Листопад запушил "Цариградско шосе"

Задръстени шахти го превърнали в "Цариградско море"
46
Листопад запушил "Цариградско шосе"
Снимка: Bulgaria On Air

Листа са запушили шахтите на "Цариградско шосе" в столицата и това е предизвикало наводнението на булеварда, обясни заместник-кметът на София Любомир Христов пред БНР.

Още по темата

Пуснатият преди дни ремонтиран участък на "Цариградско шосе" в столицата се наводни след обилния дъжд вчера следобед. Снимки на непроходима дясна лента обиколиха социалните мрежи.

"Причините, които бяха констатирани, са свързани с това, че количество листна маса е запушило шест от дъждоприемните шахти, в резултат на което в тази ниска точка на булеварда се получи това завиряване. Малко след като беше получен сигнал екипи на звеното за аварийно-спасителни работи на СО, дирекция "Сигурност" предприеха спешни мерки по отводняване на участъка и около 40 - 50 минути по-късно движението беше съвсем нормално", обясни Христов.

Екипи на "Софийска вода" са проверили и останалите шахти в района, но не са били открити технически проблеми, поясни заместник-кметът.

Според него причината за голямото количество листа е силният дъжд от последните дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
3
 
! Отговори
Савата преди 8 години
Забравих и международното положение да спомена, от него по-виновно просто няма.
31
0
 
2
 
! Отговори
Савата преди 8 години
А като му дойде времето за истинския листопад и за бурните ветрове наесен, сигурно цялата Витоша ще се сгромоляса логично на "Цариградско". Абе, пак времето ни изненада, листа падат през август, зимата сигурно термометърът ще гони +40 градуса. Време и Гришата да се окаже виновен за кишата заедно с наводненията в Бангладеш и сушата в Етиопия, та да ни свикат отново на допълнителни трудодни за славата на Партията и за печалбата на някого.
30
0
 
3
 
! Отговори
Иво преди 8 години
Знаех си, че турските сериали са лошо нещо!Сега поне ще имам с какво да убедя майка ми... :)
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
листопад през август???? честно ли?
28
1
 
6
 
! Отговори
Листа преди 8 години
... от банкянска магнолия ще да са ...
27
1
 
4
 
! Отговори
Кълвач Тухлоту преди 8 години
гЛистопад...
26
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Данчето цело море им направи тия недоволни. Вие океан ли искате бе? Толкова може даскалицата толкова и прави. За големите работи се обърнете към Императора. Той е по океаните от....лъжи.
25
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След Станишев, Орешарски, сега и листата са виновни на герберската ***. Августовски листопад, тези ще измислят нови сезони!
24
0
 
17
 
! Отговори
me преди 8 години
Ама какъв листопад бееее! Нали минавам всеки ден по част от Цар.шосе, не им падат на дърветата листата активно все още. А и дори да им падаха, затова тия улици се чистят нали? Скапани лъжци!!!
23
0
 
12
 
! Отговори
Али Ръза преди 8 години
Лошо ми е...
22
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и пултовете ви в парламента не работеха, вие ги хващаме те ги пускат, родителите са виновни за катастрофите. някой учуден?
21
2
 
36
 
! Отговори
До Палавник преди 8 години
Истината излезе на Бял свят. Онзи ден се забелязани групи пенсионери да излизат от Позитано 20 с по една торба сухи листа и в колона по двама, да се оглеждат гузно и ръсят с листа юо платното. Миков мърсника ги инструктирал след като получил уверение от комонистически агенти, че се очаква силен валеж. Говори се, че всеки пенсионер е получил по 20 лева. Комонистически конспирация е! Долу БСП.
20
1
 
41
 
! Отговори
ДА ама не преди 8 години
Тоест поредният ремонт е "качествен" но листата са ни виновни. Невероятно но факт само в БГ.Докато в западна Европа ремонтите се правят за хората и така че да издържат десетилетия, то тук се правят за да се усвояват едни пари и да се ремонтират пак след 1-2 години, така да се каже ремонтите се правят за фирмите изпълнители, така че вечно да имат работа. Честито режете лентата!
19
0
 
14
 
! Отговори
маке преди 8 години
наздраве поздрав за шопландци от нашио край
18
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ремонт... Качество... Благодарност...Фандъкова не е глобила нито една фирмаза некачествен ремонтпрез последните 5 години...Добра жена. Благородна душа...
17
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Листопат "ОК" това значи, че улиците грам не се почистват и всички ние дишаме прахоляците. Ако улиците в София не се чистят представяте ли си как е в др. градове? В БГ пари за парламент има, за нови коли има, за самолети има, за всички прищявки за властта пари има, само за чистене на улици пари няма.
16
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко дъжд се изсипа вчера, 20 литра, може би малко повече, това е нормален валеж, не е някой силен порой, какво става когато се изсипе силен дъжд, от рода на 20-30 литра на час, там не ще се плува, а ще прелива. Не са листата виновни, а грешното оразмеряване, а то поради какви причини е друга тема, която инспектората трябва да реши.
15
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво искате бе, женицата за 20 милиона лева море ви направи а вие недоволни!!! Да се радвате на вода, язовира далече. Женицата толкова се стара а вие за некакви си 20 милиона въпрос го направихте. А какво да каже Батко който за 5-6 милиарда ви докара сами да си говорите. Неблагодарници!!!!!
14
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ПлавникЛистопад не са 10-те листа паднали от дърветата, не се правете на ударени.
13
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сетих се, Ципрас е, от завист, че Баце ни изведе по Правия път. Маляка.