Дами зад волана: У-"Мерцедес" нацели "Волво"

При катастрофата в "Надежда" няма пострадали
12 авг 2015 17:37,
10
Дами зад волана: У-"Мерцедес" нацели "Волво"
Снимка: Булфото

Две дами предизвикаха катастрофа в столичния квартал "Надежда".

Водачка на лек автомобил "Волво" предизвика катастрофа с учебна кола "Мерцедес", шофирана също от жена.

Инцидентът е станал на бул. "Ломско шосе", в близост до метростанция "Надежда", съобщи "Булфото". Няма пострадали при катастрофата, станала около 13.30 часа днес.

Виновна за сблъсъка е шофьорката на "Волво"-то. Тя се движела по ул. "Дравски бой", но при достигане до булеварда, не спазила предимството на учебния автомобил, който я ударил странично.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: автомобилшофьоржена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
8
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
тия направо да вземат да си сменят местата, тая с волвото да се качи на учебната да вземе още някои урок, явно има нужда.а другата, вече се подготвя за действителноста, всеки кара както си иска.
6
12
 
5
 
! Отговори
190km/h преди 8 години
До АнонименПричината статистиката да е в полза на жените, че са по безопасни шофьори е поради факта ,че са много по-малко от мъжете такива. Иначе най-опасни на пътя ще си останат белокосковците над 60, които са като с коне с капаци и карат коли без технически преглед. Ако си над 60 трябва всяка година задължителен изпит и медицински прегледи пред органите на реда ,а не пред личния лекар дето ти го издава за 15лв!!!
5
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Некоя смотана на която мъжът и е купил книжката щото мислила,че може да кара. Мислила, мислила....нали знаете приказката за патката която мислила.....
4
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
жените поне правят катастрофи само с материални щети. не спят. просто по-бавно реагират и преценяват обстановката. затова и карат по-бавно. затова и почти няма убити и ранени при катастрофи, предизвикани от жени. а тези, които освиркват и псуват, само изнервят себе си и останалите участници в движението и даже създават предпоставки за друго ПТП, различно от това, което са избегнали. и изобщо - хайде малко по-толерантно де??
3
15
 
11
 
! Отговори
Николай преди 8 години
кваме и ползваме "цветущ" език за Вашият полов орган!!!Не спете, когато сте зад волана. Спането - в къщи или другаде!!!Бъдете толерантни на пътя!
2
15
 
26
 
! Отговори
Николай преди 8 години
Уважаеми кандидат-шофьори и вече настоящи колеги такива! !!!Особено млади жени!!!Очите ви да са на 6 на огледалата и какво се случва около вас, а НЕ В ТЕЛЕФОНА ДА ЗАБИЕТЕ ОВЧИЯТ СИ ПОГЛЕД, ДА ВИДИТЕ КОЙ ВИ Е ПИСАЛ ИЛИ ЗВЪНИ!!!Подавайте своевремнно, А НЕ В ПОСЛЕДНИЯТ МОМЕНТ сигнал, "тип" мигач или по друг начин, че ще предприемате маневра!Ако някой ви направи забележка (вика, псува по вас, майка ви и родата ви, ИМА ЗАЩО!!!Пускайте фаровете нощем, за да ви виждаме и не се чудете защо ви освир
1
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е много манипулативно заглавие. Всеки ден стават средно десетина катастрофи. Вероятно в 99% от случаите шофьорите са мъже, но тогава не споменавате пола.