Къде във вторник няма да има вода в София

"Софийска вода" осигурява водоноски на засегнатите
17 авг 2015 10:25, Златко Желев
0
Къде във вторник няма да има вода в София
Снимка: "Софийска вода"

На 18 август 2015 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Драган Цанков“, жк. „Изток“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Драган Цанков“, от ул. „Акад. Методи Попов“ до ул. „Латинка“, по ул. „Латинка“ от ул. „Антон П. Чехов“ до бул. „Драган Цанков“, по ул. „Константин Щъркелов“ от ул. „Латинка“ до ул. „Фредерик Жулио Кюри“, по ул. „Чарлз Дарвин“ от ул. „Фредерик Жулио Кюри“ до ул. „Латинка“.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Латинка“ ъгъла с ул. „Константин Щъркелов“.

На 18 август 2015 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 518, кв. „Христо Ботев“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 515, от ул. 516 до ул. 511.

Рри продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 518 ъгъла с ул. 516.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари