Александър и Патрик отричат да са пребили Христо

Бащата на детето също го наглеждал, но не видял насилие
23 юли 2015 18:44,
40
Александър и Патрик отричат да са пребили Христо
Александър и Патрик. Снимка: Булфото

Александър и Патрик, привлечени като обвиняеми за побой над 3-годишния Христо, не признават да са пребили детето. Това коментира прокурорът по делото Иван Тасков.

По думите на държавното обвинение техните показания не могат да бъдат кредитирани, защото са дадени преди те да бъдат привлечени като обвиняеми, пише агенция "Фокус".

Прокурорът поясни, че майката е познавала Александър от неговия баща.

Още по темата
Той добави още, че първоначалната уговорка е била бащата на Александър да гледа малкото момче, а синът му само да му помага.

Прокурор Иван Тасков заяви, че тепърва с двамата младежи ще разговарят със специалисти, за да установят причините за извършеното от тях деяние. Той уточни, че на 26 юни майката на 3-годишното момченце заминава за чужбина и от тогава Александър се грижи за малкия Христо. По думите на прокурора първоначално не е имало никакви индикации за проблеми или безредици в апартамента до момента, в който детето загубва съзнание.

Бащата на детето е ходил в апартамента да види как младежите се грижат за детето, но не е видял никакви следи от насилие, коментира още прокурорът. По думите му нараняванията на Христо са били вътрешни и затова не са били видими.

Що се касае до това какви са били мотивите на момчета, за да извършат подобно деяние, първоначалната версия, по която работи прокуратурата е, че двамата са се опитвали да го възпитават.

Основен свидетел по делото ще бъде майката на Христо. Именно тя е представила снимките като доказателства, като на едната снимка, се вижда, че 3- годишният Христо има синина на бузата си. Пред нея Александър и Патрик обяснили, че детето е паднало и затова има синина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проблеммм - не си признават, значи са невинни! Егати му правосъдната система!
7
2
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
наркоманска банда гейове и педофили и тримата в затворада се правят оркестър и да си свирятдетето ако оживее може и да каже кой го е бил в мом по тв един адвокатговори поредните адвокатски глупости трябвало да се разграничат действията им
6
9
 
42
 
! Отговори
Е..не е имало... преди 8 години
Тия "младежи" са помпали сексуално майката!!! Коя нормална жена ще остави 3 годишно дете на 17 годишни??? С по 1000 лв на месец... Айде стига бе!!!!... Има свестни жени за 500 лв ще го гледа като писано яйце...
5
1
 
22
 
! Отговори
PD преди 8 години
Журналисти се развихрят с тези хипотези, взаимно изключващи се. Консултанти плямпат обобщения и раздават вина, публиката съди всеки с своя мярка. От целия този шум, истината се загубва. Тази която трябва да ни покаже къде стигнахме, когато пътувахме за където уж искахме. Тази единствената, която ще ни покаже какво да променим, за да стигнем където искахме. И ТЯ, ИСТИНАТА, няма нужда от шум, нито от рейтинг. Пред нея можем само да мълчим.
4
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен 555 преди 8 години
Нали вчера имаме статия ,в която се казва, че са снимали с телефона как пребиват детенцето?! Или това беше за да се привлече вниманието на читателите?! Ако е така, какво губят време да имитират дейност от прокуратурата ,или трябва да заметат нещо ,че тате или мама са некви някъде! ??? !
3
0
 
19
 
! Отговори
до 1 преди 8 години
Тея сами са викнали Бърза помощ, но едва когато Христо вече е бил в безсъзнание!
2
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Анаболите и Белото не прощават! Като прибавим и простотията и ето резултата. Да ги натикат за 20 години да им дойде акъла в празните кратуни.
1
17
 
7
 
! Отговори
БКХОШИ преди 8 години
Само едно не разбрах. Как се е разбрало, че тея са пребили детето, кой ги е издал на полицията? Те сами ли са извикали полицаите? Интересно и защо трябва да се повтарят обичайните глупости за "неонацисти", след ония в борисовата градина и тея и те били "неонацисти".Цялата история мирише като 6 от 49