в Борисовата градина, разпространиха днес от МВР. На кадрите се вижда, че по лицето на бягащия юноша има кръв.

Както Dnes.bg вече писа, въпреки че убийството се случи преди месец, и днес разследващите нямат нито заподозрян, нито задържан.

Още по темата

Към момента няма нова информация по този случай. Така лаконично ни отговориха вчера от пресцентъра на СДВР на въпроса дали има напредък в разследването на убийството и дали чуждите служби са разбрали нещо за младежа, заснет от видеокамери в Борисовата градина на 2 юни около часа на убийството на Георги Игнатов.

Столичните криминалисти продължават да работят по изясняването на самоличността на младежа, установен на кадри от видеозапис на камера, се казва в днешното съобщение на МВР.

Момчето на снимката е издирвано като свидетел на тежко криминално престъпление, извършено на 2 юни т.г. в Борисовата градина на столицата.

СДВР търси съдействието от гражданите, разпознали издирвания. Те могат да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото районно управление при гарантирана анонимност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
3
 
! Отговори
kiki преди 8 години
Нали в МВР ПРИ ИСДАВАНЕ НА Л.КАРТА ТЕ СНИМаТ ВЪВ ВСИЧКИ ПРОФИЛИ.ИМАТ СНИМКИТЕ ДАННИТЕ НА ВСИЧКИ ПЪЛНОЛЕТНИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ.Как така немогат да го идетифицират.Къде им е базата данни.Хай де .Що ни правят на баламурници...
56
0
 
7
 
! Отговори
65 преди 8 години
До 62-Полицайте били с вързани ръце?Е ,преди два дни видяхме как ги развъзаха-пребиха момичето,а рекетират дребните риби наркопласьори и си затварят очите
55
1
 
3
 
! Отговори
До62 преди 8 години
Напиши ЕДИН закон който връзва ръцете на милиционерите??
54
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А някой спомня ли си за прободеното момче от незаконните ,,бежанци ,,няколко дена преди този случай. И въобще ,разбрахте ли нещо от свободната преса,медии. Защо този случай беше потулен от тях и МВР.Полицаите не се некадърни ,некадърна е системата и управлението в името на тази система .Приемат се закони ,с които се връзват ръцете на полицията . И тези закони ,обгрижват престъпността . И затова, като те нападне някой бандит и ти го убиеш ,ще си превишил правата си и тежко ти и горко.
53
2
 
16
 
! Отговори
2 преди 8 години
нАЙ-МНОГО ПОЛИЦАИ ИМАМЕ В ЕВРОПА.....И НАЙ-НЕКЪДЪРНИТЕ
52
1
 
15
 
! Отговори
smuchka преди 8 години
Наркотици еоод са в играта и липсващи пари
51
7
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
Ako tova momche beshe nevinno,do sega da se e obadil v policiiata.Fakta,che ne go e storil,moje da oznachava,che e ubieca.,i sigurno e v chujbina.A za policaite,deto biiat momicheto: pravi sa. ne moje da ne se podchiniavash na zakona i da iskash dobro otnoshenie. majat,koito beshe s neia ne besneeshe i ne go biha
50
8
 
18
 
! Отговори
tedo преди 8 години
Само не разбрах, ако това по лицето му е родилен белег а не кръв какво правим ? и защо си мислите че някой би съдействал на полицията, като преди няколко дни видяхме как 4-*** полицай бият 1 жена за спорта и тренират арест в/у нея ????>....
49
3
 
21
 
! Отговори
леди преди 8 години
Добре че не са писали че убития е убит отново. Тогава можехме да им повярваме. Вземат заплати без съвест и срам.
48
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Биологичен материал от дрехите и ръцете на момчето няма ли взет ?
47
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Луд с МотикаМързи ги та не видат от мързел.
46
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЖЪЛТУРИ
45
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДНЕС БГ, ИЗТРИХТЕ МИ ПОСТА, ЧРЕЗ КОЙТО НАПРАВИХ ПРЕПРАТКА КЪМ ПО-СТАРА ВАША СТАТИЯ ОТ 12 ЮНИ, В КОЯТО СНИМКАТА Е АБСОЛЮТНО СЪЩАТА КАТО ТАЗИ КОЯТО СТЕ ПУБЛИКУВАЛИ ТУК. РАЗЛИКАТА Е В МАЩАБА НА ПРЕДСТАВЯНЕТО. ДИРЕКТНО ВИ ОБВИНЯВАМ, ЧЕ СИ ИЗМИСЛЯТЕ НОВИНИ САМО И САМО ДА ПРАВИТЕ СЕНЗАЦИИ.
44
2
 
29
 
! Отговори
Georgiev преди 8 години
Ами пак да се огледат. За сина на някой виш прокурор или министър. Там някъде ще излезе.
43
2
 
21
 
! Отговори
mimoza преди 8 години
Абе това не е кръв. Още първият път спореха кръв ли е или просто сянка. А сега пък даже са я оцветили в червено. Истината е, че такова престъпление НЕ МОЖЕ да бъде НЕЗАБЕЛЯЗАНО на такова място в такова време. Все някой нещо е видял или чул, но защо се крие и не казва, само Господ знае...Във всеки случай язък за момчето и вечна му памет!!!
42
1
 
14
 
! Отговори
офф преди 8 години
Снимката е абсолютно същата,като първата ,която бяха пуснали , само че сега е с кръв - това е до номер 42 , т.е правят ни на по-***,отколкото сме ;) !
41
1
 
16
 
! Отговори
не преди 8 години
Първия път като я пуснаха нямаше кръв , иначе сега защо ще акцентират именно на нея , т.е на кръвта , а не още тогава ?
40
1
 
8
 
! Отговори
Веско преди 8 години
И като го открият ще го обвинят, че бягал по улиците в деня на Ботев.Какво наказание предвижда закона за това престъпление?
39
0
 
19
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Следващата камера да не е на сто километра?
38
0
 
6
 
! Отговори
аууууу преди 8 години
А,моля,моля,не закачайте полицията,в отпуск са ,СТАЧКУВАТ!Само,че не разбрах за,какво,че, кой да им плаща високите пенсии,а кой да издържа,само ние ли,старци по 50-60год.,а то и ние вече сме на изчезване,тогава кво праим??????!!!!!!