Вижте къде ще спират водата на 7 август в София

Ще се извършват ремонтни дейности
6 авг 2015 17:38, Василия Пейчева
0
Вижте къде ще спират водата на 7 август в София
Снимка: Софийска вода

На 7 август 2015 г. (петък), във връзка с направа на връзки на уличен водопровод на бул. „Илиянско шосе“ кв. „Илиянци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: с. Кубратово; кв. „Военна рампа“ – от жп.блоковете до жп. прелеза и промишлена зона „Военна рампа“.
 
По време на спиране на водата ще бъде осигурена водоноска на адрес: с. „Кубратово“ - ул. „София“ ъгъла с ул. „Стефан Стамболов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Военна рампа“ при жп. блоковете.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 121210700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари